Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danaz

1 bejegyzést írt és 401 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kis probléma Szlovákiában. Nagymihályban fallal veszik körül a romatelepet. Egy kisebbséget, amelynek tagjai a lakosok szerint problémát okoznak. Hol is láttunk hasonlót? Nekem rögtön a formailag hasonló, ám erkölcsileg ezzel teljesen ellentétes eset ugrott be: Izrael és a…..
Soha nem gondoltam volna, hogy életem eddigi legfinomabb töpörtyűjét pont az RTL Klub egyik panorámás tárgyalójában fogom elfogyasztani a csatorna programigazgatójának társaságában. Hogyan készült? - teszi fel a sokakat érdeklő kérdést kedvenc Discovery sorozatom, és meg is…..
Modorosblog Száz vasutat, ezeret 2009.12.12 09:00:00
   -Mit olvasunk, Nagyvezírem, mire ez a nagy fejcsóválás? -Könnyes búcsú a bugaci kisvasúttól, mi a tököm van már megint? És mi ez a sírás-rívás? Libajnai meg nemzethalál, persze. Szinte látom lelki szemeim előtt, hogy ott áll a Gordonka, és saját kezűleg zárja…..
Sokat foglalkoztunk már az iskolai nyelvoktatás szinvonalával, B29 az eredménytelenség lehetséges okait vizsgálja a tankönyvektől elkezdve a vizsgák színvonaláig. Várjuk a más tárgyakat tanító tanár társaink leveleit a saját szakukat éríntő problémákról! Kedves…..
MedIQ Járványok útja térképen 2009.12.12 01:22:00
A hét képe díjat kétségtelenül a lenti ábra érdemelte ki, ugyanis részletesen mutatja be 3 fertőző betegség útját a világban jelezve a kiindulási pontot és azt is, mikor hová ért el a járvány. 3 kórképet látunk rajta, a maláriát, feketehimlőt és a leprát. Ebből…..
Ismét anyázzák egymást biciklisták és autósok, konkrétan most éppen egy autós szervezet kezdett el a kerékpárosok ellen szervezkedni, amire ellenoldalról is igen aktív autósszidás a válasz (a Kerékagyon, amikor ennél a mondatnál tartok, 1036 kommentnél tart az ezzel foglalkozó…..
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
Varánusz Férfi virtus 2009.12.10 23:02:00
 A napokban voltam egy könnyűzenei koncerten. A műsor végeztével próbáltuk kipihenni a fáradalmakat, kicsit lehűteni magunkat mielőtt kimennénk a téli éjszakába, meg hát sokan is álltak sorban a kabátos fiúnál. Mikor végre rászántuk magunkat az indulásra egy 4 fős…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/darthwalk/tag/ebook/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" });…..
IDDQD Mossa az, aki lusta vakarni! 2009.12.11 08:28:00
Lehet hogy ezzel most meglepő dolgot mondok, de tessék nekem elhinni: még a legaddiktabb gémerek is szoktak néha mosakodni. Vagy ha nem, hát itt egy remek karácsonyi ajándékötlet, amivel rá lehet venni még a legbüdösebbjét is a tisztálkodásra:   Igen, ez bizony egy…..
Kedves Szerkesztők!   Június végén helyezkedtem el egy munkahelyen. Havi bruttó 100.000 Ft-ra (nettó 71.500 Ft) jelentettek be, mellette zsebbe kaptam (volna) még pénzt. A fizetésemet gyakorlatilag az elejétől fogva nem adták oda rendesen, majdnem minden hónapban harcolnom kellett…..
Samut kolléganője szemelte ki magának, és amikor nem állt kötélnek rosszindulatú pletykákat kezdett a háta mögött terjeszteni róla a tanárok és a diákok között. Problémájával hiába fordult az igazgatóhoz, ő csak legyintett, hogy nem kell foglalkozni vele, a többi tanár is…..
Az Európai Parlament képviselőinek egészségügyi állapotával foglalkozó egészségügyi szolgálat (EP Health Agency) jelentése szerint az utóbbi húsz évben az EP-képviselők közül ötvennégyen bizonyíthatóan a Brüsszelben őket érő unalomba, vagy annak valamilyen…..
A korábbi bejegyzés ötlete alapján már a második focikapus buszmegálló épült meg az országban, ezúttal Székesfehérváron.Az ötletet Extasee nevű olvasónk dobta fel több fórumon, majd addig ütötte az illetékeseket, mig ez lett belőle:További képek az…..
danaz 2009.12.11 10:48:14
Ha lenne jól elhelyezett reklámok toplista itt a blogon, ez biztosan dobogó közeli lenne. A kép egy honlapot ábrázol, melynek közepén a mobilszolgáltató "Can you hear me now?" azaz "Most már hallasz?" szlogenje virít az arcunkba. De az oldal nem más, mint a…..
...már úgyis kövér vagy!Most nem tudom eldönteni, hogy ez valami sokkolóan őszinte diétára-bíztató hirdetés, vagy csak egy rosszindulatú fricska a túlsúlyos fogyasztók felé, de hogy nem nevezhető kicsit sem jópofának, az biztos. ..
Amilyen menő volt egy időben "adót optimalizálni", okoskodni, annyira lett mostanában mindenki büszke arra, mennyi adót fizet. Kedvelt érvelés a "meg lehet nézni a fizetési lapomat, nem ám minimálbér", "el kéne menni dolgozni oszt akkor lehet pofázni"…..
danaz 2009.12.11 10:31:27
@Tibike15: csak egyetérteni lehet a hozzászólásoddal. Egy idegen sosem fog úgy "küzdeni" az én pénzem értékének a növekedéséért, mint én magam, még ha ez a munkája, akkor sem. Én már előre aggódom, hogy majd diploma után melyik rablóbandát válasszam, akit eltartok a járulékomból nulla ellenszolgáltatásért cserébe...

A fideszben meg, hát reménykedni még lehet, hogy a pártkassza feltöltése közben az emberek bajaira is próbálnak majd megoldásokat találni.

A címben pedig nyugodtan lehetne felkiáltójel is:(
  Néhány napja volt szó az Urbansitán a pusztulás szélén álló Várkert Bazárról, mely olvasóink szerint sajnos csak azért van felállványozva, mert egy filmforgatáson azon szökik majd egy szereplő. Most viszont a mellette álló gyönyörű villa hirdetésére lett figyelmes…..
Az ingatlan tulajdonjoga sajnos súlyos kötelezettségekkel is járhat, ezt ismerte fel időben az alábbi levél írója. Talán egyszerűbb megoldás lett volna, ha a hagyatékot visszautasítja. Kedves Zugügyvéd,  Alábbi esetben vagyok kissé tanácstalan, jó lenne nálam okosabbak…..
danaz 2009.12.11 10:18:23
@Kis Hableány: a kőcsóró család szerinted mit fog kezdeni egy osztott tulajdonban lévő, isten háta mögötti földterülettel?
Rettenetesen. Például Muccia  Prada saját szerelésében. Viszont a new yorki Metropolitan Opera új előadásában szereplő statisztákat külső alapján megszűrték. Az Attila című darab jelmezeit a Prada tervezte, és amikor a divatház dizájnere meglátta, hogy néznek ki az…..
na megin oda akartak csapni a zorbánnak maszopsz háztájról, de igaiból csak egy ledér simogatás született, lepkefingon danolva. kurvára nem merték felvállani, hogy betalálkozzon Mao Ce-tunggal, Hitlerrel, Jörg Haiderrel, vagy éppen Slota bácsival. ha valaki elmagyarázza ennek az…..
Varánusz Fotelböllér 2009.12.10 11:21:00
Reneszánszát éli a disznóölés. Jön a karácsony, drága a hús, meg egyébként is olyan snájdig dolog a kocákat kergetni az udvaron, élen a dülledt szemű fotelböllérrel, aki a tévében látott már ilyet. Nagyszüleim falusiak, nekem volt módom elsajátítani a disznóölés…..