Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaGyArPoTcH

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két egészen kiváló epizódon vagyunk túl, remélhetőleg a mostani is tartja a színvonalat - ha ugyanazt kapjuk, mint ami a könyvben áll ezen a tájékon, akkor nem lesz gond. Katonai táborban nyitunk, a vörös-arany kombinációból a Lannistereké. Jó nagy, biztos leértékelés volt a…..
MaGyArPoTcH 2011.06.01 08:39:11
@szepi79 - Harciteknős idomár:
a könyvben sokkal több mellékinfó volt és sokkal részletesebb leírás, csak adtak +5percet az egyik főszereplőnek hogy a nézők jobban érthessék. Amúgy nem volt ilyen a könyvben, de ott sokáig nem derültek ki az indítékai.
Szecsablog 2 :) kól 2011.01.27 00:05:00
 Újra itt!Beindult az élet a kól dota táján, azt már van miről írni ide. Egy hete kezdtunk újra cwzni, kb másfé hónap után. Elég nehezen indul be a szekér, de lassan csak elindulunk :). Tegnap játszottunk vagy 8 cw-t abbol 7x kikaptunk - igaz geci jó klánok ellen toltuk pl…..
MaGyArPoTcH 2011.01.27 02:33:48
@Noszferatu: bántás nélkül de desa csak afk farmolni tud, de a játék intelligenciája még nem üti meg azt a szintet amitöl péjn meg sögö nem akadnak ki 10percenként, idővel ez is megjön, de most nagyon korai,
én is játszottam vele és bár nagyon sok creepet üt le de a helyzetekről nagyon sokszor lemarad
ne vedd támadásnak ezt én igy látom és szerintem a c00l is
Szecsablog 2 :) 2010.12.18 10:48:00
Megint mehetek havat lapátolni bazeg........ ..
Szecsablog 2 :) CW vonat 2010.12.16 12:25:00
 Na szóval. Nem is tudom hol kezdjem. Tegnap jó sokat cw-ztünk, köztük az ominózus "lecsuszott c00losok" elleni gamet is. Én nem értettem ezzel egyet, hogy ki kéne tenni a repet, mivel ez nem is rep bazeg hanem kb 5 perc. Meg ugye mangonak allt a képe(450ping). Na mindegy ki…..
 Sziasztok! Ahogy a cím is mutatja, a mi kedves blog írónk szabadságot vett ki. Már egy hete nyaggatom, hogy írjon már valamit, hamár ennyire befuttatta a blogot, de b*szik írni valamit. Kérdésemre, hogy miért nem ír, az a válasza morfiksznek, hogy nincs ideje... napi 5…..
Szecsablog 2 :) Not over yet...! 2010.12.10 10:14:00
Víg napot polgár!               A köszöntés egyben találós kérdés is. Aki megmondja, hogy melyik filmben köszöntötték így a híres afroamerikai akció filmsztárt (ezzel már sokat segítettem), az kap majd tőlem egy sört…..
Guten Morgen!                 SG, Pain, MorphX, Mango és Jázmin az SPC6 után :D                      Igen, végre itt voltunk…..
Buenos días!               Magyarul szép jó reggelt, ahogy a spanyol mondaná. A címből biztosan rájöttetek, hogy van némi összezördülés a csapat tagjai között. Ez mindenhol előfordul, így nálunk is, de tudni kell kezelni a…..
     "Hátigenigen", ez már a második poszt, amit ideokádok. Természetesen csupán kényszerből, mivel Zalán egyáltalán nem volt ma, így megkért TS-en, hogy firkantsak helyette valamit ("kitépem a beleid, ha nem posztolsz a blogba").…..
Szecsablog 2 :) Kavalkád! 2010.12.02 11:09:00
Hali lali papi!       Balról: SG, Mango, _Sammy_, MorphX, Pain és végül Jázminka            "Jó reggelt”, ez volt az a köszöntés, amit eddig használtam, de rájöttem, hogy sokaknak (többek között nekem is) ez…..
Jó reggelt!                                       Tumultus volt a tegnapi "CW IC"-n!  …..
MaGyArPoTcH 2010.12.01 11:11:29
Szevasztok!             Írtam egy hosszabb bejegyzést, de valamiért nem tette meg azt a szívességet, hogy elmenti. Elszállt az egész, ezért kellően felidegesítettem magam, így este jelentkezek egy hosszabb irománnyal. Témája a…..
MaGyArPoTcH 2010.11.30 10:44:28
Üdv néktek!             A tegnap este nagyon „lájtosan” telt, de azért tudtunk időt szakítani két cw-re is. Sajnos, most SG-t nem tudhattuk sorainkban, mert, ahogy Gyula fogalmazott: „Szabadnapot vett ki.”.…..
Sziasztok!            A tegnapi napon ismét sikerült néhány cw-t lezavarni, ám a stabil ötössel, ismét csak egy meccset tudtunk játszani. A cw-k mellett még egy kis „flame” háborúra is volt idő, ami nem is egy fronton zajlott.…..
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
Jó reggelt mindenkinek!    *UPDATE: Most érkezett a hír, hogy a Dec. 17-én megrendezésre kerülő "Év végi dotás-ittas pajtatánc"-on szintén ott lesz az adminokadminja/akanirémje "Akisprogamer alias Alex" is! Ezzel az est, már amúgy is magas…..
Szecsablog 2 :) Aktuális helyzet! 2010.11.18 10:47:00
Sziasztok!       Elindítom ezt a kis szösszenetet, hogy mindig naprakészek legyetek a csapat történéseivel, életével és mindennel, ami hozzánk kapcsolódik. A külsőért elnézéseteket kérem, de az idő múlásával ez is szépülni fog. Először is azzal kezdeném,…..
Subba Heti Tetkó: Louis Vuitton 2010.06.30 13:00:00
A gravírozott dollárjairól elhíresült Scott Campbell tetoválóművésztől, aki a legújabb LV kollekciót tervezi...
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..