Regisztráció Blogot indítok
Adatok
colexplane

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb katalógus, linkgyűjtemény látott napvilágot, a tlap.hu. Természetesen már van bicikli.tlap.hu kerékpáros linkgyűjtemény. ..
colexplane 2009.05.22 13:52:33
A szex.tlap.hu oldalak linkes/képes variálható megjelenítése nagyban megkönnyíti a szexoldalak közötti eligazodást, ahol valljuk be néha csak hosszas keresgélés után lehet releváns oldalt találni. :)..
Egy kis érdekesség, hogy a lap alján azonnal hozzá lehet szólni a TUTI firka fül alatt :)..
A témakörök listázása könnyen kezelhetőre sikerült, mert a Betűrendes (ABC) és Témakörös keresésen kívül, lehetőségünk van Kulcsszavas keresésre is, ahol egy gyors kereső segítségével még hamarabb megtalálható a számunkra fontos oldal.http://tlap.hu/..
Július végéig kell összeállítani 1 oldalt, és máris részt lehet venni a sorsoláson! De minnél több oldalt állítunk össze, annál nagyobb eséllyel pályázhatunk!http://tlap.hu/nyeremény..
Ha a linkek megjelenítésénél linkes/képes gombnál a képeset választjuk, akkor találkozhatunk olyannal, hogy kis iránytű ikon jelenik meg. Erre kattintva a cég vagy bolt pontos helyét is megadhatjuk Google map-en. Ezek után gyerekjáték megszerkeszeni a legrövidebb elérési…..
Az első interíktív dolog amit észrevettem, hogy minden szerkesztett témához egyedi fórum tartozik. És ami lényeges, hogy az adott téma szerkesztője itt is eladhat egy reklámfelületet, cserébe csak moderálnia kell a fórumot. :)..
Aki legalább egy oldalt szerkeszt, 10%-al olcsóbban rendelhet egyedi ajándékot!http://tutiajandekok.hu -oldalon...
Vajon ez lessz a startlap2 ? :)www.tlap.hu..