Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rDAVE

2 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1597-ben járunk, amikor a japán haderő már szinte az egész koreai félszigetet lerohanta és a fővárost fenyegetik. A koreaiaknak csak egy maroknyi hajója maradt, ráadásul szinte csak az admirális, Yi Sun-shin bízik a flottában, még saját bajtársai sem. A hatalmas túlerőben levő japán flotta ráadásul…..
A XIII másik két része, tehát a XIII-2 és a Lightning Returns: Final Fantasy XIII is követni fogja, így az egész trilógia elérhető lesz PC-n. Kevesebb, mint másfél hét múlva lesz elérhető, de már elő lehet rendelni egész baráti 11,69 eurós áron.A játék gépigénye a…..
A Chocobo Riders egy egyszerű blog lesz, ami a Square Enix régóta futó sorozatáról fog szólni. Szeretnék bizonyos időközönként hírekkel, érdekességekkel és különféle írásokkal szolgálni nektek, szóval bármivel a Final Fantasy játékokkal kapcsolatban, esetleg időnként a…..
Folytatódik a Korn Fan Video Testimonial, ezen a héten a tetoválóművész, Susann Sparbrod kerül bemutatásra, aki egy hatalmas Korn rajongó, és Jonathan Davis ösztönözte, hogy fogjon neki a tetoválásnak, ami manapság már a foglalkozása.Sparbrod elmesélte, hogy véletlenül akadt rá…..
rDAVE 2014.07.08 09:20:12
@Denise D.: Nem is baj, ha vannak. :) Amíg ez nem csap át beteges rajongásba, az félelmetes...
Egyébként egy-két napja néztem az amszterdami 2012-es koncertet és ott is az elsősorban tombolt a csaj. :D
rDAVE 2014.07.11 21:58:55
@Denise D.: Szerintem ő az. :D
www.youtube.com/watch?v=XtLfss_vuE4
Úgy 3:15-ig tekerd el. :D

Egyébként én úgy legalább tíz éve bátyám zenéi között kutakodva találtam meg. Nézegettem miket tudnék hallgatni, azt hiszem jó felé keresgéltem. :D
A rádiókban már debütált az új Korn album, a The Paradigm Shift (melynek megjelenését egy héttel későbbre, október 8-ra tolták) első dala a Never, Never. Egy rádiós ripünk már van róla, így mindenki addig hallgassa, míg le nem szedik ezt is. Az album producere Don Gilmore volt,…..
 Először is boldog karácsonyt mindenkinek! Remélem mindenkinek jól telik a karácsonya. Másodszor ahogy a cím is mutatja, nem tudom mit fordítsak. Így hát megkérdezlek benneteket mit kéne. Ajánlatokat kommentekbe várom ide vagy Facebook-on. Amelyik a legjobban tetszik az lesz :)..
rDAVE 2011.12.24 22:23:59
Way Too Far fordítás lett volna, hogyha Máté segítségével ránem jöttem volna,hogy nagyon szépen elcsesztem a refrént mert mást értelmeztem a dalból. Hát igen van ilyen.... ..
Úgy látszik nem csak a Machine Head tud picsogni, a Courtney Love féle "Hole" banda lemondta fellépését az ausztrál "Soundwave" fesztiválról. Az ok: Korábban kellene fellépnie mint a Limp Bizkitnek és ez hallatlan pofátlanság!Love ezt twittelte a…..
rDAVE 2011.12.21 06:35:09
@gosford: 2009 óta tevékenykedik megint a zene környékén és valószínűleg csak azért mert felélte már az összes pénzét Kurtnek

pár éve valamelyik újságban láttam is róla egy képet hát az valami undorító volt :D ott is azt írták hogy már adósságai vannak annak ellenére hogy Cobain szinte minden személyes cuccát eladta már (pl a naplóit is amiben leírja hogy nem akarja a média vagy hasonlók kezébe jusson...)
Mindig is szánalmasnak tartottam ezt a nőt de most magán is túltesz. :D
2perc Dolgok, amiket megbántam 2011.12.17 16:20:00
2perc.blog.hu ..
Körülbelül egy éve írtam már egy tesztet erről a játékról. Az akkori megállapításom szerint a játék még korántsem volt kiforrott és sokat említettem a hiányosságait. A megjelenés óta eltelt egy bő év, lássuk, mi is változott azóta a Világ háza táján.  Az…..
Dallista: (Sanctuary Intro)1. Get Up! (with Skrillex on guitar)2. Kill Mercy Within3. Illuminati (with Excision and Downlink)4. Chaos Lives in Everything (with Kill the Noise)5. My Wall (with Excision)6. Way Too Far (with 12 Planet and FLINCH)7. Narcissistic Cannibal (with Skrillex on guitar,…..
rDAVE 2011.12.10 15:06:44
Sajnos mégse fogom egy ideig megvenni a lemezt de kritikát én is akartam írni. Így hát belevetettem magam és meghallgattam. Mint írtam a címbe, ezeket első hallásra írom! Mennyünk sorjába a számokkal:1.Chaos Lives In Everything: Szerintem kegyetlen jó kezdés, bár én már…..
rDAVE 2011.12.06 19:22:43
@ufig: Unplugged szerintem nem olyan rossz és nem gondolnám hogy annyira nem szeretnék hiszen J.D. is hasonló koncerteket adott utána :)
meg hát a KoRn is játszott néha néha koncerten akusztikusan
rDAVE 2011.12.07 12:36:32
@Polski gyerek:
passzio.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=24700

www.shockmagazin.hu/portal/cd-kritika/korn-the-path-of-totality

quart.hu/cikk.php?id=6900
ezzel a cikkel nem az a baj hogy nem tetszik neki a lemez hanem hogy eddig se szerette a KoRn-t akkor miért ő írja a kritikát?!?!
-Míg a Rythm Magazine 4 csillagot adott az 5-ből a The Path Of Totality albumnak, The Skinny nevetséges 1 (!!!) csillagot adott. Szerény véleményem szerint már csak a Get Up több mint 1 csillag. (Nyaljon melaszt)- Jonathan Davis adott egy interjút Kerragnak. Ott el is mondta…..
2perc Póráz helyett bikini 2011.05.14 21:09:00
rDAVE 2011.06.23 15:32:58
Talán tudatlan vagyok. Talán lusta, hogy utánanézzek...Volt vajon olyan magyar zenekar, ami tényleg grunge-t játszott? A Tankcsapda Ember tervez albumán volt egy nyilvánvaló tisztelgés Kurt Cobain-nek (Egyszerű Polly), És engem a Magzat a méhben is egyértelműen emlékeztet pl.…..
Jártam sorba a bevásárlóközpontokat, és mikor a zenéknél elértem a K betűt, azonnyomban elállt a szavam. Nem bírtam ki, hogy ne vegyek meg 5 KoRn albumot, holott szinte csak 3-ért fizettem. Nem bántam meg, "kicsit" jobban szólnak, mint a fránya mp3 formátumok, amik a…..
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
rDAVE 2010.08.02 11:42:39
www.pcdome.hu/cikk/2446/stalin_vs_martians_pc

* Grafika 6
* Hangok 5
* Játszhatóság 8
* Hangulat 9

7,0
Munky kijelentette március 14-én: - Befejeztük a számok felvételeit. Mind a 12 db szám tökéletesen jól hangzik.- Ez mind rendben van, várom június környékét, amikor kiadják az új albumot de, ... Mi az, hogy KoRn III??? Mi az a 3-as???..