Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aleb19

0 bejegyzést írt és 2177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha a járványnak még nincs teljesen vége (fene azokba a mindenféle variánsokba), azért az élet lassan talán visszatér a régi kerékvágásba. Az Ausztriában dolgozó magyarokat elnézve mindenképpen, hiszen akár rekordot is dönthet a szomszédban bejelentett magyar munkavállalók száma...
aleb19 2021.07.08 12:41:09
@valamit visz a víz.....:
mondjuk nem...agyarorszagiak szornyulkodnek a 30eft napi komuves fizetesek miatt...angliban pl napi 220 fontocskaert keresnek bricklayert...szoval a 3x a fizetesi szorzo
       Kedden helyi idő szerint este hétkor kerül sor az Alsóházban a miniszterelnöki Brexit Deal-ról való szavazásra. Senki sem tudja, hogy mi történik, teszem azt, este nyolc órakor (elképzelhető, hogy kiegészítések benyújtása miatt a szavazás elhúzódik, de az szinte száz százalékig biztos, hogy…..
Cressida Dick rendőrségi biztos nyilatkozott az idei év bűnűgyi statisztikáiról és hogy miért érte utol New Yorkot London emberölések tekintetében. 2018-ban eddig 88-an vesztették életüket utcai erőszak miatt...
Nem szeretném tovább feszíteni a „minden angol termék szar és az angolok hülyék- bezzeg a magyar milyen tuti” és kontra feszkót, de a mostani témánk is biztos fel fogja kavarni az ilyen irányú érzelmeket. Pedig szerintem minden szakkritikusnak be kellene látni, hogy a föld más…..
aleb19 2018.06.18 14:49:42
@Pajer:
-ja...ja... az igazsagos es okos piac az mindenhato es tokeletes ...mindig... mindenhol

-ok pontositas itt angliaban "csak" a kb 5cm-s csap-zuhany-lefolyo csoveket vezetik a hazfalan kivul, de akar 3-4 emeletes hazaknal is, amik a hidegben befagyhatnak

-a csapoknal cirkos v. kombi v. modern melegviz rendszernel sem alkamaznak sokszor kevero csaptelepet

-"A z penészedik ami nem szellőzik" ez volt a tegnapi allitasod...a mai mar igazsagmorzsakat is tartalmaz... fejlodsz ...van remeny
Álltam a mozgólépcsőn és számolgattam. A Deák téren két mozgólépcső megy felfelé. Saccra mindkettőn állt kb. ötven ember egyszerre, az összesen száz. A másik sávon, ez idő alatt felment gyalog három ember. Tehát három ember nyert fejenként fél percet, míg a lépcső alján a csúcsforgalomban…..
Vendégszerzőnk, Attila megírta, milyen futárként végigcsinálni az összeomlás szélén táncoló karácsonyi csomagküldési szezont. Nem minden szavával értünk egyet, de érdekes beleképzelni magunkat egy futár helyzetébe. Hátha sikerül több türelemmel és megértéssel kezelnünk a futárokat és a postásokat...
Facebook minap dobta fel egy négy évvel ezelőtti emlékemet – amikor is szeretett kis bolognese kutyámat a bátyám bullmasztiffja egy családi ebéd során megkapta. Konkrétan, a 6 kilós ebecském hátáról két férfi tenyérnyi részt lenyúzott azzal a kis figyelmeztetésnek szánt…..
  Valaki azt mondta egyszer, könnyű a német fociutánpótlásnak, remek stadionok, remek infrastruktúra, remek edzők és aranyeső. Valaki egyszer azt mondta, ha nálunk is így lesz, ismét lesz magyar foci. Ha építünk stadionokat, ha odafigyelünk az utánpótlásra, akkor az erőfeszítések egyszer csak…..
A tömör, egyszavas válaszok kedvelőnek: iszonyúan. Eszerint a cikk szerint a hatodik legdrágább a világon, és a harmadik legdrágább Európában, Svájc és Izland után. A hétköznapi életben azonban nem ennyire elborzasztó a helyzet. Mindig akadnak kibúvók egy szabály alól, és itt is lehet azért, ha nem…..
Az IKEA, mint márka ellen nincs különösebb kifogasom. Korábban, mint gondolom mindenkinél leginkább az volt a behúzó ereje, hogy mindenhol máshol végtelenül ocsmány és nyomasztó bútorokat lehet csak kapni, ott meg nem. Érdekes, hogy ez a helyzet a mai napig nem valtozott semmit, legalábbis a…..
aleb19 2017.10.01 13:03:40
  Az elmúlt napokban teli lett a magyar sajtó a "papírunk van róla, hogy a hunoktól származunk" jellegű szalagcímekkel. Meg, hogy íme, a bizonyíték, hogy megdőltek a finnugor elmélet marhaságai, tényleg hunok vagyunk.  Az ősforrás egyébként ez az interjú.  Sokan kérdezték, mi a véleményem. Hát…..
Holland élményeket idéző rengeteg bicaj, kísértetjárta sötét múzeum, tökéletes állapotban fennmaradt gótikus vár és egy arisztokrata gardróbtitkokat leleplező kastély. Mindez Gyulán, amelyet sokan csak a fürdőjéről ismernek, holott sokkal érdekesebb, mint egy csobogókkal teli…..
Pár napja derült ki, hogy bezár Budapest egyik nagyon jó, díjazott étterme. Többféle találgatás is szárnyra kapott ezzel kapcsolatban, így a legegyszerűbb megoldást választottam, megkérdeztem a séf-tulajdonost...
Arnold Schwarzenegger - A kezdeti idők:„Szeretnék tisztázni minden félreértést az anabolikus szteroidokkal kapcsolatban. Az összes komoly testépítőnek tudnia kellene az igazságot róluk. Az én véleményem, hogy minden tömeget, amire vágysz, elérhetsz nélkülük is. A szteroidok nagyon radikális…..
Rémtörténetekből nincs hiány a lakáskiadások piacán. De van-e hatásos védelem, ha a tulajdonos belefut egy komoly károkat okozó bérlőbe? „Szerencsére elhúzott, amikor rájöttem, hogy vadkendert termeszt az egyik szobában. Csak kéthavi bérleti díjjal maradt adós” –…..
BÖZSILAND Egy év után 2017.06.21 01:56:18
Bármennyire nem hittem volna, bizony csak eltelt az 52 hét és még mindig itt vagyok. Tavaly júniusban amikor nekiindultam ennek a hosszú útnak még nagyon bizonytalan voltam. Nem tudtam mibe szaladok bele, abszolút nem éreztem magam biztosan. Csak azt tudtam hogy Magyarországon nem fogok soha…..
Jó napot, nyitva vannak? - kezdjük a jól bevált köszönéssel, de nem reagál senki. Üres a kerthelyiség, mentségükre legyen mondva, épp, mintha vihar készülődne, mindenesetre megjelentek a felhők az égen, ami ezúttal nem teljes mértékben az érkezésemnek köszönhető.   Sehol senki. Bemegyek a…..
Mi az, amit már nem tud 5 éves notebookod? - nagy felbontás, erős processzor, üzembiztos laptop akku és töltő - 10 laptop funkció, amit fontos figyelembe venni laptop vásárlásakor. 2010 körül mind a fogyasztók, mind a vállalkozások átlagosan háromévente frissítették laptopjukat, mert a…..
aleb19 2017.05.07 14:23:58
@hullajelölt88: mondja ezt a hulladékkereskedő. :D"

nem ezt egy 3 gyerekes csaladapa mondja aki 5 db laptop boldog tulajdonosa... a hasznalt biznic laptopok siman jok az atlagos dolgokhoz es nevetseges kb100 dollar/db es csak rohogok a konzumidiotakon
Ősztől visszavonul a közszerepléstől a brit uralkodó férje. Az idén 96 esztendős Fülöp edinburghi herceg döntését a Buckingham-palota jelentette be. Eddig a rövid hír, azt azonban talán kevesebben tudják, hogy ezzel a visszavonulással elég sokat veszít a világ, hiszen az idős…..
Egy amerikai kutatás szerint 6 és 12 hónapos koruk között a csecsemők szüleik reakcióját figyelve tanulják meg, hogy mi a mulatságos. Bizonyára Soros György támogatta a kutatást, mert amennyiben igaz ez az állítás, akkor a Fidesz szavazóinak döntő hányada vagy nem figyelte meg a szüleit kiskorában,…..
A tízezer főre jutó kivándorlások számának átlaga 2010 és 2015 között (térkép), valamint a Magyarországról kivándorlók száma 1995 és 2015 között (diagram). Forrás: saját szerkesztés a Eurostat adatbázisa alapján. A térkép QGIS nyílt forráskódú szoftver segítségével készült. Térképadatok ©…..