Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szirtifecske

27 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vérvikingek a disznófarmon Hiány 2009.11.02 19:39:29
Sok minden hiányozhat. Egy sör. Egy joint. Egy zsebkendő. Egy könyv. Egy képregény. Egy film. Egy séta. Egy növény. Egy állat. Egy tiszta fehérnemű. Egy fájdalomcsillapító. Egy falat kenyér. Egy pohár víz. Egy szelet csokoládé. Megértés. Egy kis nyugalom. Egy kis őrültség.…..
szirtifecske 2009.11.07 16:18:54
@barazdabillegeto: A sörnél meg a jointnál sírva fakadtál, aztán már tovább se tudtad olvasni, fogadok :)
A tolerancia egy gyönyörűszép dolog, mely lehetővé teszi, hogy elviselj valakit, holott normális esetben már rég agyon kellett volna verned szakócával vagy nyeles kőbaltával. Persze akadnak szép számmal olyan esetek is, amikor rájössz, hogy helyesen tetted, hogy megértést,…..
Vérvikingek a disznófarmon Lélek 2009.08.14 08:04:00
 A lélek az a dolog, ami ha elhagyja  testet, nem marad más utána, csak némi lakoma a férgeknek. A gótikus kezdés után nem is tudom, mit írhatnék mást :) Következő kulcsszavunk a csirke.Na jó, megpróbálom megerőltetni magam: ez biztosan nagyon transzcendentális valami, az…..
"Akik párban vannak, azok meg amiatt panaszkodnak... sosem jó", írta tegnap egy hölgyismerősöm. Tényleg így lenne? A facérság mindenesetre megad egy szabadságot, amit még a jó kapcsolat sem, hiszen érzelmileg hozzá vagy kötve valakihez. Mások a flörtölések, a tét, és…..
A szükséges jó és a szükséges rossz. Túl büszke vagy hozzá, hogy elfogadd, vagy semmi sem érdekel, csak hogy megkapd? Fizikai alamizsna (aprópénz), vagy lelki alamizsna (jaj, tessék már egy kicsit szeretni)? Mire vágysz? Miért így akarod megkapni? Sajnáltatod magad? Tényleg…..
"Ha egy bűnözőnek segítesz mikor a bűnt elköveti, akkor te tettestárs vagy. Ha utána segíted, akkor ügyvéd." Irja a vicc. Mivel rendes buncselekmenyeket meg nem kovettem el, igy nem tudok igazan ehhez mit hozzafuzni. Tettestarsra akkor van szukseg, ha egyedul nem boldogulunk,…..
Tettestársról többet tudnék írni, ha-ha! Csak vicc volt, fel ne add következő feladatnak. Nos, itt van ugye ez a kiváló kis keresztény vallás, aki kimondatja veled a holtomiglan-holtodiglant, de az ember nem mind ilyen, a házasságok feltűnően nagy része tönkremegy, hiába…..
Van egy zenekar. Perry Hotter es a Prolihisztor. En vagyok a fele a zenekarnak. Mindemellett az egyik kedvenc mesemrol van szo. 7 resz, kb 3000 oldal, es ezt ket es felszer sikerult. A negyedik amikor megjelent, ujra kellett olvasni. Aztan a 7-ik, utolsonal termeszetesen megegyszer.…..
Nepszerubb neven marijuana, marihuana. A marihuana rossz- mondta Mr. Mackey, m'kay? Hat nem is tudom hol kezdjem. Ez egy noveny. Kender. Felhasznalasi modja kb vegtelen. Hasznalhatnank energiahordozokent is akar. Jelenleg ruhak, hajokotelek, es hasonlo termekek keszulnek belole. Magyarorszag nagy…..
szirtifecske 2009.07.21 10:52:26
Emberevő Sárkány érkezik a városba, és tizedeli a népet, meg mindent szétvág, szóval NAGY genya. Összefog három srác,a heroinista,a kokainista és a füves, hogy megmentik a jónépet. Elmennek a Sárkányhoz alkudozni,a Sárkány megszabja a dolgokat... Figyu srácok, ha valaki olyan cuccot mutat, amit még soha nem éreztem, annak meghagyom az életét, és elmegyek világgá. Elsőnek a heroinista csinál egy félkilónyi porból lét, betölti, odaadja a méteres fecskendőt a Sárkánynak. Belövi magát, totál kész van három nap három éjszaka, kicsit tisztul és így szól: fasza volt haver, de két hete nyomtam ilyen szart, úgyhogy sorry... És már meg is ette. Jön a kokainista, kipenget neki egy méteres utcát, a Sárkány feltolja az orrába porszívócsővel, elpörög tőle egy hétig, kissé tisztulva megszólal: őcsém, ez már majdnem a topp volt, de vagy egy éve beleszaladtam már ilyen finomságba. Sorry.. És már meg is ette. Kezd beszarni a dzsangás gyerek. Ej baszki, nincs más nálam, csak ez a noname holland szar... Nem baj, betekerem, aztán lesz ami lesz... Így is tesz, odaadja a spanglit a Sárkánynak. A Sárkány elszívja, totál kész van. Vörös a szeme, úgy röhög majd összefossa magát, áll a farka, hempereg jobbra-balra... Szóval totálkár. Kicsit már múlik a hatás 10-óra múlva, megszólal a Sárkány: nagy király vagy haver... Ennyire jót még sosem használtam... Qrva jó... Azt se tudom, hol vagyok.. De NE haragudj, úgy megéheztem...
"Nehéz ismét belátnom,/ Hanyatlik szép világom,/ Divattá vált a vakság,/ Újra pedig ész kell manapság", éneklik napjaink trubadúrjai, a három akkorddal hódító rockzenekarok, melyek némelyike lángoszlopként próbálja vezetni  népet a Kánaán felé.…..
A kenyér az alap. Ha van kenyered, nem döglesz éhen. A vér az élet, tanította Drakula, bár ő más körökben forgott. A kenyér az élet. Ha az ember egyedül él, megtanulja értékelni. Gyász úgy hazamenni, hogy nincs otthon, és nem is tudsz szerezni. Azt pakolsz rá, amit akarsz, vagy…..
A testepites az a sport, amivel konnyeden filmsztar lehetsz, s rogton utana pl. Kalifornia kormanyzoja. Meg sosem epitettem testet, bar regi vagyam, hogy egyszer izmos legyek. Na nem ugy, mint a svajcineger, hanem mint Snoop Doggy Dogg pl. Olyan szalkas fajta. Amugy meglehetosen unalmasnak latszik…..
Hihi. Az egyik legviccesebb South Park rész jut eszembe, a furulyakoncertes, melyben Garrisont nem molesztálja a faterja, viszont a new yorkiak rednecknek nevezik hőseinket, és Cartman a barna hanggal kísérletezik, a világ nagy örömére. A new yorkiak többek közt PF-nek is nevezik a…..
Vegtelen az a szam, ameddig Chuck Norris elszamolt. Ketszer. Es a parhuzamosok is itt talalkoznak. Ez egy szep fogalom. Egy valami, ami abban vegzodik, hogy nincs vege. A vegtelenseg egy kimerithetetlen dolog. Legkonnyebben a tengernel tudom ezt erezni, bar tudom, hogy az megis egy "veges"…..
A felelősségvállalás szerintem a kifejlett személyiség védjegye. Vagy az oda vezető út. Vagy ilyesmi. A gyerekvállalás lehet az egyik legkomolyabb formája. Nem mintha állatot tartani olyan csekélység lenne. Vagy vezetni a saját életedet. Vagy egyengetni a szeretteid útját. Csak az…..
A szeretet átsegít a világ nyomorúságain. Vigyázat, az isteni szeretet csak illúzió, transzcendens vigasz, melyet az irányítottak hisznek el, továbbá a teljesen elhagyatottak placebója. Az igazi szeretet hús-vér, megfogható lénytól jön, legyen az kutya, kedves vagy anya. Szeretni…..
szirtifecske 2009.07.03 11:23:21
@atekboy: te agyonművelt, te
szirtifecske 2009.07.04 20:32:01
S ha már a transzcendens vigasznál tartunk, hadd osszak meg egy viccet, a címe: Lámpaláz az első misén

A fiatal pap nagyon izgult az első miséje előtt, a püspök észrevette, azt tanácsolta neki - mielőtt megkezdi a misét - tegyen egy kis vodkát a vizespohárba - hogy megnyugodjon. Nagyon jól sikerült az első mise, de amikor hazaért, egy levelet talált a püspöktől:
Kedves Fiam!
Gratulálok misédhez és örülök hogy megfogadtad tanácsomat, van azonban néhány megjegyzésem:
- Abból a pohárból kis kortyokat kell inni, nem egyszerre felhajtani.
- Abba a vizespohárba nem teszünk se jégkockát, se citromszeletet. Ja és azt mondtam - hogy tegyél egy kis vodkát a vízbe és nem fordítva.
- A Bibliát nem használjuk pohártartónak.
- 10 parancsolat van és nem 12.
- 12 Apostol van és nem 10
- Amikor a keresztről beszélsz - nem mondhatod "Az a nagy T az oltáron"
- Amikor Jézusról beszélsz, nem mondhatod "A fiú és bandája".
- Dávid egy parittyával és egy kővel győzte le Góliátot, nem robbantotta szét a seggét.
- Júdást nem hívhatod köcsögnek.
- Az Atya, Fiú, Szentlélek nem az "öreg , a srác és a szellem"
- Nem szép a Pápát "Keresztpapának" hívni.
- A Fáraó száműzte a zsidókat, nem küldte őket a picsába.
- Mária Magdolna bűnös volt, de nem kurva.
- Az ötlet, hogy kérted a hívőket hogy tapsoljanak jó volt, viszont túloztál, amikor megkérted őket, táncolják a szambát és Daniella nővért sztriptízre hívtad.
- A szentelt vizet áldásra használjuk, nem arra hogy a tarkód lehűtsd vele.
- Keresztelő Jánost nem a lábáztatók avatták szentté.
- Az a kis ház nem budi, hanem a gyóntatószék
- Aki a kereszten van, az Jézus - nem Che Guevara.
- Krisztussal a keresztet vitették - nem akart a hegyre költözni.
- A padban mocorgóknak nem kell mondanod, hogy óvszert használjanak.
- A hívők adománya nem piti aprópénz.
- A közös-ülés jelentése nem dugás, hanem ÁHITAT.
- A harang valóban nem szép hangú - de nem is repedtfazékra emlékeztet.
- Az ostya gyártója nem harácsoló vállalkozó, hanem PÉK.
- A frigyszekrényre ne mondd hogy bárszekrény.
- Amikor a bűnösök meghalnak, pokolba mennek, nem az anyjukba.
- Mindig legyen rajtad alsógatya, pláne ha a csuháddal legyezed magad.
- A ministránsokat ne ölelgesd, Ők az én kedveseim.
- A zsinat nem a vén buzik gyűlése.
- Emlékeztetlek, hogy a mise kb. egy óráig tart, nem 2x45 perces, és az, aki melletted ült és piros-szoknyás transzvesztitának hívtad - én voltam.
Hát, ezen kívül minden rendben volt. Áldásom Rád.
Emlekszem, mikor megjelent mekkora nagy szam volt -bar kibaszottul utaltuk a maroktelefonosokat-, de manapsag kb annyira erdekes, mint egy walkman. Mar mindenkinek van, meg a 6 eveseknek is, hatha valami baja lesz. Ahogy Muller Peter is irja, jelentosen fugg ettol az eletunk. Barmilyen meghitt…..
szirtifecske 2009.07.02 03:39:57
@atekboy: Ej, hogy lenne már jó egy játék, melyben nem lehet főmonsztereket ölni? Persze lehet, hogy csak a szubjektivitás beszél belőlem.
szirtifecske 2009.07.02 23:02:44
@atekboy: Ízlések és pofonok. Szerintem gyík kanyarogni. Persze állítólag a Forma-1-nek is vannak nézői.
Vérvikingek a disznófarmon USA 2009.06.29 20:51:00
Mit írjak az USÁ-ról? A 24 c. méltán népszerű sorozat jut eszembe, melyben megjegyzik, hogy az Egyesült Államokat mindenki utálja. Valóban nehéz egy olyan nemzetet szeretni, melynek kultúrája az őshonos civilizáció kiirtásából és Donald kacsából áll. A szabályerősítő…..
szirtifecske 2009.06.30 00:19:49
@barazdabillegeto: Szeretek válogatni. Az élet sava-borsa...
szirtifecske 2009.07.01 18:09:12
@atekboy: Atek mindig jön a klasszikus műveltségével. Róla még azt is el tudom képzelni, hogy olvasta a Badár- és Horváth-féle Ámerikát. Bár a Jappán és a Közép-Európai kalandozások sokkal jobban sikerült.
szirtifecske 2009.07.02 03:38:41
@atekboy: Túl van tárgyalva; legjobb lesz a Jappánnal kezdeni.
Vérvikingek a disznófarmon Atlag 2009.07.01 15:21:15
A matematikai fejtegetest kihagyom. Nem szeretem az atlagot. Mar maga a szo is valamifele viszolygast kelt bennem. Emberekre levetitve ez kb annyi, mint egyeniseg nelkuliek osszessege. Valakik, akikre nincs semmi jellemzo. Nem hinnem, hogy komoly cel lehet az eletben atlagembernek lenni. De ez is…..
szirtifecske 2009.07.01 18:09:42
Életkortól függ. Kiskorunkban félünk a sötétben, meg az ágy alatt lakozó szörnyektől. Később az egyedülléttől. Gazdasági világválság idején a munkahely elvesztésétől. Később egyre inkább a haláltól, bármennyire is elfogadjuk, hogy ez lesz úgyis a dolgok vége. Vannak…..
Nem szoktam hazudni. Elvileg elég intelligens lennék pedig hozzá, de semmi kedvem, ezért meglátszik/meglátszana rajtam. Kis dolgokban füllentek néha, hogy egyszerű legyen mindenki élete, vagy az illető jobban érezze magát. Ez már diplomácia? Politika? Szeretném hinni, hogy a…..
Vérvikingek a disznófarmon Szex 2009.06.25 12:01:00
Hát, gyerekek, a reggeli merevedés lassan csak a derekamba áll be, de azért hosszú életem tapasztalatából csemegézhetünk. Demóként South Park 5. évad 7. epizódját nézzétek meg, a Szexuális felvilágosítás órát. Ez még az az érában született, amikor a sorozat tanulságokat…..
Vérvikingek a disznófarmon Könyv 2009.06.03 14:43:00
A könyv az egyik legjobb dolog, melyet az emberiség valaha is feltalált. Az adatok ily módon történő külső tárolása óriási hatással volt a civilizáció fejlődésére. (Igen, a fejlődésére, nem úgy, mint sok más…) Nagy Sándor állítólag Homéroszt tartott a párnája…..
szirtifecske 2009.06.20 21:29:04
@barazdabillegeto: Bizám. Nagy forgalom és meglepően jó fej vevőkör, aluljárószinten. Majd mesélhetek.
A lángost én nagyon bírom, mert olcsó és jó. Kiskoromban a város tele volt lángossütőkkel, kis kerek ablakokon át adták ki a zsírszagú matériát. Akkoriban a 20 forintos hamburger – melyben volt sajt is -, és a 12 forintos hot-dog is dívott. (Utóbbi termék szintén kiveszni…..
szirtifecske 2009.05.25 11:40:30
@muaddib: Nicsak, a lángost már az Arrakis bolygón is jegyzik?! :) Egyébként teljesen igazad van! Pont akkor ettem ott utoljára, amikor BKV-sztrájk volt, és befelé sétáltam a munkahelyemre; nagymértékben megkönnyíti a túlélést. A sajtos-hagymás-sonkás huncutságot még nem próbáltam, de a héten valamikor.