Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nerio

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, akinek a netes folklórból kimaradtak a Versus animáció filmek, de akkor tegyük ezt a tényt ezzel a poszttal hivatalossá. Az egyik kedvenc blogomon bukkantam ezekre a tavaly év végén futó, zseniális minimál kisfilmekre, amelyeket egy orosz…..
Akkor az apuszitter után haladjunk tovább a hímsovinizmus sekélyes, de annál szórakoztatóbb útján. Kellett már nektek végignéznetek egy epizódot a Mr és Mrs párvetélkedőből, ahol kék meg lila kesztyűk emelgetésével kell válaszolni olyan mélyenszántó kérdésekre, hogy…..
Update: Táráráááám! A szerencsés nyertes a Glenfiddich játékán ezen a héten davez lett, aki bőségesen termelte a kommentekben a fősorjavaslatokat. Ezúton ürítem poharam az egészségére, egyúttal megkérem, hogy küldje el nekem holnap az adatait, hogy továbbíthassam azokat a…..
Nerio 2010.04.12 14:47:42
Nerio 2010.04.13 18:47:03
Nem szokásom (ön)tömjénfüstbe burkolózni itt a blogon, de most úgy éreztem, hogy érdemes egy pillanatra az addictnak saját magával foglalkoznia. Amikor ezt az egész reklámblogosdit 2007. augusztus végén (még kimondani is ijesztő) elkezdtem, magam sem tudtam igazán mit várok tőle,…..
Többen fordultak hozzám az utóbbi időben tanácsért amiatt, hogy mennyit kérjenek az ügyféltől egy grafikus munka elvégzéséért. Mivel ez nem az én területem, ráadásul szabadúszóként egész mások a viszonyok mint egy ügynökség keretei között, nagyon megörültem, amikor a…..
Földönkívüliek az iwiwen? Frankenstein a facebookon? Egy csapat zombi a hotdogon? A profilképek alapján simán elképzelhető, hogy valamelyik név mögött valami szörnyszülött bújik meg. A Samsung legújabb fényképezőgépéhez összeszedett fotós trükköknek köszönhetően most…..
Nerio 2010.03.12 20:33:00
Az igendesign fáradt, de pihent elméjű csapata a napokban publikálta legújabb fejlesztését, a szórakoztató tömegközlekedést segítő, hordozható ülést, avagy hintát, amely a kapaszkodókra erősítve biztosít kényelmes lengedezést a nehéz napokon. Zsúfolt járatokon nyilván…..
Nerio 2010.03.10 21:56:51
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok legtöbbje erre az egyetlen alkalomra készült, vagyis a netes utóélettől eltekintve soha többé nem kerülnek adásba. Ehhez képest egészen megdöbbentő az a szám, amit a Kreatív Online-on, illetve az ott belinkelt, az AGB Nielsen által a 2009-es…..
Szerettem volna a múltkori Kálloy Molnáros vérciki Szerencsejáték Zrt. reklám után egy üdítőbb példát hozni a reklámszemle rovatba, de Tahi Tóth önmegsemmisítő alakítása mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Egyszerűen elképesztő az a lendület, amivel a hazai reklámok…..
addict Írj egy Class dumát! 2010.01.19 17:30:00
Egy kis minipályázatot írnék ki a Class FM meglepő poszterére építve, amelyen valamilyen okból kifolyólag szabadon hagyták a logófejű alak szövegbuborékát. Lehet, hogy eleve nem is akartak odaírni semmit, vagy csak nem jutott eszükbe egy class duma sem, de az is lehet, hogy egy…..
addict Neked mi a kedvenc márkád? 2009.11.30 14:50:00
Lovemark. Elég hülyén hangzik ez a kifejezés nem? Mi köze van a szeretetnek egy márkához? Lehet egy márkát egyáltalán szeretni? Miazhogy! Sőt, szinte szerelembe is lehet esni vele, rajongani érte, és túl minden racionalitáson megvenni, megszerezni, bármibe is kerül. Ez az alapja…..
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..
Nerio 2009.11.16 18:06:56
Nerio 2009.11.16 18:25:48
Egy felfújt fekete lufi az előszobában nem feltétlenül az a dolog, amitől az embernek szívinfarktust kell kapni. Persze az is igaz, hogy ha nem számítunk rá, és egy kicsit elbambulva, a munkából félkómásan hazaérve lépünk be a lakásba, ahol a földről ez a vigyorgó lufipofa…..
Egy poszter, ami mindenkit megfog. De szó szerint, ugyanis a Coca-Cola új palackjához - amin apró kics rücskök vannak, hogy jobban tapadjon a kézbe - egy olyan city light posztert készítettek, amelynek teljes felületét a tépőzárak kis kampóival borították be. Mindezt azért, hogy…..
Tegnap bukkantam rá a Neo FM új logójára, ami így elős látásra szíven ütött. Az rendben van, hogy sietni kellett, hiszen 18-án már indulni kell a csatornának, és addig még rengeteg helyen kell hirdetni az új adót. Azonban ezzel együtt is többre számítottam ennél az eléggé…..
A reklámszakmában dolgozol, és érdekelne, mások hogy látják ezt az egészet kívülről? Vagy éppen kívül állsz, de mozgatja a fantáziádat, milyen is lehet a reklámosok világa belülről? Szereted a dizájnt, a tipográfiát, a reklámkészítés néha izzadtság- máskor mámorító…..
  Idén ünnepli a még mindig zseniális sorozat a 20. szülinapját, ennek alkalmából a készítők rengeteg meglepetéssel készültek. Ezek közül az egyik legizgalmasabb az a pályázat, amelyen bárki részt vehet, aki egy röpke angol leírással be tud mutatni egy általa kitalált…..
Helyrehozhatatlan, erkölcsileg védhetetlen hibát követtünk el, amikor, közel egy hónappal ezelőtt megfeledkeztünk saját blogunk, a DesignPumpa második születésnapjáról. Elmulasztottuk az összegzésre, a tanulságok levonására, a hónapról hónapra emelkedő látogatottsági adatok…..
Update: Na kérem! Ezennel kihirdetem az újabb kör nyertesét, aki nem más, mint Chalabre, aki már annyi poént szórt be a kommentkbe a rovat indulás óta, hogy már rég kijárt volna neki egy nyeremény. Örülök, hogy hozzá kerülnek a Hell ajándékok, már amennyiben elküldi nekem az…..
addict A nagy márkapárosok 2009.09.22 09:35:00
Tegnap az adidas és a Puma kapcsán felmerült, hogy rajtuk kívül is sok páros küzdelem van a márkák között. Nem véletlen ez, hiszen az emberek szeretik az ilyen heroikus, vagy éppen vadnyugati leszámolós sztorikat, és a két márka vezető szerepét is bebetonozza egy ehhez hasonló…..
Nerio 2009.09.22 18:24:19
Nerio 2009.09.22 18:29:49
Nerio 2009.09.22 18:30:31
Update: Akkor jöjjön az igazság pillanata! A nyertesünk (továábra is a random.org-nak köszönje) a nem mindennapi nevű fattyúhióka nickű olvasónk, aki mostantól egy virtuális Hell-csomag (egy tálca Hell és egy Forma1-es kulacs) boldog tulajdonosa. Kérem, küldje el az…..
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
Az ÖRT elnökségi tagjai azt hiszem hanyatt estek volna ennek a reklámnak a láttán, és olyan határozottan utasították volna vissza, mint vámpír a fokhagymát. A szomszédos Szlovéniában vagy megengedőbbek a hatóságok, vagy a művészi szabadságra hivatkozva bólintottak rá a…..
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..
Van néhány olyan kép az egyetemes művészettörténetben, ami már annyi felhasználást, átdolgozást ért meg, hogy ha ilyesmit teszünk a hirdetésünkbe, címlapunkra, prospektusunkba, logónkba vagy akárminkbe, akár eredetiben, akár viccesítve, azt is aláírhatnánk: "Bocs, nem…..
Nerio 2009.09.04 19:12:16