Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dirk Montgomery

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Dirk Montgomery 2011.02.19 16:17:01
@csati:
Ian Fleming maga is kémként dolgozott a második világháborúban, soha nem paródiának szánta, kémregény-ponyva eszközökkel, de soha nem paródia.
Van még ilyen, vagy ez faszi csak faszságot tud mondani?
Bondról is hülyeségeket mondott... gratulálok.
Gyorsan megkaptam a választ a blogindító kérdésemre, ahhoz képest, hogy három napig gyalogoltam a befagyott Zanszkar folyó jegén, két repülőutat is megtettem, előtte pedig napokig készültünk és csomagoltunk otthon. Mindezt azért, mert nem tudtam elképzelni: mit csinálnak az…..
Ahogy régen volt Atari vs. Commodore, úgy most is akad egy halom értelmetlen szájkarate párharc: PC vs. Konzol, Xbox vs. Playstation, Windows vs. Linux, és - a teljesség igénye nélkül - a kontroller vs. billentyűzet+egér. Ez az utolsó az, amivel kapcsolatban újraindulhat a…..
Dirk Montgomery 2011.01.19 23:08:10
Dirk Montgomery 2011.01.20 09:20:06
@algi: a helyzet, hogy én tényleg látom magam előtt, 10-ből 5-en már lecserélték a környezetemben, sőt már a céges laptopokat is kezdi kiszorítani, jellemzően az Androidos Samsung pad, vagy ami ritkább az Ipad. Dönthető tokban hopdják és igen perverz látvány, ahogy gépelnek rajta, de kis gyakorlattal, majdnem, mint a netbook.
A másik prózai ok. A netbookok lassúak és nagyon sokat kellett már visszavinni garba, típusfüggetlenül. Megbízhatatlan kis kütyük és igazából semmire sem igazán jók.
A Tabletek köv. generációja már jövőre érkezik és ezzel a netbookoknak le is áldozott. Lesz verzió, amit ha billentyűzethez csatlakoztatsz, Win7, ha leveszed Android fut rajta, mi kell még?
Bár trollkodásnak tűnt, de nem volt az, valóban ezt a tendenciát látom és a céges környezetemet merem példaként felhozni, tegnap 2db Laptop (netbook), 2 Galaxy Tab és 1 Ipad volt egy megbeszélésen.
A következő hírt kaptam e-mailben a FilmpartnerstőlKiemelkedően sokan nézték meg az ÜVEGTIGRIS 3-at a film nyitó-hétvégéjén: csütörtöktől vasárnapig 47 749-en látták a kultfilmmé vált vígjáték harmadik részét. A premier előtti vetítésekkel együtt eddig összesen 57 886…..
Dirk Montgomery 2010.12.23 14:54:52
@Turanga Leela: Látom, már más is jelezte, hogy hiányosságaid vannak humor téren, ezért kapod úgy fel a vizet.
Továbbá egy Troll vagy, többet nem érdemes rólad tudni.
"A VÉLEMÉNY OLYAN, MINT A SEGGLYUK!Mindenkinek van, még sem kíváncsi senki a másikéra."
hehe, mégis vicces vagy.... :D
Dirk Montgomery 2010.12.23 19:59:57
@Spawn85: Csak véleményt írtam a beírása kapcsán, némi indoklással fűszerezve.
Amennyiben értelmesen indokolja véleményét, értékelendő, még ha nem is értek vele egyet (itt már lehetne izlésről szó), de ez így csak Troll-kodás volt.
Dirk Montgomery 2010.12.23 20:07:43
A TorrentFreak oldal összeállított egy listát, amely 2010 legtöbbször letöltött filmjeit tartalmazza. Nem nagy meglepetés, hogy  az Avatar áll az első helyen, James Cameron gigaköltségvetésű és megabevételt termelő sci-fijét 16,5 millió alkalommal szedték le a netről,…..
Dirk Montgomery 2010.12.22 22:38:50
@Spawn85: Jogos.
Dirk Montgomery 2010.12.23 12:09:55
@genghis: hát ja, csak hát full kreténbe nyomták, aztán oszkár bácsi meg nem gyütt. :)

Egyébként meg, itt azért megy a sírás, mert szerintük megkárosítják őket, olyan filmet kell csinálni, ami megéri még így is, mert van annyira jó, vagy eredeti. És mindegy, milyen film az Avatar, ha erre gyűlt a nép, meg akarták nézni IMAX 3D-ben és kaszált, lehet divat szarozni, de a ilyen 3D élményt, amit IMAX-ben felmutatott, még senki nem rakott le a vászonra. (Aki nem IMAX 3D-ben látta ne is hisztizzen, fogalma nincs róla, miről beszélek) Egyébként az egész el van baszva, mert mi a picsáért fizetnek 12 millió dollárt egy színésznek, van vagy miért kap egy énekes az albumáért 10-20 milliókat?
2,5 milliárdot megér bármilyen színészi, vagy énekesi produktum? Ne vicceljünk már? És utána sírnak? Lehet elmenni a picsába!
Az már biztos, hogy jövőre Nicolas Cage-t nem fogjuk hiányolni, esetleg csömörünk is lehet tőle, hiszen 4 filmben is láthatjuk őt. Vagy ennyire szereti a színészetet vagy pénzügyileg igencsek rosszul áll. A Féktelen harag 3D-ben (Drive Angry 3D) nem kell sokat színészkednie,…..
A Marvel boszorkánykonyhájában javában készül a Thor film, ám az Asylum cég is készül, elkészítik a saját változatukat. A címe Almighty Thor lesz, Cody Deal játssza a címszereplőt, a szebb napokat is látott Richard Grieco lesz Loki, Kevin Nash pedig Odint formálja meg. Hogy…..
Dirk Montgomery 2010.12.22 07:40:48
James McTeigue Magyarországon forgatja A holló (The Raven) thrillert, a főszereplő John Cusack, az alábbi képen látható, hogy miképp fog kinézni a filmben. A produkció Edgar Allen Poe műve alapján készült, Cusack játssza Poe-t és egy sorozatgyilkost próbál kézre keríteni, aki…..
Dirk Montgomery 2010.11.15 20:51:27
2009 elején derült ki, hogy a Columbia fejesei úgy döntöttek, elérkezett az idő arra, hogy elkészüljön az Emlékmás (Total Recall) feldolgozása. A tervezet mögé Neal H. Moritz, a Vas (Torque) és a Nyolc tanú (Vantage Point) producere állt be, majd néhány héttel ezelőtt már…..
Ha Uwe Boll rákattan valamire, akkor arról nehéz levakarni. Egy ideig játékok filmes adaptációjával foglalkozott, most pedig a nácikat húzta elő a kalapból. Össze is dobott egy produkciót Auschwitzról, a dráma után pedig elkészítette a Blubberella szuperhős-vígjátékot, ahol a…..
Dirk Montgomery 2010.11.14 02:01:36
Filmdroid Jinn előzetes 2010.11.01 21:59:00
Ray Park és Serinda Swan játsszák a főszerepet a Jinn horrorban. Park A Baljós árnyakban játszotta Darth Mault és ő volt Kígyószem a G.I. Joe mozifilmben, Swan pedig  a Tron: Örökségben lesz látható, illetve a Smallville és a Supernatural sorozat két-két részében tűnt…..
Nem hiába tolt iszonyatos összegeket az AMC a The Walking Dead című horrorsorozat marketingjébe, a jó alapanyagból készített, és már a premier előtt (joggal) agyonsztárolt sorozat premierje beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A vasárnap esti premiert 5,3 millió amerikai látta,…..
Dirk Montgomery 2010.11.02 18:05:13
@MEDVE1978:
Ne a beharangozóból ítélj, nézd meg!
Nem igazán érdekli őket az az 50,000 néző (max) és kíváncsi vagyok ki vállalja be, hogy hogy főműsoridőben fejbe lőnek egy kislányt!
Kurva jó feelingje van, senkit nem érdekel, hogy mitől lettek, nem erről szól!
Az Alien forgatókönyvén Damon Lindelof ügyködött, aki el is készült a művével és bemutatta Ridley Scottnak, illetve a stúdió fejeseinek és mindenki elégedett a szkripttel. A stúdió két fő szempontja az volt, hogy a költségvetés ne legyen az egekben, illetve ne R kategóriás,…..
George Lucas a 70-es évek végén megalkotta a filmtörténelem egyik legkörülrajongottabb alkotását,  a Star Warst.  Az elsőnek leforgatott trilógia főszereplője Mark Hamill volt, akinek a mozi világában ez volt az egyetlen sikere, de nem kopott fel az álla, képregényeket…..
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..
Subba A Behajtás 2010.08.17 13:00:00
Zseniális kisfilm egy érdekes roma népszokásról.   Bennyhillezve még jobb! thx v!..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Az utolsó Halálos iramban részhez visszahozták az első felvonásban megismert karaktereket és külön öröm volt, hogy azokat ugyanazok a színészek játszották el (olykor előfordul, hogy más formálja meg a karaktert). Így Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster…..
Az Improv Everywhere egy new york-i csapat, akik gyakran tűnnek fel zsúfolt helyeken (pl a könyvtárban), előadásukkal megnevettetik az éppen arra járókat. Ezúttal a metrón jelentek meg, először is Leia Orgona szállt fel, aki békésen olvasgatott volna, ám a következő megállóban…..
Az idei nyár akció-vígjátékok sorát gyarapítja a Kéjjel-nappal (Knight & Day) is, amelynek a két főszereplője Tom Cruise és Cameron Diaz. Éppen zajlik a VB, tehát adja magát az ötlet, hogy így reklámozzák a filmet. A videóban látható, hogy Cruise és Diaz a focilabdával…..
Dirk Montgomery 2010.06.12 17:03:17
Filmdroid AvP: Redemption 2010.05.18 14:18:55
2008-ban került ki az internetre az AvP: Redemption előzetese, ami láttán többen azt mondták, hogy ez a két rossz emlékű Halál a Ragadozó ellen után csak jó lehet. A rövidfilmet Alex A. Popov készítette, két évet vett igánybe a munka és 500 dollár ment el az alkotói munka…..
  Ez egy Škoda, és tízmillió az ára. Tudják mit? Minden fillérét megéri Vélemények az azonos című írásunkról...
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..