Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zene 56

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Igen, én terjesztem,…..
Zene 56 2012.01.07 12:56:51
A segg nyalásról egy pontos, hiteles definíció (bocs:leírás):
Orbán válaszában az egykori amerikai kémfőnöktől idézett a Clinton nagykövetnek!
A Fidesz pénteken Eleni Tsakopoulos Kounalakis budapesti amerikai nagykövet Népszabadságban megjelent interjújára is reagált, ehhez Ronald Reagan volt amerikai elnök egykori kémfőnökét, William Odon tábornokot idézik kommentár nélkül honlapjukon. Odon az NSA igazgatója volt Reagan alatt, 2008-ban, 75 évesen halt meg szívinfarktusban.
„A szocialistáknak bűntudatuk van, és gazsulálnak nekünk. Ez olyan előny, amit csak a bolond hagy kihasználatlanul. A volt magyar kommunisták úgy adják be a derekukat, mint ahogy annak idején ezt tették a szovjet gazdának. És meglepi őket, hogy velünk mégiscsak könnyebb tárgyalni" – írják.
1990-óta folyamatosan ezt teszik meg 3x-ozva az államadóságunkat,a mit most a FIDESZ kormánynak és nekünk dolgozóknak, meg a gyerekeinknek és még az unokáink unokáinak is fizetni kell! Na ezért van ekkora bajban az ország, nem aFIDESZ miatt! ők csak megpróbálták megadóztatni a bankokat és amultikat, de persze azok nem nagyon hagyják magukat, főleg hogy ahazájukat elárúlók besegítenek a sok hazug váddal!
Sajtótörvény? Azóta sincs semmi baj vele, hogy egy provokációs CENZOR felúratú újságsorozatot készített az MSZP és az SZDSZ az EU nyitónapjára! Mindenki ott szidja az Orbánt, ahol éri...itt is Qva bátrak vagytok, de senkinek nem lövik ki a sszemét, mint 6 éve!
Azt is megmondták, hogy a médiatörvény miatti ellenkampány csak a próba volt! Az igazi támadás az Új Alkotmány miatt fog beindulni 2012.01.02.-tól....
És nyomják a sok butaságot a fasizmusról (Ti meg lelkesen ismétlitek), a diktatúráról, pedig ott köpködték egymást az Operánál bántódás nélkül!Az MSZP és a Jobbik! Pont úgy ahogy azt Gyurcsány eltervezte!
MEGISMÉTELTE A 2006-OS TV-S BALHÉT, csak most a rendőrség nem lőtt a tömegbe!!!
Mert ennyivel demokratikusabb a mai vezetés.
Bármit megtehettek, nem lesz bántódásotok.
Na további jó szolgálatot, szolgalelkűek...
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Ez az a kivétel, amikor a blogom saját címével nem értek egyet. Pedig a ma még magyar miniszterelnök újabb erőlködése alapján nehéz másra gondolni: Orbán Viktor szerint az apja bűnöket követett el a hazája ellen. Orbán Győző ugyanis párttag volt, tán még párttitkár is -…..
Szerda éjjel kezdett el online terjedni egy dal, amiben jól felismerhetően Madonna énekelt. A szerzeményről időközben többen is megerősítették, hogy valóban egy új Madonna-számról van szó, amit újévkor szerettek volna kiadni. Az énekesnő menedzsere, Guy Oseary közvetítette az…..
Zene 56 2011.11.11 04:25:03
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
Zene 56 2011.10.24 08:39:33
Még mindig nem tanulták meg, hogy a rengeteg hazugság miatt vesztették el a nép bizalmát a szocik és főleg az SZDSZ! (Hazudtunk reggel, éjjel meg este...illetve mi vagyunk az egyedüli kommunista-szocialista ellenes párt, a többiek koalícióra készülnek az MSZP-vel 1994-ben! Vádolt az SZDSZ a kampányban! Aztán ők léptek be az MSZMP-s, ÁVH-s Horn Gyula mellé kormányra!)
Tegnap nem voltak többen 15.000 max 20.000 –nél!
Ez is az Orbán ellenes Olaj-fa koalíció egyik új párt-ága lesz! Hamarosan ők is párttá alakulnak…és az helyén való is!
Még az is nagyon sok volt, ahhoz képest, hogy Orbán pont azt teszi, amit a választási kampányában ígért, nem az ellenkezőjét, mint Fletó! De hát kb. ennyi bukott, az LMP-ben is csalódott liberális, SZDSZ szimpatizáns maradt még az országban…plusz a jogtalanul, törvényellenesen tömegbelövő rendvédelmisek!
Többször is körbejártam a tömeget, nagyon ritkán álltak még a színpadnál is...
Ha itt 200.000-ről beszél a szerző (az egy Kapcsolat koncert a 100 m széles Dózsa György úton, 500 méteren át!!!) , akkor tudhatjuk, hogy a többi állítása is pont ennyire hiteles.
Nem véletlen, hogy hazudoznak, mert ezt az egészet (a lassan a börtön felé közeledő) rendvédelmisek megvédése és a saját védelme érdekében teszi Gyurcsány, már előre lediktátorozva a bíróságot, ügyészséget, hogy őt (is) egyáltalán meg merik vizsgálni!
Még csak ott tart a dolog, hogy nyomozni kezdtek, de már előre visít, valószínű ő már tudja miért!!!
Hogy is lehet egy kétharmados győzelmet aratott pártot (akikre a nép szavazott, nem csak a párt tagság, mint egy diktátornál) lediktátorozni? Mert akkor a rájuk szavazó 2,5 millió ember is az, de a tömegbelövető Gyurcsány nem, ő csak védte a demokráciát a nép akaratával szemben???
Világos, hogy ez lehetetlenség…
Ferinél a demokrácia az, ha neki mindent szabad (elfoglalni, megpuccsolni az MSZP és az ország vezetőjét, erőszakkal fenntartani a hatalmát, amikor lebukik, pedig ő is csalással nyerte meg az „Olimpiát”, mint Ben Johnson 1988-ban! De ő csak két napig lehetett győztes a lebukása miatt, pedig az csak egy éremről szólt, Feri meg maradt még 3 évig!!! És szervezte tovább az Off –Short cégeibe a privatizációt, és vette fel sorba a rosszabbnál-rosszabb hiteleket az IMF-től!
(Közben ők csak a magánnyugdíj pénztárakban a befolyó pénz 6%.-át tették zsebre! Az állami ugyanis 0,5% kezelési költséget vont le, ők meg 6,5%-ot!!! Plusz még, amit az ebből a hatalmas összeg kihelyezéseiből, forgatásából kerestek! Nem is tudták hónapokig megmondani épp mennyi is van a kasszában!!! Na ez volt a lopás, nem az, hogy Orbánék visszatették ezt az APEH-ba, ahonnan a nyugdíjjak kifizetése is történik!)
De a Feri, mint "demokrata", nem tudja a demokrácia szabályait: becsületes munkával, a nép szolgálatával kell a hatalmoba jutni, ami például egy új párt megszervezése. Ő most is csak elfoglal egyet, ha már az MSZP-ben nem lehet ő a góré! Mert miért is válik ki, ha mindenben egyetért velük?
Ő nyilatkozta...
Zene 56 2011.10.24 08:49:57
Már a 2006-os önkormányzati választás utáni, 2010-ben súlyosbodott színházi kinevezésekkor elkezdtem gyűjteni az adatokat a színházigazgatók kinevezéseiről. Aztán a VI-os kategória körüli Vidnyánszky-haláltánc után belekezdtem egy posztba a színházi kultúra és a…..
Brian May megerősítette, szó van arról, hogy a Queen következő turnéján Lady Gaga helyettesítené a néhai Freddie Mercuryt. A zenekar gitárosa elmondta, hogy nagyon megkedvelte Gagát, mikor az énekesnő Yoü And I című dalán együtt dolgoztak, igazi kreatív személyként, ismerte…..
Zene 56 2011.10.06 23:07:48
Na akkor ezt előbb hallgassátok meg, mielőtt leszóljátok GaGa-t! (Persze nem érthet mindenki a zenéhez!)
www.youtube.com/watch?v=F_GMgkcc2KM&list=FLIHHuVFRnJm70-rd6ctAzrw&index=49
GaGa már eddig is igazi KIRÁLYNŐ volt!
Ha akarja, símán elénekli a Queen dalokat, ráadásul a saját stílusában, 2012-es színvonalon!
Kérdés, hogy akarja-e?
Szerintem jó lenne a Queen-maradékának is, mert Freddie nélkül nem sokat érnek.
Paul Rodgersnél csak jobb lehet.
Végig szenvedtem a Budapesti Queen koncertet vele...rettenetesen szar volt a Bohemian Rhapsody-ig, amikor végre a kivetítőn bejátszották Freddie-t!
Az a 6 perc megérte a kétórás gyötrelmet és a belépőt!
Szerintem... Terror vagy puccs? 2011.09.28 22:00:00
Az én jelentésem – 2006. október 23-ról Azt az ünnepi hétvégét a gyermekemmel töltöttem. Hétfő délelőtt kivittem a Corvin-közbe, ahol felmászott a kiállított járművekre és meghallgatta az apja történelem óráját. Békésen sétáló családok és jelmezes fiatalok…..
Zene 56 2011.09.29 11:09:05
Hazugságok halmaza!!!!
(Mintha csak Gyurcsány Ferenc maga írta volna... )
Ez az igazság teljes átkozmetikázása egy beépített "rendvédelmis újságíró" részéről!
Ő volt az a férfi, aki hetek óta a tüntetők közé vegyülve lázította az embereket a rendőrök ellen, aztán később a rendőröket ápolgatta, törölgette a saját könnygázuktól! (Írja is...bár nehéz lenne letagadni, annyi video van róla!)
Fel is tették a Kurucz Infóra a képét, mint fő-besúgót, provokátort, több társával együt!
Most meg milyen nagyon aggódik a demokráciáért!
Vagy inkább azért, nehogy kiderüljön kinek mi volt a pontos szerepe?

Csak 1 bizonyíték a tudatos, indok nélküli tömegverésre az 578-ból:
A FIDESZ ünnepség főrendezőjét, aki békésen odament az állig beöltözött, bevadult "rendőrökhöz", Révész Máriuszt miért verték ájulásig véresre?
Pedig még a mentelmi jogát biztosító képviselői igazolványát is felmutatta! És van-e 1 db olyan magyar rendőr is, aki Máriusz jellegzetes fejét ne ismerné fel?????
(Csak nem Slota emberei is besegítettek Fletónak "rendet" csinálni? Mint az oroszok Szilvásy-nak az NBH megtisztításában a magyaroktól? Részletek a mai HetiVálasz-ban! Ha ez igaz, akkor az bizony a hazaárulás minősített esete!!! Akkor élete végéig börtönben lesz Gyurcsány és Szilvásy!)
Ha nem lenne Révész Máriusz megveréséről egy véletlen amatőr fevétel, akkor „ő is rátámadt a rendőrségre” lett volna az indok, mint még 578 esetben, amiről azóta kimondta a bíróság, hogy nem támadtak (ők sem) a rendőrökre, mégis csúnyán összeverték, lecsukták őket!
Nem támadt senki rájuk a FIDESZ ünnepségre összegyűltek közül, ahogy máshol se az Astoria és a Madách tér között!
A jobbikba beépített provokátorok, mint az írás készítője, támadtak a rendőrökre a Deák térnél és húzták magukkal a rendőrsorfalat az Astoria felé.... ahogy itt is írja a szerző.
Véletlen lett volna?
Persze, hogy nem! A fő kérdés:
Ki adta ki a parancsot?
Ki készítette oda indulásra készen a tankot?
Véletlenül járt arra egy volt munkásőr tankvezető?
Ha már elindult, miért állt meg? (A tv felvételen nem látszik keresztbe álló vízágyú, pár méter után magától állt meg a harckocsizó!)
Miért voltak jó előre lezárva a mnekülési útvonalak, amellékutcák?
Stb.
Én is újságíróként (TV-s)dolgoztam az utcán azokban a napokban, de engem nem engedtek a rendőrsorfal mögé, de még csak a közelébe sem…
Mert én nem vagyok besúgó!

„Tény, hogy ami történt az szégyenfolt a magyar történelem lapjain”
Na ebben egyetértünk! 1956 óta nem történt ekkora igazságtalanság a magyarokkal!
És ezért a mindenkori miniszter elnök a fő felelős, pláne, ha ő irányította így az eseményeket!
Hamarosan kiderül, mert Gyurcsány olyan buta, hogy maga ellen fordította már azokat is, akik eddig megvédték.
Hamarosan nyilvánosak lesznek az idevonatkozó titkosított dokumentumok.
És akkor lesz nagy-nagy síránkozás az MSZP-ben:
Ááá, hát mi nem is tudtuk, hogy a Feri...
A nyugat-európai emberekben – és különösen a tengerentúlon – olykor meglehetős értetlenséget vált ki a kézcsók. A magyar, és általában a kelet-európai kultúrákban mélyen gyökerező hagyomány egykoron a magasabb méltóság iránti behódolás jeléül szolgált. A kézcsók…..
A mostanában a Metallicával haknizó Lou Reedről tegnap derült ki, hogy kemény legény, ha én Lars Ulrich helyében lennék, nagyon összekapnám magam a próbákon, mert még a végén seggbe rúgják az állandó pontatlanságért. A történet nem mai, egészen pontosan 1979-es, viszont…..
Zene 56 2011.09.10 11:50:25
Teljesen szubjektív vélemény: nem szeretem a nyílt leveleket. Valaki vagy levelet ír a másiknak, ami egy személyes, diszkrét műfaj, vagy kiáll a nyilvánosság elé, és közöl valami olyat, amely mindenkire tartozik – a kettő nehezen fér össze egymással. Talán az Elnöki…..
Zene 56 2011.08.26 16:26:27
@fran7:
Tökéletesen egyetértek!
Talán csak annyit fűznék hozzá, hogy a Kádár rendszerből itt maradt bírók (és egyéb vezetők) mind MSZP-sek voltak és még ma is azok. Tehát az arány még ma is erősen az ő javukra billen, hiába a kétharmad.
Ezt felismerve akarja az öregeket elküldeni nyugdíjba a FIDESZ és saját, új bírókat munkába helyezni!
Ha igazságosak akarunk lenni, akkor most 44 + 20 évig mindenütt jobboldali embereknek kellene vezetni az országot!
:-)))
Zene 56 2011.08.26 19:39:59
rockjano:
"Drága ember és hány volt pártállami ember űl a Fidesz vezérkarában????"

Igen, van bőven ott is! :-)
De azért az nem mindegy hogy egy párt minden tagja a "proletár diktatúra" (ez volt a neve!) működtetője volt és csak szükségből vált "demokratává" ugyan abban a pártban (vállaltan jogfolytonosan lett a folytatója az MSZMP-nek az MSZP, vagyis megpuccsolták és átvették a kész pártot, a tagságának a megkérdezése nélkül!), vagy valaki már egyetemista ként a demokráciáért küzd, saját új pártot alapítva(akkor amikor ezért még éveket lehetett kapni),pont ezek ellen a köpönyegforgatók ellen, akiket akkor még szovjet tankok is védtek!!!
Mecsoda különbség…

Persze, hogy a szocik védekezésül az összes frissen alakult pártot jó előre telenyomták a saját embereikkel, és még jó pár ál-demokratikus pártot is alapítottak! Még a Bibó koleszban is volt pár III/III-as emberük (főleg a tanárok között), akik jelentettek a FIDESZ minden lépéséről! Mégsem tudták teljesen megakadályozni a többpártrendszert (vagyis a DEMOKRÁCIÁT!), pedig akkor még, mint a KISZ első embere, Gyurcsány személyesen jelentette fel a FIDESZT a pártnál és KÖVETELTE A BETILTÁSUKAT!!!
A „kisz” demokrata...
(Akkor még csak 1 párt volt. Ma 4 párt van a parlamentben -mielőtt még „egypártrendszervanmais”-ozni kezdenétek!)
Hogy milyen erősek voltak a szocik, azt jól mutatja, hogy 1994-re azért pár hónap alatt 37%-ról 7%-ra tudták lenyomni, a liberális média segítségével a FIDESZ népszerűségét, mivel ők akkor még tapasztalatlanok, naivak voltak! Majdnem bele is bukott Orbán. De hogy mennyire nagy harcos is ez a Viktor, az azért már akkor kiderült!

Szóval mai is a régi rendszer haszonélvezői, hívei, besúgói (MSZP, volt SZDSZ) küzdenek a demokratikus erőkkel (FIDESZ, volt MDF)!
És még pár, új köntösbe bújt "új CENTRUM” párttal megbolondítva a helyzetet. Nehogy tisztán lássuk, ki kivel van és ki ellen!!!
Pedig 56 óta ez egyszerű:
Aki az Oroszokat akkor és azóta kiszolgálta (Horn, Medgyessy, Gyurcsány), az nem lehet ma sem demokrata!
Aki pedig ellenük harcolt a szabadságért és harcol még ma is a beépített embereik , pártjaik ellen az a demokrata.
Aki meg felgyújtja a várost, az terrorista, provokátor a régi rend védelmében, mert csak a szociknak használ, ha lehet a jobboldalra hivatkozni fasisztázni.
A FIDESZ-nek és a többi demokratának nem, az biztos!

És még mindig nem ez a harcuk lesz a végső, azt elhúzzák 2014-ig! :-)))
Zene 56 2011.08.27 16:37:24
Nem tudom éltél -e abban a világban szerintem nem én abban nőttem fel.

Zene 56: IGEN! 1956-ban születtem, apám pártitkár volt és sokat mesélt!

Nem így működött. A kádári időszak végén sem proletárdiktatúra nem volt sem kommunisták nem voltak már nagyon nagyon régen. A kádári időszak alapvetően KONZERVATÍV kispolgári féldiktatúra volt. Nem szocialista rendszer volt csak annak hazudta magát, sokkal inkább konzervatív államkapitalista diktatúra volt. Sok tekintetben nagyon hasonlított a mai Orbán rezsim időszakához.

Zene 56: Ez egy Népszava vezércikk…saját ötlet nincs, mert ez úgy marhaság, ahogy Andrassew Ivánék ezt kitalálták! Nem bírják elfogadni, hogy ők, a régi rezsim haszonélvezői már nem kellenek! Ezért diktatúrázzák le a demokratikusan kétharmaddal nyerő FIDESZT!!!

Dumálni lehetett de tenni szinte semmit.

Zene 56: Pont ezért volt nagyon nagy tett, amit Orbánék csináltak!

Alapvetően nem volt szabad de lehetett élni benne és a magyarok 70-80%-a (de lehet hogy több ) nagyon jól érezte magát benne. Én utáltam az én szüleim a demokratikus ellenzék tagjai voltak. de az átlagpolgárnak nem volt vele gondja.

Zene 56: Na most kíváncsivá tettél, hol volt demokratikus ellenzék a 70-es, és a 80-as évek elején?

Az öregedő kifele menő szocik valóban töltöttek benne tisztségeket a vége felé de pl. Orbánnak jóval több köze van ahhoz a diktatúrához mint Mesterházynak.

Zene 56: Míííí??? Mesterházyék önként, elvtársként beálltak a proletár diktatúrát fenntartó utód pártba!!! Orbán meg az ellen küzd, mint demokrata! Az utód párt soha nem lesz demokratikus párt, ahhoz meg kell szűnjön és újjá kell alakulnia, mert kutyából nem lesz szalonna, soha…

Könyörgöm Kövér László KISZ-titkár volt!!! Tudtad ezt kispajtás???

Zene 56: Hát még írtam is róla, csapatvezető elvtárs!:-)))
És még hányan voltak KISZ tagok és vezetők.
Nem illett visszautasítani, ha egyetemre akartál menni…
De amit Kövér mostanában tesz 1988-óta, az vitathatatlanul kommunista ellenes!!!
Ha éltél volna abban az időben, tudnád, hogy akit egy kicsit is érdekelt a környezete, a hazája sorsa, az csak a KISZ-ben tudott tenni érte valamit. Mert nem volt más lehetőség!!! A lényeg az az, hogy visszaélt-e a hatalmával, szolgálta-e a szocialista rendszert és azon keresztül az Oroszokat, vagy a hazája érdekében cselekedett!
Mert csak az számit ki mit tesz, mint KISZ titkár! Én találkoztam talpig becsületesekkel is...
De Gyurcsány feljelentette az alakuló demokráciát…Kövér meg lebontotta a szocializmust!
Mecsoda különbség…

A mai Fidesz a kádár rendszer haszonélvezője volt ott nőttek fel és tele vannak volt pártállami besúgókkal (pl. Martonyi)

Zene 56: Hát ahhoz képest elég keményen küzdöttek ellene Gyurcsányék… Nem! Mi Magyarországon nőttünk fel, amit elfoglaltak az Oroszok és kiszolgálói, a szocik és liberálisok!!!
Az ország haszonélvezői az Oroszok és kiszolgálóik voltak, nem mi, akkori fiatalok, csak azért, mert járhattunk iskolába, dolgozhattunk, stb. Ez minden országban természetes, nem a szocik biztosították külön kegy ként, bár zsarolni próbáltak vele…lásd fentebb…
A besúgókat viszont tényleg ki kell rúgniuk, mert addig ők (a FIDESZ) sem lesznek hitelesek az olyan kétkedők szemében, mint te.

Az a világ amiről te fantáziálsz NEM LÉTEZIK!!!!!!!!!!!!!!

Zene 56: Azon még nem gondolkoztál el, hogy világ sokkal szebb és nagyobb, mint amit te látsz belőle??? Csak az a világ létezik igazából, amiről én írtam, bár 44 + 20 éven keresztül próbálták letagadni…A Magyar történelem azért több ezer éves ám, bár ezt is próbálják letagadni a merjünkkicsiklenni jelszó miatt!

Az oroszokéhoz és a kínaihoz hasonó látszatdemokráciát meg most építenek Orbánék..miről beszélsz ember????

Zene 56: Hát te mit nevezel demokráciának? Amit eddig csináltak itt 1990 óta, azt???
Sem az MDF sem a FIDESZ 1998-ban nem kapott elég hatalmat ahhoz, hogy bármit is meg tudjon változtatni a szocialisták akarata ellenére!
A szocik, a látszat ellenzéki áruló SZDSZ segítségével még időben (1988-tól 2010-ig!) bebetonozták magukat és a médiájukat (Horn Gyula 4 milliárd Ft adót engedett el egy tollvonással a Sláger Rádiónak! Hálásan szidták is a FIDESZ-t, ahol csak érték. És ez ment mindenhol, minden rádió és tv esetében! A győztes pályázók ellenében Horn Gyula egyszerűen oda adta az RTL KLUB és a TV2 csatornákat a saját megbízható III/III-as embereinek, „kereskedelmi adóknak” álcázva szólt az MSZP és az SZDSZ híradója egészen máig!!!)
A mai kétharmad az első esély arra, hogy végre leszámoljunk az Oroszok egykori kiszolgálóival, természetesen ők sem hagyják magukat, ott ártanak a FIDESZ-nek, ahol csak tudnak. Lásd 168 óra, Hócipő, Népzsava, Népszabadság, HVG, Magyar Narancs, ÉS, Klub Rádió, ATV, TV2! Az RTL-be viszont mára már bevásárolta magát a FIDESZ! Ügyes, mert a „betiltás” csak olaj lenne arra a tűzre, amit úgy szítanak…
Te elhiszed, hogy KLUB Rádióban nincs pénz??? Van nekik rengeteg, de tudják, hogy most már nem nyerhetnek, nem tudják megvenni a bizottságot (hiába a sok-sok pénz) újra úgy, mint eddig, verseny nélkül! Verseny helyzetben meg a „diktátorok” nem nyerhetnek…
Végük és akkor jól jön majd a legenda a diktatúráról, hogy őket most betiltották…

itt nincsenek jók meg rosszak
Fülig mocskos mindenki...

Zene 56: Na ez meg a legbutább érvelés, amit csak kitaláltak Ivánék!
Te nős vagy? Ha mindenki egyformán mocskos, akkor miért válogattál évekig?
A politika is ilyen, vannak becsületes, igaz emberek,akik a hazáért küzdöttek! Olvasd el a történelmünket, de ne a szoci tankönyvekből, ahol „kicsiknek kell mernünk lenni”!
Ma is pont ugyan ez a harc zajlik: A bukott szocializmus és támogatója a liberalizmus küzd az ország öntudatra ébredése ellen!
Én erről meséltem neked, de nem kell elhinned semmit, nem kértelek rá, csak hallgasd meg és CÁFOLD MEG BÁRMELYIK ÁLLÍTÁSOMAT!
Attól ugyanis nagyon félnek országunk kifosztói, hogy egyszer a magyarság összefog!!!!
Pont ezért uszítanak bennünket egymásnak…miközben ti is ugyanúgy a hazát féltitek tőlünk, jobboldali-konzervatívoktól (hogy legyen okotok gyűlölni egyszerűen lefasisztáznak minket!) mint mi tőletek, liberális szocialistáktól!
A különbség az, hogy a szocik már bemutatták, mit tudnak 100%-os vezetéssel (1989-ig), koalícióban, kisebbségi kormányzásban!
Mi, jobboldali emberek 1947 óta, amikor elrabolták a győztes kisgazda vezetőt, Kovács Bélát a kommunisták és a szokásos „kék cédulás” csalássorozattal átvették a hatalmat, nem tudtunk bizonyítani!
Kérünk egy esélyt mi is kb. 40-45 évre! :-)))
Ráadásul az ország kétharmada is ezt kéri tőletek, az egyharmadtól!

Ha el tudnátok fogadni, hogy az nem diktatúra, ha valaki kétharmaddal nyer, akkor nektek is demokrácia lenne ez a mostani.

Aki nem tudja ezt elfogadni és lázít ez ellen, az nem is lehet demokrata.
Az még ma is a diktátorok kottájából játszik és azért érvel így, mert nem tudja, mi a különbség egy fegyverrel , orosz tankokkal, puccsal megszerzett egypárt rendszer és egy demokratikus, kétharmados győzelem között!!!

A Fülig, az meg a Jimmy, nem mi, Magyar Emberek! :)))

Ne hagyd magad a tudatosan felszított gyűlölettől vezérelni…Előre is köszönöm szépen!

Várom a cáfolatokat a leirtakról.
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
Akik már régebb óta követik a blogot, talán emlékeznek még Cher Lloyd első szárnypróbálgatásaira. A 17 éves Malvern-i lány a brit X Factor legutóbbi évadjában tűnt fel és szerzett magának szinte azonnal rengeteg szimpatizánst. Ahogy korábban már írtam is róla, Cher Lloyd…..
Zene 56 2011.08.01 11:23:17
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Zene 56 2011.07.31 12:52:53
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Köszi a bíztatást! Palik mindig is az MSZP kedvence volt. Ők karolták fel, nyomták be a megfelelő helyekre!
Ha igaz amit a Wikipédiában írnak, akkor a FIDESZ csak annyiban hibás, hogy kétharmad híányában nem tudta megakadályozni...de hogy nem ők nevezték ki, az biztos!
De várom a többi infódat, ha van...
Zene 56 2011.07.31 12:54:37
@sofalwy:
:-)))
Zene 56 2011.07.31 12:56:31
@makacshalacska:
Jajj, ííígeeen!!! A zárókövek...
A marha Palik! :-)
Beyoncé állítólag hetvenakárhány dalt rögzített június 28-án megjelenő 4 című új nagylemezéhez. Hogy mi lesz a sok szerzemény sorsa, nem tudni, az azonban biztos, hogy a Run The World (Girls) rajta lesz, ugyanis ehhez a dalhoz rendezett klipet Francis Lawrence, aki a jellegzetes…..
Tétényi Éva Egy hónap 2011.05.02 19:00:00
Deutsch | Français Egy hónapja indultam útnak, hogy meglátogassam német testvérvárosainkat. Útközben kaptuk a hírt, hogy a polgármesteri hivatalból az önkéntes segítőket megalázó módon kitoloncolták. Később zárat cseréltek az alpolgármesteri irodán, a számítógépek…..
Zene 56 2011.05.03 10:30:07
Kedves Éva! Meghallgattam a Vörösmarty téren (az LMP gyűlésen !?!) is a beszédét! Pont elég médiában szerepel folyamatosan, az igazát hangoztatva, miért kellett ott is megszólalnia?
Ha Ön független, akkor nem ott kellett volna panaszkodnia. Ráadásul az összes vád, mintha csak Gyurcsány szájából szólt volna. Ő pedig már annyira hiteltelen mára, hogy ezzel Önt is azzá teszi.
Ugyan azt a szitok áradatot hallom most Meggyes ellen (aki nekem sem szimpatikus), mint 1990-ben Antall József ellen, aztán 1993-ban Orbánék ellen a székház miatt (amit a többi párt is eladott!), aztán a Kisgazdák ellen, aztán megint Orbán és Kósa volt a rossz fiú! Ma meg Lázár van soron az örök „ellenség, diktátor” Orbán mellett!
A legjobban Sólyom Lászlónál volt megfigyelhető ez a fajta FIDESZ ellenes média hecc kampány. Amíg Gyurcsány (még ma sem érti, mi a baj vele) Ferenc bénázása miatt a biztos befutó Szili Katalin helyett ő lett a Köztársasági Elnök a FIDESZ támogatásával. Gúnyolták, szidták, sőt szinte nem is voltak hajlandók elfogadni demokratikusan megválasztott elnöknek, mert csak harmadik szavazásra sikerült nyernie. Amikor viszont kiderült, hogy a FIDESZ a 2010-es győzelme után nem őt akarja, azóta minden liberális-szocialista média dicséri, védi, mint a demokrácia védelmezőjét…sőt, lassan már ő lesz az etalon, főleg Schmitt Palihoz képest. Ennek az erőltetett, hazug médiakampánynak lett Ön is a része.
Ezért nem tudom, mennyi igaz a Meggyes elleni vádakból.
És innentől már nem az számít, hogy miben van Önnek igaza. Sajnos automatikusan Ön mellé álltak a FIDESZ gyűlölő ál-szocik és ál-liberálisok (azok, akiket Orbán 1990-óta le akar váltani), és ezzel az elmúlt rettenetes 20 évükkel Önt is hiteltelenné tették.
A demokráciában nem elég csak egy széket megnyerni a Meggyest lejárató kampány után, tömeg támogatás is kell, és az Esztergomban még mindig a FIDESZ mögött áll. Ez is ennek a 20, de inkább csak az utolsó Gyurcsány által levezényelt 8 évnek köszönhetően!

Szóval egy vicc jut eszembe Önről:
Bemondja a rádió, hogy vigyázzanak az M1-es autópályán, mert egy őrült szembe megy a forgalommal! Hallgatja egy hölgy és felkiált: Egy!!! De hát mind...

Kedves Éva, az a "liberális demokráciában" van, hogy a kisebbség diktálhat a többségnek. Az igazi demokráciában a többség akarata kell, hogy érvényesüljön. Most a FIDESZ testület hatalmas többségben van Esztergomban, és Ön „csak” ennek a választott testületnek a vezetője!
Ha Ön demokratikus politikus lenne, akkor ezt el tudná fogadni, és mindent megtenne a velük való együttműködésre a városa érdekében. De Ön egy lelkes amatőr, ami egyébként jó, mert eddig legalább nem sározódott be. Csak azt az LMP-s gyűlést tudnám feledni.
(A szoci majálison is fellépett? Remélem nem...)
Be kell látnia, hogy egyedül van a FIDESZ ellen, tehát Önnek kell együttműködni a többséggel és nem fordítva. A FIDESZ-nek meg sürgősen találnia kell egy jobb vezetőt Meggyes helyett, mert ő nagyon elvesztette a választást.

Sok sikert kívánok Önnek kedves Éva, ne aggódjon, még csak 20 éve tanuljuk a demokráciát. Kell még pár évtized, és minden rendben lesz.
Vége az alkotmányozásnak. Nincs több politikai gumicsont, nincs több időhúzás: a kormánynak el kell végre kezdenie az ország valódi problémáival foglalkozni. (Fotó: Action Images/ZUMA Press) A Véleményvezér örül az új alkotmány elfogadásának: nem azért, mert annak…..
Zene 56 2011.04.23 19:44:49
@MACISAJT-al egyetértek!!! Figyeljetek vélemény okítók!
Eddig pont azzal volt a bajotok, hogy milyen gyorsan dolgozik a FIDESZ, nem konzultál senkivel hosszú hónapokon át, mint az MSZP-SZDSZ! Nem hát, mivel kétharmaddal nem is kell!!!
Pont ezért szavaztak rájuk annyian a második fordulóban, hogy ne lehessen zsarolni őket, mint az MSZP-t az SZDSZ! Láttuk, annak is mi lett a vége, a teljes csőd!
Szóval azzal volt a bajotok eddig, hogy minek annyira kapkodni a törvényhozásban, főleg az alkotmányozással! Most meg azt állítjátok hogy nem csinált eddig semmit a kormány! Ezen a hazugságon még dolgozni kell egy kicsit…

„Na akkor most megmondom, hogy mi lesz!” /Ponyvaregény/

Az új alkotmány alapján (többé nem évülhetnek el a politikai bűnök, se a fasiszta, se a kommunista!!!) megkezdődik a kommunista bűnök feltárása és a büntető ügyek beindítása azokkal szemben, akik felesleges kiadásokra elköltötték illetve jogtalanul felvették az összesen 20 milliárd adóságunkat okozó hiteleket!
A legfontosabb építkezések is 3 x-os áron készültek! Valakik eltették a pénz javát!
Mi meg törleszthetjük.
Mivel Keller 4 év alatt nem talált egy büntethető esetet sem a FIDESZ működéséről, valószínű, hogy a szocik és a liberálisok kerülnek a vádlottak padjára megint!
Ők, régi szokásuk szerint, maguk megkezdték a saját kishalaik lecsukását a nagyhalak védelme érdekében még a bukásuk előtt, bár már későn! 
Tehát nem fogtok örülni,mert még több szoci és szdsz-es kerül a büntető padra.
Gyurcsány nem győzi majd végig látogatni a bíróságon őket.
Ma is rossz helyre ment ))
A hülye ripacsa…
Mindig örömteli látni, ha egy tévében sűrűn előforduló arc rácsodálkozik valamire, mint a szörpgyáros Zsanett annak idején a Big Brother kameráira, jé, engem egész nap kukkolnak? Most éppen Damu Roland barátnőjének története hozta elő a naiv kisfiút Hajdú Péterből, aki az…..
Ha volt is felszabadult öröm tegnap a Fidesz-KDNP képviselőiben az alaptörvényük megszavazásakor, ha éreztek is büszkeséget és a Gondviselő kegyelmét, ott lenn valahol a gyomortájékon csak motoszkált egy kis kellemetlen, szorító érzés, egy icipici szorongás, hogy Uramisten,…..
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
Zene 56 2011.04.05 09:26:55
@Mind1:
"Mindenki jó valamire, ha másra nem, elrettentő példának"
Ez volt a Magyar "baloldali" politikában Gyurcsány.
Zene 56 2011.04.05 09:27:10
@l.x.:
Tompika milyen károkat okozott az országnak? (Vetetett beléptető kapukat, de nem lopta el! Ott van a raktárba, már csak fel kellene szerelni! Hamarosan a Fradi pályán felszerelik!)
Fletó annyi hitelt vett fel 6 év alatt, hogy megduplázódott az államadóság! Az unokáid unokái is ezt fogják fizetni, Te!
Tompika Fletóhoz képest egy ártatalan angyal...a tüzesebbik fajtából! :-)

Ami épült közben 3x-os áron (!), az is esik szét, mint az M6-os...vagy a 4-es metro.
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..
Korábbi elemzésemben már írtam a két, alkotmányozástól távol maradó ellenzéki párt politikai költség-haszon mérlegéről. A helyzeten a szocialisták napokban előkerült 2006-os alkotmánytervezete némiképp bonyolít. Eleinte értetlenül nyilatkozó MSZP-s vezetők, majd…..
Zene 56 2011.04.05 08:02:48
@sztd:
Az LMP Chonnal már pont eléggé lejáratta magát, ahhoz már nem kell segítség!
Az LMP és a Vörös Dani???
Már eleve vicc...
Az MSZP addig letagadta az egész ügyet, amíg rá nem jöttek, hogy bizonyíték van rá a FIDESZ kezében!
Azóta meg lelkesen beismerik, most éppen Lendvay Ildikó (szegény, hogy néz ki, simán beférne bármelyik "valóságshow"-ba) magyarázza a megmagyarázhatatlant...
Már megint hazudtak, mint a CENZURA feliratú újság címlapokkal az EU-ban!
Ugyanis eddig még csak a Pannon Rádiót és az ECHO Tv-t (azt még nem mindenhol! Még...) tiltották be!!!