Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gájricsi jolán

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jolánka vagyok, csókollak benneteket, kedveskéim, a fijam a Dezső mondta, hogy írjak valamit, mer' már nagyon hiányzik neki, hogy röhögjön. Ez mondjuk rosszul esett nekem, de a fijam a Dezső mindég is egy nagy huncut volt, nem lehet rá haragudni, zsivány magyari vére van neki. A…..
gájricsi jolán 2009.05.30 15:55:41
@Yvette / Babacool:
Kis Drágaságom!
De jó, hogy erre jártál! a Bélusom is emlegetett mostanában! Aszongya nekem: Te Joli! Ki vót a kis bögyös menyecske aki a múltkoriba' erre billegett, és rázta azt a kis püspökfalatját?
Ehh... a Bélusnak mindég ízetlen gondolattyjai vannak, ne is törődjé' vele!
Na hát ez a Matyika meg mi az ördöngös isten lenne, kis galambom?!
A
Hát iszogassál már egy kis bodzabort, meg a pitém is most sülögetett kifele, annak nincs párja egész Senkilanden...Tedd mán' le azt a kis ülepedet, na!
A Dezsi nagyon jánymatyi, az mán' szentigaz'
De jól mondod, édes jányom! Na hát pedig a Maddike is amit össze szöszmötöl vele, amíg az a kis Rokkerka megszületet, egyem a bögyörőjét! Hát mán' nézni is rossz vót! Én aszondom, az Aranyka sógornőm bűbájelviből adjá' be néki!Az Aranyka vajákos asszony bár ezt most az úri népek flancbó' máshogy híjják, de az biz' a.
Megvajákolta a Riskát is, azóta hat marmonkanna tejet ád, addig meg tiszta száraz vót a tőgye, mer' a Kerekes Miska felesége, a Rozál szemmel verte.Tisztára elapdat a riska, mán' itt sápítoztunk a Bélussal mi lesz, no, akkor gyüt az Aranyka, és megoldotta. Bejadta a vajákot, azóta a Riska ha nem fejjük is ontya a tejit magábó'!
Aszondom a Dezsinek is ilyesmit kéne a belibe adni, rögtön észbe kapna, te is így gondolgatod, kis galambom?
Na igyá' még egy kis bodzabort!
Megyegetek, hozok a kamrábúl, egy kis mangalica sonkát, a Bélus a hóhér Gyurival most ölte le a CSámpást, a dinsznónkat, jófajta sódar az, meglásd!
csókolgatom azt a kis pozsgás szép arcoskádat,
jolánka vótam

Gájricsik Világa Jolánka vagyok 2009.05.16 17:30:00
Én Jolánka vagyok és a fijam a Dezső mondta, hogy néha írjak, de én fosok ettől, mert a rossz emberek engem mindig bántanak, meg amúgy is én már öreg vagyok az ilyesmihez. A fijam a Dezső azt is mondta, hogy az idősebb korosztálynak szüksége van rám. Azt nem mondta, hogy miért,…..
gájricsi jolán 2009.05.25 10:56:04
Kis drágám, kedveském!
Most olvasom miket írogattál a kis kezecskéddel...
Én már öreg vagyok, meg szemüveg nélkül nem is nagyon látom, meg tudod galambom, nem mindig nézegetem a gépet, sok a munka a veteményesbe, meg ezekhez az ördöngös internetes dolgokhoz én már öregecske vagyok én. A fijam, a dezső meg jó firma! Hallod-e te jány, tudod-e te mibe vágtad a fejszédet?
Amúgy ügyes, helyes menyecske vagyol, kis drágám, mondtam is a Rózsikának, " te Rózsi! Itt egy kisjány ez még a Meddikénél is tűzrőpattantabb, pedig az is világ csudája vót" " Úgy süt-főz ez a kis helyre menyecske, még az Uram, a Bélus is megnyalta a bajszát a utána!"
Szóval kis virágom, a fijamnak mondtam is, ne kódorogjon a forgatáson mint egy nagy hőlye, puhos fergeteg, utánad nézegessen ízibe!
Most megyegetek kapálgatok a marharépán mer szeretik a disznók azt nagyon, kamálják, oszt majd beszélgetünk, máma már én nem tudok ide írogatni, bár a Dezsőke folyton mocorog mijatta, hogy csinálgassam...
Te csak mórikájjad magadat kis szívem, azt látom, hogy tudogatod, hogy köll, jó is az!
Csak a Bélus ne meresztené a szemit mindég, a vén marha! Kujon vén bolondja! A Rózsikát is így fixírozta mindég,amíg fijatalok vótunk...
A Dezső fijam nagyon magának valósi, de te azzal ne törődgessél, mer' az apjától örökölte, nem tőlem...oszt majd leszokik róla...
na csókollak kis Puszedlim,
a Jolánka vótam

gájricsi jolán 2009.05.26 23:51:29
@Yvette / Babacool:
Kis drágám, Virágom!
Hát erre jártál? Bemerészkedtél az oroszlán büdös, dohos barlangjába? A mi kis vittyillónkba a Bélussal?
Hej' de bátor kis menyecske vagy te! És milyen fájintos fantázijád vagyon!
De miket beszéssz te itt, te jány, no!A Bélus az mondta, az eketaliga ütötte meg a hátát a szántásba!
Csak nem a tehénnel baromkodott mán!!
Te nagyon firfangos kis leányzó vagyol!Viccölődtél, tudom ám én!
Nah, a Dezsőrő' viszont el tudom képzelni, sose tudta, hogy köll udvarolni, én mondogattam néki, de hát tudod hogy van az! Nem tőlem köll azt egy legénynek mögtanúni. A Bélus meg lényegretörős szerzet vót legénykorában is, ha érted mire gondolok, nem lacafacázott a viganóval, letépte, oszt megkínát, amivel tudott! A tépés mán' a Dezsőnek is mögyöget...
No, az én Dezsőm még a jobbik eset jányom, a Bélus megboldogút bátyjának a fija, a Tódor! Az aztán ördögfattya! Már gyereknek is egy égetnivaló kis mocsodék volt, de amiket mívelt mostanában...a Kázmér abba hót bele, magunközt szólva!Ezt a Rózsika is így gondolja, ő még léleklátónál is vót, mer erősen bele vót pistulászva a Kázmérba mindég is...Még a hótat is zargatta...istentelen dolgok ezek...
Nem iszol egy kis málnabort Lelkecském, mán' milyen udvariatlan vagyok, meg se kínállak! Jó sikerült a Maddike is nagyon szerette, amíg szét nem mentek a Dezsővel.
Na, gyere máskor is kis virágom,
Jólánka vótam

gájricsi jolán 2009.05.27 20:43:54
@Yvette / Babacool: Kis drágaságom!
Ugyan mi nyomta mán' meg ennyire a zúzádat??!
Csak nem az a kis málnaborocska??
Attól csak pozsgás lesz a jányok pofikája, oszt azt meg szeretik a legények! Nem ül az rá a mejjedre így, mint egy nagy malomkavics!
A Dezsőke átment a Tódorkához hogy beszéjjen a fejivel, de én megmondom nektek, ehhez mán' nem fűzök nagy reményeket. Elkótyavetyélte ez mán' a lekit az ördögnek!
Na de sürgős, szép kis babos-rózsás ruhád van Jányom! Csak nem a GáliJanó tervezgette? Látod a fijam a Dezső annyit erőtteti ezt az írogatást, mán a galliai szabóságokban is kóser leszek.
Beh szép ez a fekete cicád is, szép fényes a szőre!
Jól fogdossa az egeret?
Nah megyegetek főzök vecsernyére egy estebédet a Bélusnak mer már kopog a szemivel az asztalon, oszt ölég falsú veri a taktust.
csókolgatlak benneteket a szép macskáddal
jolánka vótam