Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melodycenter.hu

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó pár éve ez a rendezvény még arról szólt, hogy a vinyl lemez, mint egy igazi huszadik századi formátum, még él – és néha virul is – a digitalizálásról szóló huszonegyedikben is...
melodycenter.hu 2020.03.23 14:59:26
@Audiolife: Akkor esetleg nézz utána miről is szól ez az egész.
Mostanában egyre felkapottabbak a bakelitlemezek, egyre több helyen lehet beszerezni, és vásárlópiaca folyamatosan bővül. Mivel ez egy kezdőknek szóló cikk, és én is inkább csak hobbigyűjtő vagyok, ezért megkérem az okoskodó lemezhuszárokat, mellőzzék az okoskodást. Első lépés: Szerezz be egy…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Napok óta kívántam a sós mogyorót.Nem tudom ti, hogy vagytok vele,de néha az emberre rátör egy érzés és megkíván valamit, amikor látja a reklámokban és befészkeli magát az agytekervényeibe.Nos így voltam én a héten a sós mogyoróval és.... a James Bond dalokkal. Egész héten…..
Charles Bolfrass dalszerző beperelte a Muse-t és a zenekar kiadóját, a Warner Musicot is összesen 3,5 millió dollárt követelve, mert szerinte az angol együttes ellopta az ötletét, írja a Gigwise. Bolfrass azt állítja, hogy még 2005-ben megkereste a Muse tagjait egy olyan rockopera…..
…mikor a zenehallgatás még esemény volt Tizenéves koromban – ez az időszak nagyjából a 80-as évek vége, 90-es évek eleje környékére datálható – a középiskolai osztályomban csak az lehetett igazán menő csávó, akinek volt valamilyen Hifi berendezése. Gondolkodtam rajta,…..
Kicsit értetlenkedve és elképedve figyelem azt a nagyon buta és az uborkaszezonban mesterségesen gerjesztett hűhót ami a Christina Aguilera féle Kovács Kati hangmintafelhasználás körül zajlik. Tisztázzuk az elején, hogy Kovács Kati és az Add már, Uram, az esőt! érdemeihez és…..
Megdöbbenéssel olvastam, hogy 2010. január elsejétől ismét lejjebb került a léc, így már csak 5.000 lemezt kell eladni és automatikusan jár az aranylemez. Ha valaki adott esetben pedig rálép a duplázóra (nem a dobszerkón) és véletlenül 10.000 lemezt értékesít, akkor platina…..
melodycenter.hu 2010.01.30 21:55:09
@Judy Epokit: Konkrétan az Alicia Keys egy deluxe kiadás, létezik itthon is fapados 3000 forint körül.Egyébként USA-ban olcsóbbak a lemezek ez tény.De nem azért mert mi olyan nagyon drágák lennénk, csak az Alicia Keys lemez nagykerára 4300 ft körül van.Szóval nem keressük halálra magunkat rajta.Azért kösz, hogy egy Amazonnal hasonlítasz össze:)
melodycenter.hu 2010.01.30 21:56:02
@Diplo-mata: Teljesen egyetértünk
melodycenter.hu 2010.01.30 22:30:42
@Gyurma73: 1000 forintos lemezből nem lehet megélni.Lásd DVD piac.Ott tartunk, hogy sorra csődölnek be a kiadók és az lesz a vége, hogy nem lesznek filmek kiadva./mint ahogy nagyon sok címet nem is lehet megkapni/ Használt lemezt venni az is egy megoldás.Jó lemezek legálisan nem nagyon kerülnek a használt cd boltok kínálatába.
A Twitter idehaza is kezd különleges kommunikációs platformmá válni. Eddig csak a tengerentúli hírekben hallottuk azt, hogy valamit először a Twitteren jelentettek be, vagy ott vált hírré egy esemény. Pedig a Twittert egyszerűsége és gyorsasága szinte predesztinálja arra, hogy a…..
melodycenter.hu 2009.12.12 08:14:50
@MacTom: Kár pedig majdnem regisztráltam:)) Ezek szerint nem vár 10 milla magyar a monitorra ragadva arra, hogy becsicseregjem a reklámomat a twitteren:)
Úgy tűnik, hogy amit eddig vízionáltunk, lassanként elérkezik: brutkó repedések jelentkeztek lelkes MLM-alapú pilotajátékos barátaink csillogó pajzsán. Éppen ezért gondoltam elszórakoztatlak benneteket a következő hónapok vígjátékával, persze előre. 1. Felvonás -…..
csox Nem csak Eros van 2009.07.29 12:36:00
Eddig nem tudtam, hogy a Ramazzotti egy olasz keserű likőr, amit egyebek köz szurokfűből, keserű narancsból, rebarbarából és mivel a recept titkos, ki tudja, még mikből főznek. Ausano Ramazzotti kotyvasztotta először 1815-ben, és semmi nyomát nem találtam annak, hogy Eros…..
melodycenter.hu 2009.07.29 15:02:44
melodycenter.hu 2009.07.29 15:04:44
@Tapmancs: Eros is két z-vel írandó tehát ettől még lehetne.
Szerdán indult a fergeteges történet, ami már az elején földre vitt, pedig akkor nem is sejthettem, micsoda fordulat következik még. Az egész úgy indult, hogy a zene.hu oldal írt egy beharangozó cikket a Dream Theater koncertjéhez. A következő szenzációt a rövid írás közepébe…..