Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltihockey

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oilers kiütötte a Tampát, a 2009-es 1/10-es Pääjärvi-Svensson hármat vágott, gólpasszt is adott, az idei 1/1-es Taylor Hall is betalált. A Phoenix kétszer is verte a Los Angelest, a Philadelphia megint szétlövésig jutott, de a Toronto ellen rosszabbul célzott. Az Edmonton Oilers,…..
zsoltihockey 2010.09.24 19:17:18
@Ryan O'Brien: Köszönöm szépen!
tavaly minden reggel az első dolgom volt megnézni az éjszakai meccsek összefoglalóit. Taylol Hall- t néztem volna meg , a pittsburgh, és a wsahington meccsét....
Az NHL nyári átigazolási szezonjának legnagyobb fogása, a 27 éves orosz csatár hosszú gondolkodás és sok ajánlat meghallgatása után döntött: marad annál a klubnál, ahol a szezont befejezte. A 2001-es draft 1/1-ese eddig 621 mérkőzésen 642 pontot termelt, szezon közben igazolt…..
Jelentős meglepetéssel ért véget a rájátszás első köre. Az alapszakasz legjobbja, a Washington rögtön a negyeddöntőben kiesett, a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen otthon kapott ki a Montrealtól. Jaroslav Halak ezúttal 41 lövést fogott. Óriási bravúrt hajtott végre a…..
A New York Rangers csatára, Ryan Callahan ellen csúnya támadást intézett Matt Carkner Ottawa-hátvéd. Mindez még az olimpiai szünet utáni első meccsen történt. A fiatal amerikai összeszedte magát, és nem sokkal később remek revansot vett. Egy ellenakció során majmot csinált az…..
zsoltihockey 2010.03.09 00:18:50
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
A csütörtöki pihenőnap után az utolsó nekifutás következik a divízió 2-es junior-vb-n. A feljutás kérdése még nyitott, úgy tűnik, semmi sem állhat az előzetes forgatókönyv megvalósulásának útjába, és a szombati magyar–brit dönt mindenről. Pénteken mindkét…..
Folytatódik az utánpótlás-nevelés a felcsíki falvakban, a pálya épül, a gyerekanyag kiváló, összefogásra is szükség lesz. Sokszereplős videónkból kiderül, hogyan is állnak a dolgok. ..
Mindig jó érzés ide visszatérni – mondta blogunknak Flinta Botond, aki először lépett jégre Csíkszeredában azóta, hogy Magyarországra szerződött. A most a Ferencvárosban hokizó tehetséges védő videónkon elmondja, miért hatalmas a jelentősége a jégkorongnak a…..
Nem sikerült Peter Laviolette bemutatkozása a Flyers kispadján, csapata nyolc gólt kapott a Washingtontól. 5 meccsen hosszabbítani kellett, 14 meccsen 82 gól született, egyedül a New York Islanders nem talált a kapuba szombaton.Eric Cole mesterhármasával otthon verte a Colorado a…..
A hokiban nincsenek változatlanul működő csapatszerkezetek, mint a labdarúgásban – mondta blogunknak Jarmo Tolvanen arról, miért variálja gyakran a sorokat. A Sapa Fehérvár AV19 edzője úgy érzi, az a legjobb, ha megtanulom és megértem a magyarok mentalitását. Tolvanen szerint…..
Glen Williamson, a Vasas Bp. Stars trénere bokszedzést írt elő a csapatnak, a tréning levezénylésére az egykori amatőr és profi világbajnok Kovács Kokó Istvánt kérték fel. Az urak a hírek szerint élvezték a fejlettebb hokiországokban általánosan jellemző, nálunk azonban…..
zsoltihockey 2009.11.20 08:30:22
Hatmeccses kihagyás után újra betalált Alekszandr Ovecskin, a Washington New Yorkban verte a Rangerst. A Colorado Calgaryban is nyert. Visszavonult Brendan Shanahan. A játéknap rangadóján a Washington idegenben verte a New York Rangerst. Alekszandr Ovecskin hatmeccses kihagyás után…..
zsoltihockey 2009.11.18 13:25:52
Megvolt Sidney Crosby negyedik NHL-es verekedése, a pittsburghi klasszis az október 31-ei Penguins–Wild meccsen akadt össze a minnesotai Marek Zidlickyvel. Az ellenfél sem nagy bunyós, pályafutása hatodik konfliktusa volt ez, ehhez képest elég jelentős pofonok szálltak a…..
A válogatott keretbe hét játékost adó dunaújvárosiak kérésére már ma lejátsszák a második Brassó-Dab.Docler mérkőzést. Összefoglalónk is van. Tovább után a részletek. Tegnap újabb nagy verést kapott a Brassó, egyelőre nem igazán látszik az alagút vége.…..
Külföldi játékosaink utolsó lehetőséget kapnak a bizonyításra ezen a héten. Légiósaink kudarcot vallottak, emiatt nem sikerült jól szerepelnünk a Kontinentális Kupán, értékelte Pék György UTE-vezetőedző az előző hétvégét. Pihenésre nincs idő, szerdán hat órakor máris…..
Colton Orr, a Toronto jobbszélsője korántsem pontjairól, inkább bunyóiról híres, csak ebben a szezonban ötnél tart már. Legutóbb az anaheimi George Parrosszal akadt össze, alaposan elverték egymást, a hockeyfight.com szavazói döntetlenre adták a csatát. A viadal a vége felé…..
Egészen megdöbbentő potyagólt kapott az október 17-ei Chicago–Dallason Cristobal Huet. A vendégek 3-2-re vezettek a harmadik harmadban, Robidas a palánk mentén előrelőtte a korongot, amely az alapvonal környéki illesztésen gellert kapott, és elpattogott a kapu irányába. A…..
zsoltihockey 2009.10.21 19:19:42
A Pittsburghnek van a legtöbb pontja, a Calgarynak a legtöbb gólja a ligában. 200 nap után nyert otthon a Montreal. Chris Chelios leszerződött az AHL-es Chicago Wolveshoz. Abszolút első a Pittsburgh, a St. Louis sem tudta megállítani a címvédőt. A Penguins kilencedik meccsén…..
A Dab.Docler és az SC Csíkszereda kiütötte ellenfelét, a Vasas Bp. Stars megküzdött a győzelemért. A 4. forduló után már alakulnak az erőviszonyok, ha elhamarkodottan kellene diagnosztizálni a helyzetet, azt mondhatnánk, négy felső és három alsó csapatra osztható…..
A Vasas Bp. Stars és a Trebisov különös körülmények között véget ért felkészülési meccséről prózában már beszámoltunk, de ezúttal többet is tudunk nyújtani. Van egy jó kis videónk, meccsjelenetekkel, gólokkal, pofonokkal és nyilatkozatokkal. Kattintsanak. ..
Hári János és Nemes Benjámin személyében a következő szezonban két magyar hokis is szerepel majd a világ egyik legerősebb ifjúsági bajnokságában. Ráadásul mindketten bajnokesélyes csapatban játszanak Svédországban. A Farjestad és a Djurgarden is megkezdte a felkészülést a…..