Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gájricsi matild

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyes értesülések szerint tűz ütött ki a legújabb Harry Potter-film, a Deathly Hallows alcímmel futó, utolsó előtti epizód forgatásán a Leavesdean Stúdiók termeiben, Londonban. Akik nem akarnak spoilerekkel szembesülni, azok még ezen a ponton hagyják abba az olvasást, és…..
Bebizonyíthatom az Önök segítségével, hogy blogom olvasottsága a tartalom megváltoztatása nélkül az egekbe emelhető, ugyanakkor az Önök lapjának látogatottsága jelentősen lecsökken, még ha változatlanul szerkesztik is.1. KategorizálásKategória: ÜzletiAlkategória:…..
Nemzeti Színház: Bánk Bán Junior, Rendező: Alföldi RóbertA Nemzeti nem a szívem csücske, több okból kifolyólag, amit most nem fogok ide leírni, legyen annyi elég, viszonylag ritka a jó darab, és viszonylag gyakorta émelyegek az enteriőrtől ha betérek, meg a rendezői…..
gájricsi matild 2010.03.11 18:52:52
@szemtelen szellem: És ebbe is beraktam.
No most lepődj meg.
Mától makrobiotikusan kosztolok! Ezt kábé két hete döntöttem el, igaz, akkor a másnapra gondoltam, mint egy ideális kezdő időpontra, de ahogy felvirradt a nagy nap, valahogy nem voltam a kellő hangulatban, meg különben sem kell az ilyesmit elsietni - a lelki ráhangolódás nagyon…..
gájricsi matild 2010.03.05 17:58:33
@Attilajukkaja: jó utazást, jó hétvégét.:)
Béna vagyok ettől jobban megcsinálni.
:S
meg aztán minek is...
Innen Álbijonból is magyari származásomra büszkén kiáltom én bele a nagyvilágba: éjjen, a mi kis hazánk!  Az Asszonnyal, (én mán’ a Maddie-t a ravatalig így híjjom) boldog egyetértésben váltunk el, azóta is jó a viszony, mi több csodás!  A múltkor…..
gájricsi matild 2009.05.25 01:23:57
@Gatto Negro: Gatto ott van most is.
A jobb kezednél a következő dobozok vannak:
Reklám
gájricsi bemutatkozás
friss topikok(a legutóbbi kommentek)
archívum
belépés
top5

De az a gond lehet, hogy mivel széthúztuk az egészet hogy mindkét oldalra elférjenek a dobozok, mert elvileg ebben a sablonban csak egyik oldalon vannak, ezért ha régi típusú a monitorod nem az új típusú nagy felbontású, akkor nem látszik a jobb oldal:((((
Lehet.
Ha nem lapmonitorod van, vagy újabb fajta legalább, ami 17 colos. ilyesmi.
Sajnos.
Akkor a jobb oldal neked nem jön....nem tudtuk máshogy megoldani hogy mindkét oldalon legyenek dobozok, és a közepe is szélesebb legyen....
:(((
Sajnálom.
:(
Holnap(ma megpróbálom átrakni a másik oldalra legalább a kommetes friss topik dobozt. De lehet hogy nem fog sikerülni...
hmmm:(
gájricsi matild 2009.05.25 01:28:40
@Gatto Negro: Gatto, akkor te a fejlécben az Álbion térképet sem látod a jobb oldalon??
Csak a skót címert?
A bal oldalon?
:(((
A fene...
Más sem látja????
Hahó?
Valaki még írjon már!
Látjátok a jobb oldali dobozokat, és a térképet??