Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shymahlan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És nevezd el vendégháznak. ..
Shymahlan 2018.05.06 22:31:11
@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: ti nem az uniot lopjátok meg, hanem a nemzetet, akik korszerű iskolákat, kórházakat, esetleg zöldberuházásban létesülő munkahelyeket kaphatna.
mindenmash Melankólia 2011.02.02 23:48:00
A következp nagyszerű mondattal kezdődik Francoise Sagan Bonjour tristesse című könyvének angol fordítása: "A strange melancholy pervades me to which I hesitate to give the grave and beautiful name of sadness".Londonban találtam ezt a könyvet, mely egyesíti a…..
mindenmash Aludni kéne már most 2011.01.07 17:54:49
Mert lebontják a várost... Persze ha ez igaz lenne, akkor Budapest lakossága már egy ideje téli álmot aludna. Mondjuk pár éve. De nem ez a lényeg. Hanem már nagyon rég nem írtam, nem mintha nem gondoltam volna rá vagy nem történt volna semmi (hajaj, dehogynem történt), csak…..
Shymahlan 2011.01.10 17:35:34
@mindenmash: Éppen 15 éve annak, hogy kiköltöztem Németországba (Heidelberg) élni/dolgozni/tanulni. Négy évet maradtam, rengeteg élményt, tapasztalatot és barátot begyűjtve. Az emlékek sajnos az idő múlásával együtt megkoptak, ezért is sajnálom, hogy nem írtam akkoriban naplót, de a legemlékezetesebb pillanatok még most is eszembe jutnak és sokszor ezekből táplálkozom.
(Anno ha jól emlékszem sem kefírt, se igazi túrót nem kaptunk odakint. Szóval a túrós csuszának lőttek.)
Kívánok Neked minél több élményt akár itthon, akár külföldön, mert véleményem szerint: igazán csak az az ember tud széleslátóan gondolkodni, aki saját bőrén keresztül tapasztalja, érzi és éli meg a világot.