Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemTV

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interjú az animációs rendezővel A Magyar Média Mecenatúra program Macskássy Gyula animációs pályázatán Klingl Béla Kartonka című rajzfilmterve is támogatást nyert. Papírvárosban, egy gyerekszoba íróasztalán él egy fiú, Kartomi és kutyája, Boxi, akik különféle kalandokba…..
Minden év december 13-án van a nemzetközi csúnya pulcsi nap, azaz az "International Ugly Sweater Day". Ezen a napon az a lényeg, hogy felvedd a lehető legcsúnyább és leggiccsesebb, karácsonyi mintás pulcsidat. A magyarországi szervezők célja az, hogy december 13-a egy mozgalommá nője…..
Akármennyire is fenyegetőznek a hétvégi havazással a meteorológusok, én nem törődöm velük, a véremben már pezseg a tavasz. Ennek a Je Suis Belle cipőnek a láttán pedig főleg elkezd  pezsegni a vérem, hiszen a színei egy májusi virágoskertet idéznek, a fazon pedig…..
comment:com Megújult a Tv2.hu 2010.02.01 15:30:00
A magyar televíziók az utóbbi években - kissé késve ugyan - rádöbbentek, hogy bizony a tévénézők egyre nagyobb része már nem a tévéújságokból ne adj isten a Teletextből, hanem a tévék online kiadásából szeret tájékozódni, ide klikkol, ha valami érdekli, és itt kezd el…..
Idén sajnos nem csak kúl cselekedeteivel hívta fel magára a figyelmet, így egy pillanatra az is megfordult a fejünkben, hogy kimarad a 2009-es listából, de aztán rájöttünk, hogy nem hülyíthetjük magunkat, hiszen mégiscsak egy Kúllista-skála szerinti 10-es erősségű kúlsággal…..
Színészeink videóklipje után/közben zenészeink sem tétlenkedtek: ők egy fotósorozattal harcolnak a rasszizmus ellen. " A fotósorozat azzal a céllal készült, hogy megmutassuk: az emberek közti különbségeket feleslegesen nagyítjuk fel, miközben a hasonlóságokat…..
Vajon miért jó a Coca-Colának, hogy magára haragítva a teljes magyar fröccstársadalmat a Szigeten kötelezővé teszi a kereskedőknek, hogy szóda helyett Naturaqua ásványvízből készítsék a fröccsöt?Update: Úgy néz ki, szép, formás kacsa volt az egész, amit én is megettem.…..
Ilyen a sors: honfitársunk, Cakó Ferenc nem lett a legnagyob videómegosztó sztárja,pedig bőven lehetne, miközben Kszenyija Szimjonova, az ukrán Csillag születik idei nyertese szpen elindult a világhír felé, pedig ugyanazt csinálja, amit Ferenc. Nem akarjuk a csaj érdemeit kisebbíteni,…..
(Apró pici vélemény a Média Hungary kapcsán.)1. Bepiszkítja a kezemet.2. A tegnapi hírek vannak benne.3. Nem frissül.4. Ami alá van húzva, az nem kattintható.5. Kényelmetlen pakolgatni, nem fér a mobil mellé.6. Nem mozognak a képek.7. Nem tudom kommentezni és a kommenteket…..
urbánus menekülés Szily László 2009.05.21 15:28:54
Úgy lettem újságíró, hogy ültünk a Nagycsarnok melletti Csarnok étteremben, ahol a városban először adtak csapolt Kronenbourgot, és egyszer csak bejött egy kedves, golyófejű fiú hülye kalapban és bekötözött füllel, és megkérdezte, hogy lefotózhatna-e minket egy Magyar…..
Ismét egy exkluzív premier a Lángoló Gitárokon. Most, a már Amerikát is többször megjárt The Moog énekese, Tonyo válaszol pár kérdésünkre, de természetesen a lényeg most is a legalul található klip, illetve a hozzá letölthető dal lesz, amiket tíz napig csak a nálunk lehet…..
Továbbra is menő stylist, modell és kliprendező. Ha akarta volna, idén is játszva lehetett volna number 1, de Áron úgy döntött, átengedi a terepet az ifjú trónkövetelőknek, hogy jövőre megmutathassa, ki az igazi úr a háznál. Mi ez, ha nem kúl hozzáállás?!..