Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lostcontroll

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felkerültek az idei "balaton" képei a Beton Galériába. Remélhetőleg felidézik majd az eltünedezett illetve megfakult emlékeket. Bár nagyon sokat kell még várni, de jövőre megint lesz balaton. (valahol)..
  Ilyen lesz 2009 nyara. Kattints ide a nagyobb változathoz! ..
Ma (július 14. kedd) várjuk kedves vendégeinket a Beton Café Teraszra egy hangulatos dunaparti összejövetelre. Tekinthető a ma este akár Terasz-nyitónak is, a részleteket majd a helyszínen megbeszéljük. Aki szeretne, jöjjön bátran!..
..
lostcontroll 2009.06.14 16:13:03
A hétvégre senki ne tervezzen programot, ugyanis a Beton Rendezvényszervező BT egy igazán különleges estét tervez mindenki számára. Mint tudjuk, egyik kedves barátunk hamarosan elutazik, és nagyon sokáig nem jön vissza, ezért leginkább az ő búcsúztatása lenne a fő cél egy…..
Hihetetlen módon szárnyal a gyűjtemény, nemrégiben született meg a kétszázadik szó:"barkó"Már van "szó találomra" opció is, amivel elég sokáig el lehet szórakozni. A lényeg: gondolj erősen a szóra, éld bele magad! Mindenképpen tetszeni fog így.Hamarosan…..
Sajnos a Betont erősen érintő problémáról van szó, ugyanis a kocsmáknak, bároknak kötelező 22 órakor bezárni, az éjjel-nappali boltoknak pedig hajnali ötig szüneteltetni a szeszesital-árusítást.Para...Az index.hu cikke alapján  ..
 A Beton Rendezvényszervező BT mindenki nevében boldog 17. születésnapot kíván Szandinak! Reméljük mihamarabb megünnepelhetjük ezt a csodálatos eseményt egy kellemes és hangulatos Beton Rendezvény keretében. ..
Pénteken ismét beton! Sajnos ez még mindig nem a nyitó... Ma edzés után zárul a szavazás! (már eldölni látszik az eredmény)..
lostcontroll 2009.05.21 20:15:22
Csak hogy tovább szaporítsam a szót! Engedelmetekkel vagy anélkül készítettem egy mailcímet a betonrendezvénynek( betonrendezveny@freemail.hu) a jelszavát is megadom majd akinek kell de nem itt, és hozzá egy picasawebalbumot is csináltam, többek között azért mert a sajátom elbaszódott. Szal a webalbum címe az alábbi:
http://picasaweb.google.hu/beton.rendezvenyszervezes
Most még csak egy album van benne, de lesz remélem több is:DAki akarja gyarapítani szóljon, mondom a jelszavalkat mindenhez!Csoki
lostcontroll 2009.05.21 22:38:30
@squirrelbizkit: milyen hírt???:D te nem is írtál, csak akartál, amúgy én baromira ki vagyok ezen akadva, hogy ezt megengedi magának ez a Molnár Gyuszika:S:S:S