Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TeaSet

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti háborús összeállítás nagyon szépen szerepelt, hála Nektek. Remélem a maival sem okozok csalódást. Amennyiben pedig a négy évvel ezelőttieket is szívesen újranéznétek katt IDE. Igen, már négy éve és 1000 bejegyzés óta veletek vagyunk! 1893. Amerikai 'Case' típusú gőzmunkagép..
TeaSet 2017.12.10 17:09:07
@David Bowman: Szerintem ez egy illetlen hozzászólás.
Az építőanyagoknak a kiszállításuk helye szempontjából 2 csoportja van. Az első csoportban azok az anyagok vannak, amelyeket a tüzépről szállítanak az építkezésre, a második csoportban pedig azok, amelyeket az építőanyag gyárából hoznak közvetlenül az építkezés helyére. A második csoport anyagait,…..
TeaSet 2017.07.31 17:44:27
@brlv24: Értő olvasás már nem divat? Kérj a tégla, cserép és szigetelőanyag gyártójától ajánlatot. Lehet olcsóbban kijössz, mintha a szpmszédos tüzéptől vennéd. Ez ennyire nehéz?
Megy egy ideje a Heineken-Csíki Sör-magyar kormány-háború a médiában, az arcvonalak teljesen összezilálódtak, az egyszerű sörivó csak ül, már kezdi nem érteni, hogy mi a fene történik, miközben mindkét cég és Lázár János is csak a maga hülyeségét fújja. Szijjártó a Heineken gyárában, 2014-ben…..
TeaSet 2017.03.20 23:01:17
@Legeslegalja: Én meg a magyarkodó magyarokat nem tartom magyarnak. Kíváncsi vagyok ki van a Lixid mögött és mi van ennek az egésznek a hátterében, mert tuti nem a nagy hazaszeretet........
Egyre több pályázó teszi fel a kérdést nekem, hogy ilyenkor mit csináljon. Mégis mennyi pénzt jelöljön meg, honnan tudhatná, hogy mi az az összeg, amivel még figyelembe veszi a hirdető cég a jelentkezését? Vagy elképzelhető, hogy alákalibrálja a számokat és már-már a nevetséges összeg miatt válik…..
Párhuzamos interjút készítettünk a köznevelés két kiemelt fontosságú területéről. A mai interjúnkban a felzárkóztatásról, integrációról, a hátrányos helyzetű gyerekek iskolában tartásáról Lacza Ildikó igazgatót (Gyulaji Általános Iskola) kérdeztük, a tegnapiban a tehetséggondozásról, a ranglisták…..
Tibor vagyok, 38 éves, tisztes budai polgár. Fideszes, meggyőződéses. Szögezzük le az elején, sokadjára: bár hívő, gyakorló keresztyén vagyok, és a gyűlölet minden megjelenési formáját elutasítom, téged tiszta szívemből gyűlöllek. Illetve nem is: leginkább megvetlek, és kicsit sajnálom, hogy…..
TeaSet 2016.10.24 19:11:16
Alig 40 felettiként talán furcsán hangzik az ember szájából, hogy „a mai fiatalok”, de tanárként és a tizenéves korosztályok tagjai közt gyakran mozgó középkorú értelmiségiként, illetve korábbi munkahelyi vezetőként talán mégis megengedhető ennyi fraternizálás, ha valamiféle általános megállapításra…..
TeaSet 2016.08.17 19:21:33
@Mr. Waszabi: Nem kell vissza venni az arcból, főleg nem a poszt írójának. Teljes mértékben igaza van. Középvezetőként engem és a nálam idősebb korosztályt megdöbbenti a fiatal diplomás beosztottjaink gondolkodásra való képtelensége, a logikai képességeik teljes hiánya. Javítani kell a munkát, amit kiadnak a kezük alól és természetesen ezek után eszükbe sem jut elgondolkodni, hogy Ők bármiben is hibásak.
Összecsaptak valamit oszt jó napot.
Politika, művészet? Hagyjuk már!! Diplomás ember megkérdezi Tőlem mi az a Csíksomolyói búcsú?
Nem tudod Őket nevelni, ha elmagyarázod hogyan kellene jobban csinálni, Te vagy az okoskodó, követelőző, mindenben hibát látó.
Ennyit arról, hogy ez kinek a szegénysége! Mert nem az enyém, hanem igen is az övéké!