Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WanGood

150 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Nem sokára itt a nyár ami nem csak a Balatoni vagy a közeli Standi pancsolást jelenti,hanem azt is,hogy jönnek az idei nyár animéi is.Lássuk mikkel is lesz dolgunk ezen a nyáron! Akagami no Shirayuki-hime - Rendező: Ando Masahiro - Studió : Bones A történet…..
Ez a fószer sem lesz sokáig abban a székben (elgondolkodtató, milyen hisztis idióták állnak vezetőnek)... Sajnos tökéletesen lefesti a fenti kép azt, ami a szemektől elzártan a kistelepüléseken történik. A sokszor iskolázatlan, éppen ezért a döntéshozatal módjárt és a…..
WanGood 2014.04.22 18:03:29
Sziasztok! Member Mester ezúttal is kitett magáért ám ezalkalommal a Touhou nevű igencsak népszerű játékról is elmondja a véleményét. Ja és ezúton üzenem drága mesteremnek hogy ÁLMATLAN ÉJSZAKÁKAT KÍVÁNOK NEKI AMIÉRT MEGFERTŐZÖTT A TOUHOU ISTENI ZENÉIVEL! Azóta nem birok…..
Szervusztok, kedves olvasók! Most, hogy bizonyítva látjátok, hogy nem haltam meg (pedig a Hidan no Aria megnézése után elég közel álltam hozzá, higgyétek el), tálalom is a mai moziélményt. Need for Speed, és nehogy rosszra gondoljatok, autókról van szó benne. Úgyhogy a…..
Egyszer előfordult, hogy Kukorelly Endrére vártam az írók boltjában, ezért letettem táskámat az egyik polc mellé. Ekkor pillantottam meg a velem szemben heverő Nyírő könyveket. Aki kicsit is érdeklődik a politika iránt, tudja, hogy mekkora felhajtás volt a Szálasi kormány mellett…..
Azért megdöbbentő, hogy Balczó Zoltán bebizonyította, hogy a Jobbikban van még egy-két normális ember, aki tisztában van a jelenlegi politikai helyzettel és nem akarja még nagyobb szakadékba lökni a határon túliakat, erre a Fidesz képviselője, akik már eddigis oly' sokat tettek az…..
WanGood 2012.08.17 21:23:10
@Mangekyo22:

Slotákiában a mai napig érvényben vannak a Benes-dekrétumok, többet nem is kell szólnom arról az "országról". Csehek utánfutói voltak évtizedekig, a mieink évszázadokig, most kompenzálnak. Arról nem is szólva, hogy Királyhelmec környékén szabályos gettót hoztak létre egy faluban (betonfal választja el a cigányt a szlováktól), erre érdekes módon nem ugrik az unió.

Miért nem? Mert Fülkefor király rossz helyen pattog. Mi lettünk a csúnya gonosz náczifasiszta hungarista revízionista istapista ország, mert beintettünk az EU-IMF trojkának. Aki alázatosan hagyja, hogy a kölcsönökkel gazdasági-politikai függésbe taszítsák, azt később veszik elő a zűrjei miatt.

Európa, 2012. Tényleg elgondolkozom ilyenkor a jövőmön.
Hát igen, sikerült ismét felkavarni az állóvizet, nem csak egy nyíltan nyilas érzelmű irodalmár újratemetésének céljával, hanem "kedvenc" kénköves szájú politikusunk beszédével. "Győzelemre rendelt az a nép, amelynek olyan fia van, akinek a hamvaitól is…..
WanGood 2012.06.03 17:31:40
@Member: Szép teória :DD Jót röhögtem.
Egyébként csak én érzem nevetségesnek azt, románok ide vagy oda, hogy a hamvakat Szőcs táskájában vitték?
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
Az Atrocious végén már említett másik áldokumentarista horror, ami eléggé félresikerült tavaly. A különbség annyi, hogy ez még a spanyol borzalomnál is nagyobb siker volt. Másik hír, hogy a régóta szünetelő Bugnews blog újra aktív. Az oldalon játék-bugok gyűjteménye…..
Tegnap este került volna fel a videó, de bizonyos internet-problémák miatt ma reggel lett belőle. Az Asylum stúdió annyiszor került már előtérbe, hogy lassan külön kategóriaként lehetne kezelni (és lesz is még néhány asylum-bemutató). Joggal gondolhatná bárki, hogy unalmassá vált már mostanra ez az…..
   Megjegyzés: A videóban én (Mangekyo022), Leó és két vendégünk, Katamori és Silver beszélgetünk a 2011-es és 2012 anime, videojáték és mozifilm felhozatalról (s hogy mi hogyan láttuk ezeket), illetve beszélgetünk még a youtube-ról és indavideóról, és bejelentek…..
WanGood 2012.02.22 21:37:20
@viktor900: Lehet ám részletekbe is. Valamivel vonzóbb úgy, mint a banki hitel :D
Vágú bácsi, miután felébredt téli álmából, gyorsan széttépte a bokaszalagjait, majd kényszerpihenője során megakadt a szeme gémer polcának egy különös darabján. Bár a játék hevesen tiltakozott rendeltetésszerű használata ellen, ő állhatatos kitartása eredményeként működésre bírta. Ennek eredményét…..
Ha hihetünk nemzetünk Homéroszának, 400k ember jelent meg, hogy kifejezze rokonszenvét a Magyar Kormány és a Nemzeti Államférfija iránt, és támogatásáról biztosítsa a Kárpát-medence vezető népének küzdelmét a nyugati karvalytőkével szemben. Számomra vannak aggályok annak…..
WanGood 2012.01.23 10:24:47
@Mangekyo22: Most komolyan, M, miért lovagolsz annyira ezen, mit csinál, vagy pláne mit csinált volna az ellenzék? Most a Fidesz van kúrmányon, ő fizet bértapsoncokat, és 400 ezren el se férnek az Andrássy úton. Ha elférnének, Budapest ostroma 1945-ben nem tartott volna 50 napig :D

Lehet, nem volt mindenki bérenc. Akkor kik? Hát megmondom, jobbára 40-50 évesek voltak kint, akiket agymosott a pártszolgálati (ha ez nem komcsi-nyilas frázis, akkor mi?) média, MTV, Kosútrádió, meg Strabag Nemzet sulykolására elhitték, hogy ott vagyunk, mint 2010-ben. A külföld oktalanul támad minket, a garázdasági szabadságharc jól halad, az Operánál 10-en tüntettek 10k helyett, a fenyőfás megmozdulásokat pedig Kúrcsány szervezte a nemzetközi liberálbolsevisták támogatásával.
Aki ebből egy szót is elhisz, az adja vissza a magyar állampolgárságát, mert a valaha látott legundorítóbb álnemzetieskedő rablókormányhoz asszisztál, akinek Kedves Vezetője élethosszig óhajt uralkodni.
És tudod jól, hogy ezt én mondom neked, aki előbb szavazna Fásy Ádámra (nem vicc, 2010-ben indult!), mint a Maszop-DK tolvajokra.
WanGood 2012.01.23 15:32:18
@Member: Ez az LMP célja?
Amúgy volt a tömegben egy gonosz brit imperialista ballib sátánfattyak kíséretében, és amikor látta a menetet, így szólt halál komolyan:
"Ezek a nyugdíjukért tüntetnek?"

És nem, nem voltam kint :D
Kedves Huba,Jávor Benedek ezzel arra célzott, hogy a kongresszus kezében lesz a lehetőség, hogy megerősítsen egy OPT határozatot, melynek értelmében bizonyos lekopott, ahogymódosult magyar politikai elemekkel az LMP nem kíván szövetségre lépni. Ilyen az MSZP és…..
WanGood 2012.01.19 21:43:23
@Mangekyo22: Hülyéskedsz? :D Morális felhatalmazás van rá (mondjuk MSZP és morál az szinte üti egymást), most éppen Rákoscsabától befelé foglalt le minden közterületet a narancskommandó március 15-ére. Már várom a bértapsoncokat is.

SOPA az szopás, de már egyszer elnapolták a törvény vitáját a tiltakozás miatt és a legsztálinibb dolgokat kivették belőle, szóval optimista vagyok.
WanGood 2012.01.19 22:44:50
@Member: Hogy a poszthoz is hozzászóljak, átrágtam magam vincenték 250 kommentjén, és végeredményben csak azt láttam, amire számítottam. Mondjuk a látogatottságát elvihetnéd, flamewar ide vagy oda, mert Huba teljesen dilettáns.
Schiffer és elvbarátai pedig tiszteletre méltóak, hogy nem adják fel pár kriptokommunista hitszónok elégedett bólogatásáért az egyetlen többé-kevésbé- a szememben többé- hiteles ellenzéki párt szembenállását. Ettől lehet más a politika, hogy nem választjuk a kisebbik rosszat kötelező jelleggel.

OFF: EP-vita témakörében meg egyrészt annyi. hogy Zászlóégető Krisztina és Szegedi "cigánytakarokirtani" Csanád havi 4 millót vesznek föl a csúnya, gonosz, zsidó uniótól. Szóval köszönjük Jobbik, irány Magna Hungaria direkción keletre, úgyis van pár orosz spanotok.

Másrészt maga a vita nem volt túl szerencsés kimenetelű. Nemzetünk Zorbánja a végén elnyomott királyi többest és a szabadságharcos baromságot leszámítva visszafogott és a maga módján kompromisszumkész volt. Szemben a ballibekkel, akik személyeskedtek korlátok nélkül, diktátoroztak, és Szájer nejét is belekeverték. Kohn-Bandit kaphatna egy lakatot a szájára, mert egy utolsó vörösfattyú volt ő is, ahhoz képest nyomta az antikommunistás mantráját. Áder János továbbra sem tud érvelni (a fidesznyik droidképzőben ez nem elvárás, sőt), a Néppárt meg hozta a formáját, védte a mundér kétes becsületét.
Azonkívül lónak a holdkóros faszát se törődtek társadalmi kérdésekkel (és csak 14-en mondták, hogy populi Hungarae érdekeit nézzük), szóval az uniót is csókoltatom, mert kurvajó, hogy a bankár klán visszanyeri a pénzét, de attól pl. én baszhatom a jogi pályát.
Úgy en général azt kell mondjam: nagyon hiányzott néhány jól megpakolt He-111(no offense!) az Ep épület fölül.
WanGood 2012.01.20 14:49:22
@Mangekyo22: Savanyú a Barack, remélem, Romney leszüreteli.
Ma a csapból is ez folyik, egy pálgiummal állunk szemben, azért én, mint fél év múlva szakdolgozatvédés előtt álló és későbbiekre terveket szövögető emberke most qrvára sértve érzem magam. Jó, sokszor mondottam, hogy ez is csak a párbajtőrhöz ért, húzzon vissza…..
WanGood 2012.01.14 11:06:23
@Member: Kajak? Bár én inkább bányászni küldeném Belső-Mongóliába. Az államszolcializmusnak is ugyanígy lakájkodott, szóval a Mao fanklub szeretni fogja :D
Még valami. Nekem Schmittnél az rúgta el a pöttyöst, hogy a dezertáláshoz hasonlította a frissdiplomások külföldre menetelét, miközben mindhárom lánya Amerikában él az "átkos" vége óta.
Nem fér hozzá kétség. Viktorék még mindig nem dolgozták fel a kishitűvé tett nemzet 2002-es vereségén rágódik, ezért visszaható hatállyal megnyerik a 2002-es választást. Nem tudok másra következtetni az oldalt látható képből, mely az akkori eredményeket ábrázola az új…..
WanGood 2011.11.28 17:26:36
@Member: Mikor gyűlöltem az egész világot, bizony mondom néked, belevésődtek a fejembe az önkényuralmi eszmék. Ma abszolút ellenzőjük vagyok. Nem akarok egy olyan országban élni, ahol mindenki zsidó, aki 100+ négyzetméteren él, és mindenki cigány, aki 100- négyzetméteren.

Sajnos gazdasági kérdésekben nem vagyok túl kompetens. És nem, nem vigasztal, hogy Matolcsy "gyorsnaszád" György sem az.
Saját kezével vetett életének a Véderő gyöngyöspatai parancsnoka, állítólag békés életre készült, kempo edzéseket tartott, de összeveszett barátnőjével és... Ezt az utat választotta. Gondolom mindannyiótoknak ugyanaz jár az eszében, hogy majd a helyi cigányokra fogják, de…..
Jó ideje már nem a demokrácia, az olimpia vagy a görög joghurt jut az eszembe Görögországról, de nem is a kezelhetetlenné váló migrációs hullám (majdnem ezres nagyságrend naponta), hanem az államcsőd. A vélhetően orbán-szindrómás, miniszterelnöki felmenőkkel rendelkező…..
WanGood 2011.11.06 21:03:43
@Member: Ebbe bele sem gondoltam, de nagyon jogos pont. Azt is hozzá lehet tenni esetleg, hogy az illedelmes padavanok a Pártba is belépnek majd hajbókolóembernek.