Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liora

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "hogyan díszítsük fel karácsonyfánkat a lehető legízléstelenebbül" témához sok jó anyagot lehet találni, elég csak körülnézni. De várakozásaimmal ellentétben a legbizarrabb díszek nem a legocsmányabbak, sőt, egész jól ki vannak dolgozva, és ha nem akarnánk…..
Akár hiszitek, akár nem, nekem bizony sokkal nehezebb volt fickós játékokat összeválogatnom karácsonyra a fiaimnak, mint a lányos cuccokat a két nagynak. Hiszen a lányoknak való dolgokban az én vágyaim is benne vannak – bevallom, jócskán – elég nehéz volt beleszoknom…..
Makaóból komppal mentem át Hong Kongba. Egy óra az út, negyedóránként mennek a TurboJet-nek nevezett kéttörzsű katamaránok. Cégen belül vagyok: a régi és új Lisboa szállodáknak és kaszinóknak ugyanaz a Stanley Ho a tulajdonosa, mint ennek a hajózási vállalatnak, nem hiába…..
115 £-ért már mindenkinek lehet Louboutin cipellője. A bibi csak az, hogy a lábára csak hozzá járó Barbie-nak megy fel. Kedves dobozkában bőrszerkós domina várja, hogy a karácsonyfa alá kerülhessen kis és nagylányok közös örömére. Aki még ezek után is bánatos…..
Az arctornás nyakgyakorlatok két esetben tesznek hatalmas szolgálatot, ha kövér vagy, és duplatokád nő harminc körül vagy ha sovány, és pulykanyakad lesz, mint a képen látható Ulrika Jonssonnak. Sven Goran Eriksson nejében semmi érdekes nincs mostanában, hacsak az nem, hogy négy…..
Cicanapló Nem vagy a fajtársam! 2009.12.04 15:00:00
Hogy ezek az emberek, akikkel meg kell osztani a lakást, nem annyira rossz teremtmények, ezt valószínűleg mind a két macska elismeri. De abban is biztosak, hogy feleannyit se érnek, mint egy tisztességes macskaféle. Ez már akkor eldőlt, amikor Naoko védelmében lehetőséget hagytunk az…..
Félrefordítások Tigris Woods 2009.11.30 07:11:00
Szegény Tiger Woods mostanában úgyis aktuális (jó régen volt már egyszer, akkor Tigris Erdő alakban), jöjjön hát Évi beküldése:Ma néztem a Traffic című filmet (eredeti DVD). És sajnálattal láttam, hogy szegény Tiger Woods nevét itt is fordították, a feliratban ugyanis Tigris…..
A Szaturnuszon ugyanúgy létezik sarki fény, mint a Földön, és a Cassininek köszönhetően már mozgásban is láthatjuk mindezt. A sarki fényt vagy más néven aurorát a mágneses erővonalak mentén beáramló töltött részecskék okozzák, amik gerjesztik és fénylésre bírják a…..
Liora 2009.11.30 09:28:43
@Zigomer Trubahin: ez a legtöbb csillagászati felvétel esetében így van. De ha azt mutatnák meg, amilyen a "valóságban", akkor nem sok örömödet lelnéd benne:)
A legtöbb fiatal bűvész igen hamar szembesül azzal, hogy az általa megtanult mutatványok 90%-a gyakorlatilag bemutathatatlan, ha elmegy egy rendezvényre fellépni. A kreatívabb előadók természetesen gyorsan tanulnak, s repertoárjukat fejleszteni kezdik az úgynevezett…..
A mai téma azt gondolom, nem szorul túl részletes magyarázatra, elég, ha megtekintjük a poszthoz mellékelt ábrát. Hangsúlyozom, nem azt állítom, hogy az alábbi képen szereplő közéleti személyiségek buták, csupán azt kívánom érzékeltetni, hogy a szemüveg a…..
Szép lassan közeledik a karácsony. Sokan gondolkodnak már azon, hogy mi kerül az ünnepi asztalra és a fa alá. Kerül-e egyáltalán? A Penny erősen kezdett az október közepén kinyomott akciós újsággal, de a Tesco hamar lenyomta őket kínálat terén. Válság van, spórolás,…..
Tudtad? Kannibálok 2009.11.19 15:16:00
Nem emlékszem, hogy hol olvastam egy hírt (talán a hírszerzőn), miszerint a kínaiak úgy főzik meg a halat, hogy az még él, és a főtt hal is élve kerül az asztalukra. Igazából nem hittem el – és nem is értettem, hogy mégis hogyan -, de az alábbi videó láttán rájöttem,…..
Liora 2009.11.24 11:53:51
@idelle: az afrikaiak szenvedése nem olyan dolog, amin te vagy én változtatni tudnánk. Üzlet az egész.

Ez a videó viszont engem is sokkolt. Ma kínai étteremből hoztam volna a kis ananászos csirkémet, de azt hiszem, ez elmarad. Egyébként nemrég láttam egy hasonlóan szörnyű videót a kiscsibék keltetéséről is. Azóta próbálok fellelni olyan helyet, ahol normális körülmények között tartott csirkét lehet vásárolni:( Én ehhez nem akarok asszisztálni.
Tudtad? Megélhetési sörlopás 2009.11.20 21:43:00
Péntek este gondoltam egyet, hogy még zárás előtt leugrom a boltba, ilyenkor kevesen vannak, nem nagyon kell sorban állni. Egy pénztár üzemelt csak, s bár egy öreg hölgy először nem találta a megfelelő címletet fizetéskor, mégis a sor gyorsan haladt, mert addig a pénztáros srác…..
Tudtad? Jobbik, Morvai, zsidók 2009.11.21 10:21:00
Zajlik az élet a Jobbik háza táján. A napokban lehetett olvasni arról, hogy már Amerikában is téma a Morvai féle társaság. Konkrétan a párt pénzügyi hátteréről érdeklődött az amerikai külügyminisztérium és a CIA. Aztán Kriszina megjelent a tegnapi „Ma reggelben”…..
Tudtad? Liptai melle vs Aranyág 2009.11.23 07:53:00
Liptai megmutatta a műmelleit a Playboyban. A siker óriási:Úgy tűnik, jó döntés volt 3 millió forintnál is magasabb sztárgázsit utalni Claudia számlájára, mert a 36 éves anyuka teste aranyat ér. Kétszer annyi nyuszis magazin fogyott a standokról, mint amikor egy…..
Ifj. Farkas Gyula vagyok, a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója a kondenzált anyagok fizikája szakirányon, osztatlan, kredites képzésben, nappali tagozaton, államilag finanszírozott képzésben. Legalább még öt évig. Ezen kívül magas tisztséget töltök be a háromtagú…..
Két Google-lel kapcsolatos vicces link terjengett a weben az elmúlt napokban. Az egyik egy szájt, ami megmutatja, hogy hogyan is működik a Google keresője a háttérben: A másik pedig egy vietnámi offline fejlesztés: ..
Agykontrol tanfolyamon ismerik meg egymást, és az érzelmek azonnal szárba szökkennek. A csaj bohókás, ízes fahumorral, a pasi pedig vevő erre. Ám, egy idő után a csaj eltűnik és a pasi szomorú lesz. Hogy bánatát enyhítse, lerándul a barátokkal a Balcsira egy kis tivornyára,…..
Ellenőrző A siker titka 2009.11.24 08:04:00
Nagyon érdekes linket kaptunk egy levélírónktól. A link egy rövid kísérlet összefoglalását mutatja be és habár maga a kísérlet ismerős lehet, a belőle levont következtetések elgondolkodtatóak. A későbbi siker jelei már gyerekkorban is megmutatkoznak, azok a gyerekek, akik nem…..