Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levi XY

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Életmentő száguldás 2015.05.13 17:55:55
A napokban végigszántotta a netet a budapesti mentősök látványos vonulásáról készült videó. Teljesen joggal, hiszen ügyesen, okosan és bitang gyorsan szeli át fél Budapestet a szirénázó esetkocsi. Én nagyon tudom értékelni az ilyen videókat, kiszámíthatatlan időközönként…..
Levi XY 2015.05.13 22:42:12
@nem mondom meg: www.liveleak.com/view?i=326_1352228571
ez az egy videó még fenn van coolean-tól
Bár a jogszabály már közel két hónapja ismert, mindösszesen két napja maradt a kerületi Képviselő Testületnek arra, hogy megmentse az államosítástól a kerületi szakorvosi rendelőket. Javaslatnak még nyoma sincs. Erre hívja fel a figyelmet a kerületi ellenzék frakcióvezetője…..
-Van egy álmom – így vezette fel a javaslatát Pásztor József, aki születése óta Pestszentimrén él és innen irányítja a családi vállalkozását is. A rendszeres karitatív tevékenységei miatt sokak által személyesen ismert és kedvelt lokálpatrióta véleménye szerint akkor…..
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
Néhány évvel ezelőtt, amikor bejelentette a Smart, hogy elkészítette a Fortwo mikrohibrid változatát, még fel sem vetődött bennem, hogy esetleg csúnyán át akarnak baszni és "mikrohibrid" néven nincs is szó semmiféle hibrid rendszerről, csak egy tudatosan megtévesztő…..
Érzékelhető, hogy nőtt a BKV járatain az atrocitások száma, de meg kell vizsgálni, hogy a BKV a jelenlegi jogi környezetben üzemeltethet-e térfigyelő kamerákat - mondta Jóri András adatvédelmi biztos. Jóri András emlékeztetett arra, hogy elődje, Péterfalvi Attila legutóbbi…..