Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csincsikurin

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eladásra kínál Norvégia egy titkos tengeralattjáró támaszpontot. A hír egy kissé meglepő, mindenesetre igaz. Bár hasonló helyszínt eddig maximum csak valamely akciófilmben láthattunk, most bárki  megvásárolhatja magának, aki rendelkezik az ingatlanért kért összeggel.…..
Edina oldala Szex a munkahelyen 2011.09.12 09:59:00
 Az egyik őr a barátnőjével rendszeresen a munkahelyen szexelt… a következmények nem is maradtak el. Levél: "Azt nem szeretném megírni, hogy pontosan hol is dolgozom. Legyen annyi elég, hogy egy vagyonvédelmi cégnél vagyok biztonsági őr. És egy gyár telephelyét…..
Börtönszleng Megalakulni 2011.09.08 08:12:00
Megalakulni: összetartó csoportot létrehozni – Pfhejj, basszátok meg! Most jövök az egyesből, nem hiszitek el, mekkora ordas retek van ott. Megalakultak a szabolcsi cigányok. Verik a bendzsót egész nap, vödörből isszák a kávét, a füst meg derékig áll, hogy alig találtam…..
Már épp el akartunk szomorodni, hogy hosszú hetek óta egyetlen írás sem érkezett a kedves kikapcsolódóktól, amikor terméskő csobbant a medencébe és egy ábrázatként derült fel a szerkesztőség arca: levelet kaptunk (lájf! ;-)).Az érintett szolgáltató neve és telefonszáma…..
Freskós pécsi műemlék lakás az 1870-es évekből (im)Kéterkélyes penthouse a 60-as évekből, a Kecskeméti utcában (tipp: Anette Laboux)Gyönyörű faburkolat és bútor a Pannónia utcábanÚristen, milyen lehet a kilátás, hogy kiretusálták? (tipp: Tündi)Furcsán galériázott lakás…..
csincsikurin 2011.09.02 13:25:54
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
csincsikurin 2011.08.04 21:44:56
@billy reed: nem gusztustalan. nem bántó. nem értelmetlen. nem kell kiderülnie semminek. vannak, akik nem azokért a filmekért rajonganak, ahol Charlie Chan megmagyaráz a végén mindent. vannak, akik szeretik a nyitva hagyott kérdéseket, mert azon lehet agyalni. egy jó kérdés többet ér száz szar válasznál. ez a post egy jó kérdés.
csincsikurin 2011.08.05 10:03:26
@Meggyvágó: szerintem a magadfajta emberek megvetése pont hogy jól esik a normálisaknak
csincsikurin 2011.08.05 11:08:21
@g-dúrban zúgó kabóca: marhaság! a stílus jó.
  Demeter Szilárd, Tőkés László EP-képviselő irodájának sajtófőnöke troll-díjat érdemel; Balogh Ákos Gergely, a Mandiner főszerkesztője szétszórtabb, mint Indira Ghandi; Deutsch Tamás, a FIDESZ/EPP EP-képviselője pedig otthon van pornóújság-témában – többek…..
csincsikurin 2011.07.25 16:08:31
@Kettes: abban kevesebb a hiba, meg a kimaradt állítmány
Respekt a TASZ-nak: a liberális jogvédő szervezet következetesen kiáll a gyülekezési szabadság mellett, akkor is, ha történetesen szélsőjobboldali trollok gyülekezési jogairól van szó.A TASZ álláspontja szerint a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által az Óbudai…..
A Coca-Cola 125. születésnapját ünnepli. Ezt azzal teszik emlékezetessé, hogy négy legendás üveget dobnak megint piacra, köztük az 1899-es Hutchinson üveget is. Az üvegek egyesével is megrendelhetők a Segafridgesnél, darabját két fontért (plusz a szállítási költség). Vagy…..
Szívből örülök, h luxusáruház nyílik az Andrássyn. Ez ugyanis azt bizonyítja, hogy mégis csak van fantázia benne - hiába állították az ellenkezőjét, az amúgy remekül helyre állított Párisi Nagy Áruház esetében, melyből irodaház lett. Az il Bacio di Stile - vagyis a…..
Kedves Blog! Karácsony alkalmából, mint minden évben egy rövid üdvözletet küldtem a partnereinknek, és azoknak a kollégáimnak - közöttük a főnökömnek is -, akikkel már biztosan nem találkozom az ünnepig (ez a térbeli távolságból adódik).A válaszok között egy érdekes…..
Kinek mi jut eszébe a környezetbarát irodáról? (néhány gondolatra tényleg kíváncsiak vagyunk!) Nekem az, hogy a duplán kinyomtatott anyagokat, már nem a kukába dobjuk, hanem a papírok közé, hogy van már PET-prés, esetleg nem egyszerre fűtjük és szellőztetjük az irodát, a…..