Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dani_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A busuu olyan, mint a Facebook, de kimondottan nyelvtanulókra szabva. Ugyanúgy lehet kapcsolatokat jelölgetni benne, láthatjuk mi történik barátainkkal és hogy hogy állnak egy-egy nyelvvel. Beállíthatjuk, hogy milyen nyelven tudunk, valamint hogy éppen miket tanulunk, ennek…..
dani_ 2009.08.24 18:38:22
Minden nyelvtanuló előbb-utóbb beleütközik a szótanulás procedúrájába - a rettegett nyelvtan után ezt utálják általában a legjobban. Pedig lehet ezt szórakoztató, mi több, élvezetes módon is csinálni! A továbbiakban megpróbálom összefoglalni azokat a módszereket, amiket…..
A lecke címe: Jack Kerouac. Igen, az a Jack Kerouac, aki a nagysikerű "Úton" c. regényt írta. A lecke Audio részében egy velős összefoglalóban követhetjük végig Kerouac életútját, egészen korai haláláig. Nem nagyon hazudtolta meg magát: úgy írt, ahogy élt. Az…..
dani_ 2009.06.01 17:13:10
Öt év - öt nyelv Igeidők 2009.05.28 02:03:00
Nem tudom ki hogy van vele, de én a magam részéről ki tudnék futni a világból az angol nyelv különböző múltidőitől. Biztos jó nekik, hogy le tudják írni/el tudják mondani, hogy a két múltbeli esemény között milyen reláció áll fent, de ha szigorúan veszem, teljesen…..
dani_ 2009.05.29 14:38:49
@TUNYA: "Auszträliäban tudtommal egy hivatalos nyelv van az pedig az angol!"


attól még rengeteg a bevándorló akik nem csak angolul beszélnek
'Ausztráliában 1947-1990 között a bevándorlásból származó népesség meghaladta a 4 millió főt.' csak a miheztartás végett :)
aki szerint ez az ötlet "lehetetlen", az a hozzáállásán változtasson, mielőtt nekilát bármiféle nyelv tanulásának.
Tegnapi kis igeidős kirohanásom a jelek szerint elég nagy port kavart háztáji kis fórumunkban, mindenesetre most már elmondhatom, hogy önző módon csak mások nézőpontját szerettem volna kiprovokálni. Először is: szeretném mindenkinek megköszönni, aki vette a fáradságot és…..
dani_ 2009.05.29 14:51:34
A lecke címe: Disobedience. A cikk az emberi akarat hiányáról szól, kicsit anarchista stílusban méltatja a kormányokat, hatóságokat és a katonákat. Nem mehetünk el szó nélkül a lecke mellett, hiszen csak a vak nem veszi észre, hogy itt bizony nem csak az angol nyelv…..