Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mememellen

14 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszavittem a birodalmi csillagrombolót (bár egyesek inkább hullaszállítónak nevezték) a szervizbe. Öregszem, látszik, mert nagyra tudtam értékelni a lágyan hullámzó sima futását, az automataváltó nyújtotta kényelmet, az ülésszellőztetést, ehhez képest a svéd vadász elég…..
 47-es cipőjénél és magasságánál talán csak az életműve és a humora volt nagyobb. E heti komikusunk Salamon Béla, a mindenki által ismert „Lesényél még megvolt!” jelenet főszereplője.   Itt pedig a jelenet második, illetve harmadik része...
Tudtad? Ragadós ügyek 2010.06.26 12:15:00
Történetünk még valamikor a választási kampány finisében történt. Egy késő esti órán egy 30 év körüli nő vitte le a szemetet a társasház kukájához, ami mellett egy a plakátoknak fenntartott tábla is volt. A lámpa narancsszínű fényében épp huszonéves suhancok…..
A tegnapi napon blogunk olvasottsága átlépte a félmilliót. Köszönjük olvasóinknak a bizalmat és a bejegyzéseinkhez fűzött kommenteket.Nyugodtan kimondhatjuk, hogy blogunk 2008 decemberi elindítása óta hónapról-hónapra dinamikusan fejlődik, és a 2010-es nyári időszakban az…..
mememellen 2010.06.25 15:32:57
Nekem mindegy, mert valószínűleg egy- és kétéves gyerekeimnek nemigen jönne be, meg ebben a szúnyoginvázióban különben is kinek van kedve, de azért itt nem arról van szó, hogy ha nem lőjük el azokat a petárdákat, akkor ennyi meg annyi százmilliót spórol az állam.A…..
Tudtad? Józsi bácsi hite 2010.06.23 07:52:00
Egy késő tavaszi napon a mélyen vallásos Józsi bácsi és Marika néni felkerekedett, hogy kedvenc pártjuk kétharmados győzelmét egy wellness hétvégével ünnepeljék meg. Sajnos, az ördög a magyar narancsfák alatt sem alszik, így beütött a krach.   Az álomvíkend második…..
Tudtad? Bank-rablás 2010.06.22 10:00:00
Tudjátok, mi mindenért tud egy bank pénzt levonni egy mezei bankszámláról? Páromnak NET számlája van az OTP-nél, de már nem sokáig, mert átvisszük egy másik bankhoz - a horror költségek miatt. Külföldön sosem hallott díjak, hihetetlen pénzlevonások... de lássuk csak szép…..
Tudtad? Plátói kamatláb 2010.06.22 14:00:00
Az ebédi utáni ejtőzés mellé egy pozitív banki történetet mesélek el, mely szerencsére még ma is tart. Előre elnézést a reklámért, de higgyék el, megéri elolvasni, hisz a bankárhölgy mindenért kárpótol! Még valamikor 2006-ban történt, hogy betévedtem a helyi MKB fiókba,…..
Tudtad? Holnap banknap! 2010.06.21 17:45:00
Holnap folytatjuk a nagysikerű vitanap sorozatunkat; ezúttal a téma nem más, mint a bankok és a pénz. Egy kis ízelítő a témából:- Tényleg fedezetlen pénzt teremtenek a bankok?- A pénz, mint adósság- Neked mennyibe kerül a bankszámla?- Hitelt felvenni nem könnyű...- Mellennek van…..
Ha hétvége, akkor vidám vasárnap, izé, vasárnapi kabaré itt a Tudtad?-on. Eheti vendégünk: Kabos Gyula. Alább méltatlanul korán, szegénységben meghalt komédiás egyik első, s legnagyobb sikerű filmjéből látható részlet: Tóbiás: - Kint van egy úr, és azt mondta,…..
Tudtad? Kommentbajnok - reloaded 2010.06.18 17:19:00
Volt egy korábbi kezdeményezés, ami lefulladt, de nekem nagyon tetszett, a Kommentbajnok, komolyan, ha nincs, én csinálom meg. A fenti mondatot Nosferato, a B-oldal szerkesztője fogalmazta meg a hét bloggerében. Nos, van egy jó hírünk: a  Kommentbajnok újraindult! Blogunk…..
Volt egy haverom, a Géza. Talált az utcán, lomtalanításkor négy téligumit felnivel. Nem voltak túl jó állapotban, de hazavitte mindet: "Ezek még jók lesznek valamire" Eltelt pár év és Géza mindenféle hulladék vasakból elkezdett alvázat, meg kasznit hegeszteni…..
mememellen 2010.06.18 08:48:22
Most hogy a főnyeremény ismét 3 milliárd forint felé araszolgat, hetente öles százmilliós lépésekben, újra elábrándoztam azon, hogy de jó lenne megütni a főnyereményt. Gondolatban szétosztom a nyereményt a családban, új házak, autók, világ körüli utazások és más…..
Íme néhány gyöngyszem az előadók zárt ajtaja mögül, amiken sokszor már a diák és a tanár is csak kínjában nevetett. - Siessenek, van még 5 percük, aztán lejár a parkolójegyem. - Estére fenn lesznek az eredmények, aztán megyek a strandra. - Kár volt, puskázni,…..
mememellen 2010.06.17 08:28:26
Tudtad? Tudtad?-ot a Goldenblogra! 2010.06.16 21:31:00
Idén is megrendezik a legnívósabb hazai blogversenyt a Goldenblogot. Az utóbbi hónapok sikerein felbuzdulva úgy gondoltuk, mi is indulunk, mégpedig a komplex kategóriában! Ahhoz, hogy egyáltalán a szakmai zsűri elé kerüljön a blog, be kell jutni a nevezések által.Amennyiben tetszik…..
Szereplők:Kommentátorok: Egri Viktor, Gundel Takács Gábor, Somos Ákos, Somos ZoltánMűsorvezetők: Jegyes Tóth Kriszta, Somogyi Dia, D.Tóth Kriszta, Al Ghaoui Hesna, Mészáros Antónia, Nagy Judit, Schulek Csaba, Szántó Dávid, Nika György és Siklós András.Szakkommentátorok: Sallói…..
mememellen 2010.06.16 18:51:20
Tudtad? Virágos mosoly 2010.06.15 12:43:00
 A szomszéd néni világ életében morcosan nézett rám, főleg mikor kisebb voltam és az ablaka alatt rúgtuk a bőrt. Az évek múltával a délutáni focik elmaradtak, szép lassan mindenki felcseperedett, de ő ugyanúgy kritikus szemmel fogadta a „kezét csókolom”…..
mememellen 2010.06.16 06:07:40
mememellen 2010.06.16 14:28:16
@bogancs: De, pont emiatt lehetett a rosszalása. A kertészkedésbe még nem kezdtem bele, de fontolgatom.
Tudtad? Lakógyűlési határozat 2010.06.12 18:43:00
 „ A lakógyűlés egyhangúlag felszólítja Tóth Lajos lakost, hogy a jövőben közös helyiségeket rendeltetésszerűen használja.” Azaz kérjük, hogy ne a 2*3 méteres kis lyukban kotyvassza a bornak csak jóindulattal nevezhető szeszes italát, valamint a télire szánt…..
Jókat röhögök a masszázsblogon, főleg a kommenteken. Soha nem akartam itt megszólalni mert minek, de valami eszembe jutott, hátha fontos.Tegnap voltam egy masszázsinfós csajszinál.Nekem fontos hogy akihez elmegyek, az tudjon masszírozni, de az sem utolsó, hogy néz ki.Ne legyen szép…..
Így a vb első napja után elérkezett az idő, hogy a újfent számot vessünk. Ahogy elnéztem a tegnap játszó négy csapatot, mindegyikük félgőzzel lenyomná a mi siralmas bagázsunkat. Sajnos, lehet kapálózni, meg engem szidni, de akkor is. A koemani legénység az elmúlt két meccsén…..
f1 Schumacher feladta a szezont 2010.06.11 11:14:00
A német elismerte, hogy az idei Mercedes nem elég jó, és nem is lesz az, már 2011-re koncentrál. "Mindig a bajnokság a cél, de egy bizonyos ponton rájössz, hogy ennyid van. Az év még hosszú, de nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy vb-t nyerjek, vagyis a szezon inkább már…..
mememellen 2010.06.11 17:58:32
Hölgyeim, tudom, nehéz időszak lesz, de lassan kezdődik a futball világbajnokság. Vigasztalásul összegyűjtöttem tíz mondatot, mely valószínűleg igen gyakran el fog hangzani a következő hónap során, és garantáltan alkalmas arra, hogy házastársunkat-párunkat idegileg…..
Nincs még csapatod a világbajnokságra? Nem tudod, kinek szurkolj? Hát természetesen a sivatagi rókáknak! 5 ok arra, hogy miért szurkolj Algériának:1. Most őszintén, valami divatcsapatnak akarsz szurkolni? Esetleg olyan nemzetnek, mely már keresztbe tett nekünk, pl. a németeknek, akik…..
mememellen 2010.06.11 12:07:19
A múlt heti óriási pánik (értsd: összességében kb. 5-6%-kal gyengült a forint pár napra:-) azért rátapintott egy olyan problémára, melyre a magyar ember elvből nemet mond, pedig nem lenne hülyeség kicsit végiggondolni a témát: kell-e nekünk euró? Most szigorúan csak a…..
mememellen 2010.06.10 16:15:41
@Szakaly Gyorgy: Rég nevettem ilyen jót kommenten. Jó a stílus, csak a baj, hogy mindez igaz is lehet.