Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulelocsomag

138 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Guiness rekordok könyve 2010. márciusában adta át az elismerést Herbert és Zelmyra Fishernek, miszerint ők voltak a leghosszabb ideje házasok a Földön. Azóta Herbert Fisher eltávozott az élők sorából, de halála előtt nem sokkal ő és a felesége a twitteren (!) válaszoltak…..
Miközben a jó öreg Schwarzi (pardon, az ex-kormányzó úr) évről évre távolabb kerül attól a bizonyos Terminátor szereptől, világszerte tudósok százai dolgoznak szorgalmasan, hogy a nem-is-olyan-távoli jövőben eljussunk a filmbeli humanoid robothoz. Vagy legalábbis valami…..
Az alábbi másfél perces videón letesztelheted a koncentrációs képességedet! A kérdés: hányszor passzolja tovább a labdát olyan ember, akin fehér póló van? Szerintem mindenképp érdemes megnézni, sokat elárul rólad! (Csak akkor menj tovább az olvasásban, ha már megnézted a…..
Lényeg a lényeg Hamis tanúk? 2011.04.25 22:38:00
DISCLAMER: Ha zavarnak téged az olyan szavak, mint "Biblia" vagy "Jézus", akkor ne olvass tovább!     Húsvét apropóján hadd írjak egy kicsit a feltámadásról (egy régi ígéretemet teljesítve ezzel). Ha valaki meg akarja cáfolni a kereszténységet, a…..
tulelocsomag 2011.05.09 00:13:54
@zolesz.: öööö... azt ugye vágod, hogy a fenti poszt nem megcáfolni akarja a Biblia hitelességét? ;)
Régi vágyam volt az alábbi gyöngyszem megosztása... Kicsit nehéz elhinni, hogy ilyen hülye ember létezik, úgyhogy az is lehet, hogy csak szívatás az egész, de szerintem a mai világban bááármi elképzelhető...:)A következő kérdést sikerült valakinek halálos komolysággal…..
tulelocsomag 2011.04.22 15:48:35
@FreddyFan01: tegnap volt egy gyönge pillanatom:) köszi
A "Pénteki bukta" sorozatban ma a híres pisai ferde toronyhoz látogatunk el. De nem csak mi, hanem egy csomó kreatív turista is...Persze az vesse rájuk az első követ, aki Pisában járva ellen tudott állni a kísértésnek!Via imgur.comEz is érdekelhet a blogon: 10 tipp,…..
Az iPad debütálása után nem sokkal mindenki a maga módján teszteli a készüléket, az iFixit szétszereli, mások teszteket futtatnak, vagy egyszerűen csak használják.A szétszerelés során kiderült, hogy az A4-es processzor egymagos, valószínűleg egy módosított Cortex A8, a…..
Lényeg a lényeg Az iPad belseje 2010.04.04 15:06:00
Egy kíváncsi felhasználó - a garanciával mit sem törődve - szétszedte a tegnap megjelent iPad-ot. Nézzük hát, hogy is néz ki belülről az Apple legújabb üdvöskéje:Via schitechbits.comEz is érdekelhet a blogon: A lustaság bajnokai..
Szeretnéd tudni, hogy fog kinézni Gwen Stefani vagy Nicholas Cage 70 évesen? A worth1000.com, az internet legismertebb Photoshop versenyeket szponzoráló oldala többször meghirdette a fenti kiírást. Fogalmazzunk úgy, hogy lett néhány jól sikerült alkotás... Ha gondolod, teszteld magad,…..
Ha egy kutya életkorát emberévekre szeretnénk átszámolni, sokan azonnal vágják a választ. "Egyszerű, csak meg kell szorozni az évei számát héttel! Illetve nyolccal! Illetve..." Hogy is van ez? A dogster.com, az internet egyik legnagyobb kutyás oldala (mottójuk a…..
Vajon mi lett Szaddám Huszein híresen fényűző palotáiból? Egy Richard Mosse nevű fotós Irakban járt, és körülnézett a diktátor régi dicsősége helyszínén. A következő néhány kép bemutatja, hogy mit látott:                …..
Úgy tűnik, az Oscar díjat évről évre odaítélő zsűri furamód vonzódik néhány igen konkrét főszereplő-típushoz. Ott van például - a zenész, akinek meg kell küzdenie személyes démonaival, de végül egy nő segítségével képes lesz erre (Nyughatatlan, Ragyogj, Ray) - a…..
tulelocsomag 2010.03.07 10:43:42
@Incinerator: magyar adó nem adja idén... külföldiek közül a pro7 illetve az orf1. A neten meg állítólag itt lesz a hivatalos live stream: (de ez lehet, hogy csak plyetka:)
www.livestream.com/academyawards
tulelocsomag 2010.03.07 10:44:59
tulelocsomag 2010.03.07 10:46:14
@Scala: @kyncza: @számá: köszi! :D
Lassan egy éve, hogy elindult a Lényeg a lényeg, talán ideje egy kicsit benézni a motorháztető alá! Ebben segíthet a következő beszélgetés:Miért kezdtél blog írásába, mi volt a célod vele?Tulajdonképpen az egész csak egy kísérletnek indult, kíváncsi voltam, hogy el tudom-e…..
tulelocsomag 2010.03.06 22:12:56
@Kroly: @Brute: Köszi! Majd igyekszem:)
Az alábbi képek is bizonyítják, hogy a rend őrének lenni fáradságos meló - hiszen nincs nehezebb egy unalmas munkánál...   Via holytaco Ez is érdekelhet a blogon: Pénteki bukta - ne szórakozz a természettel!..
Ezek a reklámok úgy keletkezhettek, hogy a főnökség odarakott a marketingesek elé néhány épületfotót, és azt mondták nekik, hogy "tessék ide valami eredetit kitalálni". Ahogy a következő képeken látható, voltak néhányan, akik felnőttek a feladathoz:…..
Változik a világ. Ha a nagyi azt akarja, hogy az unokája is követni tudja a palacsinta receptjét, az ő nyelvén kell elmagyaráznia. Főleg, ha a kisunoka egy bizonyos szubkultúrához tartozik...   Hozzávalók: liszt, cukor, víz, tej, olaj, tojás, kanál, injekcióstűk, öngyújtó…..
Bőszen építik a kommunizmust arrafelé... Ha ilyen autókból áll az esküvői menet, vajon hová mennek nászútra? És náluk is a menyasszony családja fizeti?... Már csak egy a kérdés: vajon kinek az esküvője?   Via nitrobahn.com..
Újabb csokor az emberi találékonyság és az eszméletlen gagyi keverékéből. MacGyver még mindig elbújhatna... Traktorgrill     Bátor munkásemberek   Turmixgép     Elegant Gelato     Plazmatévé a hálóba     Bátor szerelő 2.  …..
Amikor pár éve először hallottam, hogy egyre több autóban elektronika irányítja a gázadást, fékezést vagy éppen a kormányzást, felállt a szőr a hátamon. Rögtön megjelent előttem a kép: hiába nyomom hisztérikusan a féket, a lefagyott szoftver miatt a hatás csak annyi lesz,…..
Minden év január végén rendezik Angliában a Tough Guy Challenge-t, amit nemes egyszerűséggel a "világ legkeményebb versenyének" hívnak. Nem véletlenül. A kb. 12 kilométer hosszú verseny egy tájfutásos szakaszból, illetve egy akadálypályából áll. A szervezők…..
...akkor olyan húzásokat csinálnak, mint a Kulula Air-nél a napokban. Rövid idő alatt a fél internetet bejárta a fapados légitársaság legújabb Boeing 737-ese, ami a tradicionálistól némileg eltérő festést kapott.   A gépet elnevezték Flying 101-nak (kábé = "Repülési…..
Ha az ember visszanéz a történelemre, több olyan pontot is talál, ahol a legkisebb véletlenek alakították olyanná a világunkat, amilyennek ma ismerjük. Az alábbi sorokat elolvasva megérthetjük, miért kezdenek el sikítozni a történészek, ha azt a mondatot hallják, hogy „Mi…..
A kínai kormány szerint az internet cenzúrázása igazából a kínai népnek jó, és az ő érdekükben történik. Állításuk szerint "a kínai társadalom általánosságban véve kevéssé képes az információ feldolgozására, mint a fejlettebb országok, pl. az USA lakossága. Ez…..
Előkerült egy fotó egy 1957-es tinizenekarról:Na, kitaláltad, kik ők?....George Harrison 14, John Lennon 17, Paul McCartney pedig 15 éves volt 1957-ben, amikor ez a kép készült.Hat évvel azelőtt, hogy kiadják első lemezüket. Aztán még tizenegyet, összesen több mint egymilliárd…..