Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ipike

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csörren a telefon. A túloldalon az Igazából apa stáb egy tagja kérdezi, hogy ráérnék-e szerda este 8-tól hajnali háromig egy kis statisztálkodásra. Rövid gondolkodás - a késői időpont miatt -, aztán határozott igen: vágjunk bele! "Laza elegancia", ami a ruházatot…..
ipike 2009.07.13 23:50:00
@gycsylla: bár én nem explorer vagyok, én is voltam már forgatáson. úgy tudom mindegy mennyi időre hívnak be, egy napért 4000ftot kapsz. bár egy eléggé tömegjelenetben szerepeltem... ma és holnap, azaz hétfőn és kedden szintén statisztáltam/ok és majd kedden kapom meg érte pénzt. valszeg 4-4000 ft-ot. de legalább kpban és rögtön:)
Bor- és pálinkautca után sörfesztivál Kecskeméten. Kánaánban élnek a város alkoholfogyasztói már két hete. Kecskemét főterét első alkalommal népesítették be az aranyló nedűt kínálgató bódék és a megszomjazott vendégeket váró hangulatos padok és asztalok. Az eső…..
Ahogy ígértük, közzétesszük, az Igazából apa c. film kecskeméti statisztaválogatása 2009. 06. 24-én lesz. Előzetesen jelentkezni a casting@magichandfilm.hu címen kell, amennyiben 18-50 év között vagy. További részletek: Ha jelentkeztek statisztának, megköszönjük, ha…..
Iskolánk fenntartójának, a Piarista Tartományfőnökségnek jóváhagyásával döntés született arról, hogy 2010. szeptemberétől a kecskeméti Piarista Gimnáziumban koedukált oktatást vezetünk be. A döntést hosszú előkészítő időszak előzte meg, melyben az alapos tantestületi…..
Steven Meisel 1954-ben született, jelenleg a világ egyik legismertebb, legkeresettebb divatfotósa, a US és az Italian Vogue különbejáratú munkatársa. Pályafutásának állomásait a legnagyobb lapok és a legdrágább márkák jelzik, gondolom esküvői fotózást már nem igazán vállal.…..
A mai napon részvettünk a volt KTE pályára tervezett EuroCenter lakossági fórumán. Részvett a tervező (Széll András), valamint a beruházó (Csillagh András), illetve a város polgármestere (Dr. Zombor Gábor) és a város lakosai. A Kecskemét blogon röviden összefoglaljuk az…..
Egy februárban életbe lépett helyi rendelet alapján a másokat és a főtér állagát veszélyeztető BMX-esek és gőrdeszkások sportszereit el fogják venni.A főtéren szabályt sértők ellen eljárást kezdeményeznek, és a deszkát,vagy a kerékpárt tárgyi bizonyítási eszközként…..
Sokáig egy villa állt az Izsáki úti kórház mellett. Most bontják.Az Izsáki út nemrég lett kibővítve négy sávosra, a KF-GAMF Kar mellé TESCO, OBI és más egyéb üzlethelységek épültek a TARGET Center képében. Ugyancsak ezen az úton található a Szil-Coop és kicsit távolabb a…..