Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenya

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Meztelen címlap 2012.12.20 16:38:39
A spanyol Harper's Bazaar nem tökölt (bocsi!) a címlap styling ügyben sokat a januári lapszámnál. A szépséges Carmen Kass levetkőzött meztelenre, aztán egy jó drága Viktor & Rolf bundát hajítottak rá. Hatásvadász ötlet, az egészen biztos. Nektek hogy tetszik ez a fajta…..
Fogynak a luvnyák Dzson mellől, már csak nyolcan reménykedhetnek abban, hogy meg lesznek buzukizva, vagy ha nagyon szar napjuk van, akkor majd Pákó kapja el őket egy körre. Az előző adásból távozó(k?) nevét akkor sem tudnám felidézni, ha agyonvernek egy "Orbán Viktor áldást oszt…..
Szégyenfalak nagyobb térképen való megjelenítése „Követendő példának”, „jó hírnek”, a „cigánybűnözés” beismerésének tartja a jobbik és tagsága, hogy Szlovákiában több településen fallal kerítették el a romák lakhelyeit. Azon most ne…..
Örülünk, Vincent? Háztartástan 2012.09.18 10:00:00
..
Jenya 2012.09.18 13:51:51
@TCrown: megmondom mit adj, a háztartási költségeken, bevásárlási összegen felül 1500eurót plusz! meg egy autót.
és van máris ilyan anyud dögivel!

tehát ennyi zsebpénzért a melóhely off, és szívesen főzőcskéz, hajmasniz, piacra jár, rendben tartja a lakást és jókedvűen vár Téged haza -és semmi más gondja nincs az életben.
?
megegyeztünk?
mert a mit nem adnékra bármikor lenne ilyen csajod! -csak az pénzbe kerül, nem minimálébérbe - hogy ezt az életmódot folytassa és a melóját feladja.
Csak ők lehettek, mert elképzelhetetlen, hogy ilyesmit valamely hivatásos szerv kiadjon a kezéből. Nem illik kritizálni más munkáját, főleg, ha az láthatóan a legjobb szándékkal készült, de amit a Blaha Lujza téren látni, az sajnos hervasztó. Nem a terület általános…..
Egy ideje már nem nagyon fordul elő velem, ami 10-12 éve még teljesen természetes volt, hogy barátokkal-ismerősökkel időnként átdumáljuk-sétáljuk a budapesti éjszakát, így nem tudom, mennyire megszokott látvány az, amit egy szerda (azaz munkanap) éjjel láttam,…..
Jenya 2012.06.25 11:45:04
Van Kispesten egy furcsa villamosvágány: a lajosmizsei vasútvonal sorompója előtt kanyarodik le az Üllői úton haladó 50-esről, és előbb egy filmdíszletnek tűnő vasútállomás mellett halad el, majd némi kanyargás után éri el a 42-es villamost. Gyakorlatilag az év nagy részében használaton kívül áll,…..
8ker Palotanegyedi felújítás 2012.06.19 16:44:00
 Régen minden sokkal jobb volt! - kivéve az internet, ugye. De komolyra fordítva a szót, hogyan lehet, hogy száz évvel ezelőtt lerakott macskakő még bírja, pár éve (se) rakott meg nem? És akkor még nem is említettük a rómaiak által itt hagyott dolgokat... Szeretnék…..
Kapanyél Virágzik a Tisza! 2012.06.14 09:35:00
Minden évben így június közepe táján csodálhatjuk meg a kérészek csupán néhány napig tartó különleges násztáncát. Az egykor Európa szerte elterjedt faj mára a kontinens legnagyobb részéről eltűnt. Hazánkban nagy tömegben már csak a Tiszában és mellékfolyóiban él.…..
Jenya 2012.06.14 15:37:43
@Kicsi Kacsa: nem egyszerre teremtődtek !

- csak 3évig alakulnak a mélyben.De mindegyiknek más az a 3év, tetszik érteni?
Cserebogár is 3évig alakul át, mégis minden évben látni.
The Kingdom Prometheus 2012.06.10 20:04:00
Prometheus Prometheus. 2012 legjobban várt mozis élménye. A film, ami már évek óta készült különböző formákban és akkora várakozás övezte, ami már-már példátlannak minősült az elmúlt évek kapcsán. A film, amit mindenki úgy könyvelt el, hogy a filmtörténet egyik…..
Jenya 2012.06.11 15:32:45
gyerekbetegségek, amiket igeni s egy hét elvonulással végiggondolva lehetett volna finomítani, hogy nem menjen át gagyiba a dramaturg:
-A legelején a feloldódó görögorrú lény mitől, miért pusztult el? vagy esetleg átalakult? sose derült ki
-ez egy kutató expedíció, és a geológus az első 5percben levágja a műhisztit és otthagyja a csapatot- ezért utazott 2évet hibernálva sok pénzért? -valótlan
-midig leveszik a sisakot de soha nincs náluk?
-legelején a Skót régészkedésnél ahol 2065 vagy mennyi volt az idő, de üvöltözök a másiknak a hegyről hogy gyere azonnal-semmi rádió adó-vevő vagy más?
-nem veszélytelen expedíció első napján visszatérés után mindenki beiszik,beüti magát, elmennek szexelni, és reggel elindulnak a másik kettőt keresni, amikor az a szuper 3D terepasztal és a kis piros kutyák felvették gondolom mi történt odabent,ki hol mozgott, semmi visszajátszás, hogy heló valami gond volt az éjjel?
- ez az űrben és szkafanderben cigizgetés is érdekes
- doktornő elszalad magát műteni, de közben senki nem néz rá? utána véresen beszalad egy szobába, ahol fel sem tűnik hogy csapzott véres, majdhogynem egy teát kérnek tőle??
- iszonyú salakviharból bemászva, alig megmenekülve ajtó bezáródik, utána nyomban mindenki portalan, karcmentes sisakkal ?
-behozunk egy idegen lényt az űrhajóba, és sehol semmi zárt műtőkamra, mindenki föléhajol csak úgy mint a hentesnél??? Ha jól emlékszem az 1-2Aliennél is zsilipelték ezeket a lényeket.
-fegyvert nem viszünk, és leszóljuk azt aki akar??-egy ismeretlen bolygón?

Szóval nagyon látványos, gyönyörű elképesztő jelenetekkel, de összecsapott, zavart sok helyen. Vagy túl öreg aki ilyeneket észrevesz?
Nekem az első 3 Alienben nem tűntek fel ilyen képzavarok, patent volt minden, és a szereplők is maximálisan hihetően voltak csapzottak, idegesek,és a cselekvésfolyam is reális volt.
másik fontos, a régieknél kommunikáltak egymással,itt nem.
Emelj! Időszakos böjtölés 2012.05.30 07:15:00
Azt már kifejtettük, hogy miért hülyeség az "egyél 2-3 óránként, hogy pörögjön az anyagcseréd" mantra: teljesen mindegy, hogy naponta kétszer eszel vagy tízszer: ettől sem az anyagcsere nem gyorsul, sem más - ismert előnyei nincsenek. Kivéve talán az egész napos…..
Érdekes vita bontakozott ki annak kapcsán, hogy a kormány Erzsébet-utalványban kívánja fizetni a családi pótlékot: a szándék érthető, hiszen sok helyen nem éppen a családra költik ezt a pénzt, másrészt van bőven ellenző is: nehogy már a kormány mondja meg, hol és mit vegyek…..
Tisztelt Ügyintéző!   2012. január 18-tól nincs munkahelyem sem, állásom sem. Tanult, diplomás, több éves munkatapasztalattal, széles érdeklődési körrel, folyamatosan fejlesztem ismereteimet, gondoltam találok én hamar állást.     Buzgón küldözgettem mindenhova…..
    A hír, amelyre megközelítőleg tizenöt éve várunk. Hisz ez a márka az, amelynek olyan fantatikus rajongói vannak Magyarországon, akik barátokkal hozatták be mindig a terméket külföldről. Itthon üzletük nem volt, egy két éve online tudtál rendelni a…..
Mert ugye ritkán szórjuk meg borssal, sóval a gyümölcsöket, és elég kis eséllyel keverünk citromlevet, apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát és tejfölt bármelyik gyümölcshöz is. És persze a mustárt is kerülni szoktuk, ha gyümölcsről van szó. Pedig az avokádó húsát a…..