Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randomizer

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így, 2016 februárjának első napján, egy hónappal a V4 EUBG magyar CAS komponensének sikeres készültségbe állása után itt az ideje egy Gripenre függesztett GBU-12-es lézeres irányítású bomba képével előállni. Sajnos nem magyarral, de ezt biztos megbocsátjuk egymásnak, mint oly sok minden mást ;-)…..
Randomizer 2016.02.05 20:10:57
@zord: Szerintem a kepek Blavand kornyeken keszultek, -Dania legnyugatibb pontja- ahol a dunek kozt a nemetek hetyke kis erodrendszert rantottak ossze még a II.VH alatt.
A terulet -ha nincs loveszet- szabadon latogathato. Oksbolban vegyes hk-s / tuzoltos muzeum is van. Erdemes.
A TASZ jelenti No Vona, no cry 2015.01.30 11:26:01
Nagy Róbert Gyöngyösön, Vona Gábor szülővárosában él. Az országgyűlési választások idején gondolt egyet, és a saját eszközeivel ő is beszállt a kampányba: arra bíztatta a polgárokat, hogy a szélsőjobboldali párt, a Jobbik ellen szavazzanak...
Randomizer 2015.03.03 04:35:31
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Helyesen döntöttetek.
Ecséden semmi szükseg rátok.
Megkockáztatom, talán máshol se.
Amint azt mindannyian tudjuk, legtöbbször a nagyobb egyszerűen jobbat jelent. Legyen az nagyobb  ország, zászló, Parlament avagy hadsereg. A világ hatodán terpeszkedő államnak értelemszerűen NAGY hadseregre van szüksége, ehhez pedig – a költségvetés kiadási oldalának növekedésén túl – bizony dukál…..
Az amerikai filmekből tudjuk, hogy az ottani tinilányok jelentős része fogszabályozót visel, ami aztán számtalan (mókásnak szánt) konfliktus forrása lehet. Péter azonban fiúként, idehaza, s ami a hab a tortán: rekrutaként tapasztalta meg, mi volt az ezredforduló magyar tisztjeiből…..
Katonatörténetek 126. - A centi 2010.02.08 08:00:00
Vérnűsző Barom mai írásában is hozza a (lassan minden olvasónk által) megszokott formáját: filozofikus, merengő, kesernyés, ironikus, talán szomorkás is ez a visszaemlékezés-fejezet, s mára meggyőződésünkké vált, hogy ha pályaválasztási tanácsadásra adná a fejét,…..
II. Orbán pápa, Adolf Hitler, Joseph Kony. Természetesen a közös pontjuk, hogy rugalmasabban kezelték a hadköteles kor fogalmát, mint mondjuk Für Lajos tette azt a 90-es évek elején. Pedig mi, akik akkor voltunk gyerekek, egyszerűen imádtunk lövöldözőset játszani, és a fél…..
Szűzgarázs 3. A prof 2010.01.22 08:00:00
Tudtam, hogy Agapé nem hagyja, hogy kibújjak a tévés dolog alól, pedig rühelltem még a gondolatát is. Épp elég dolgom van, nem mellesleg a doktorimat próbálom megírni, azon túl, hogy a rendház millió ügyét is én intézem, mint valami házvezetőnő. Agapé reprezentál,…..
Randomizer 2010.01.23 10:56:43
Randomizer 2010.01.23 10:59:33
Ma repülhet az első (és borúlátók szerint talán egyben utolsó) tagja az Ares programnak, az Ares I-X tesztrakéta. Az indítási ablak magyar idő szerint 13:00-tól kezdődik, és szuborbitális repülésről lévén szó, jó sokáig, négy órán át nyitva is marad. A legfőbb akadálya…..
Úgy tűnik, Albert Laci barátunk tényleg előkapta az ábécéskönyvet és ezen rendezőelv alapján veszi sorra a világ országait. Szerintünk ez a hozzáállás igenis van annyira logikus, mint a lakóhelytől számított távolság vagy a csapolt sör ára szerinti prioritás-lista.…..
KatPol Blog Képrejtvény 2009.07.28 16:31:00
Szerkesztőségünket már régóta foglalkoztatja a kérdés, hogy mennyi fegyverrajongó (kevésbé szalonképes kifejezés szerint: fegyverbuzi) van a rendszeres olvasóink között. A mai napon egy kis fejtörő segítségével erre próbálunk meg részben választ kapni. Az alábbi képen…..
Randomizer 2009.07.29 16:58:18
Mint minden szakmának, foglalkozásnak és mint majdnem minden társadalmi rétegnek, a katonáknak is megvan (megvolt?) a saját terminus technicus-tartománya, amit egyszerűen csak katonaszlengnek neveznek. És mindenki tudja, hogy jó katonasztori nincs legalább egy-két ilyen kifejezés…..