Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasszem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Duna parti Mártír emlékművet gyalázatos feliratokkal firkálták össze. Legszívesebben azt mondanám, elmebetegek, de attól tartok, többen vannak, mint egy zárt osztályra való szerencsétlenség. Ha én Köztársasági Elnök lennék, most odamennék egy vödörrel, és egy kefével,…..
Ez is megvolt. Végigültem az első bizottsági ülést. Az október 14-i alakuló ülésen a testület az Informatikai és Média Bizottság tagjának választott meg, (no és környezetvédelmi tanácsnoknak és nagyon remélem, abban a szerepben valóban lehet tényleges munkát végezni) a…..
Vasszem 2010.10.19 21:21:40
@Örvényesiné Csabai Rita: Hát igen úgy lenne szép, de már látom, szinte hogy egyből támogatni is fogják... már csak a potya laptopért is. Aztán hogy mi lesz a sorsa... hmmm.
Miért nem büntetik bucira a kékek azokat a motorosokat, akik úgy hajtják be a rendszámukat, hogy ne lehessen leolvasni? És miért nem dugják a szájukba a sportkipufogót, amikor éjjel egykor felébresztenek mindenkit százméteres körzetben? Valahogy nem hiszem, hogy ez mind az anyjához…..