Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivan_the_terrible

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30/40 Szabadfogás - tévétükör 2016.02.19 23:59:53
Volt egy igazán szép, tartalmas napunk, több, mint egy évvel ezelőtt ilyenkortájt, amikor kiszabadult egy szellem a palackból, egy kifejezés formájában, amiről addig úgy tudtuk, hogy nem túlságosan szalonképes. Persze használtuk a mindennapokban, de amint elhagyta a nyelvünk hegyét, azért kicsit…..
Hoffmann Rózsa megtartotta a kommunikációs panelben előírt egy darab sajtótájékoztatót a tankönyvkiadás államosításáról.  158 mélysötét másodperc, páratlan élmény. "A kevesebb választék olcsóbbságot is eredményez" és ehhez hasonló aranyköpések, de ha valaki…..
ivan_the_terrible 2013.12.18 16:22:53
@Kis ember: Szívemből szólt, kolléga!
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet konferenciát tartott a hét elején "Médiatudatosság az oktatásban" címmel. A konferencián természetesen Hoffmann Rózsa is részt vett. A 2 napnyi konferenciázgatásból a köznevelésért felelős államtitkárunknak 2 dolog jött le,…..
ivan_the_terrible 2013.11.15 12:53:20
@Libatolvaj takarodj: A nicked alapján nem sok mindenről tudnánk szót érteni, ebben biztos vagyok...

...de azért abban igazad van, h könyörgöm, ne írjunk már úgy véleményt, főleg vitriolos kritikát anélkül, h belinkelnénk az eredeti szöveget!
Manu Chao @ Budapest Park, 2013.09.07. Hat évvel a már-már kultikussá vált, áramszünetekkel megszakított szigetes koncertje után, Manu Chao ismét Budapesten lépett fel. A Park fesztiválokra emlékeztető kialakítása miatt jó esély volt rá, hogy egy újabb hasonlóan emlékezetes…..
ivan_the_terrible 2013.09.09 11:21:43
@milo minderbinder: +1
Őszintén szólva én sem értem mit is akar nekünk mondani a kedves poszter:) Ha egy zenekar tényleg népszerű, akkor a koncertjeikre jó eséllyel mindenféle arc el fog menni... talán ez még kevésbé meglepő, ha megvizsgáljuk a "populáris" szót etymológiailag. A Sziget felemlítése ellenpéldaként a Parkban tapasztalt konzumidiotizmusra meg végképp vicc.

Koncertről annyit, h nekem is nagyon hiányzott a fúvós szekció és a konga. Sajnos a vége felé - pl amikor 4.-re énekeltették el a tömeggel a Pinokkio témát - már egy kicsit kezdtem úgy érezni, h bizony a kevesebb több lett volna. De azért így is nagyon fasza volt, megdolgoztak a pénzükért a srácok, azt meg kell hagyni!
Pusztaottlaka polgármestere helyben szinte az egyetlen munkaadó, továbbá országgyűlési képviselő és a dinnyeszövetség elnöke, aki elég erős ember ahhoz, hogy viccet csináljon a Gazdasági Versenyhivatalból meg az uniós versenyszabályozásból. Fotó: innen. Rövid…..
ivan_the_terrible 2013.06.18 11:54:12
@Sátán meg a Jocó: nem érted a problémát...bár a "libsizésből" gondolom, h annyira nem is szeretnéd érteni. Én speciel leszarom, h melyik nőegylet (vagy bármilyen más) tűnik el a süllyesztőben, nekem sem fizeti a hobbímat senki, viszont azt már kevésbé nézem jószemmel, amikor ennyire gátlástalanul lopják szét a pénzeket...és ahogy a cikk is utal rá...már a látszatra sem figyelnek kicsit sem. Ha ezt az mszp csinálta volna már lángolna az ország!
Újabb San Antonio-sikerre számítok az NBA nagydöntőjében, és ha bejön az elképzelésem, a Spurs 1,83-szoros pénzt hoz a konyhára a bet365.com oldalon. „Olyan sötét volt az előző éjszaka, hogy annál sötétebb nincs is. Mindenekelőtt nekem nincs annál sötétebb” – mondta…..
ivan_the_terrible 2013.06.13 21:35:36
@MEDVE1978: megértem, ha nem szimpatikus egy csapat, de hogy pont Robinson miatt, aki már legalább 10 éve nincs a ligában...:D pfff!!

Egyébként sztem is nyerni fog a Spurs...túl sok minden szól mellettük. A rutin, a hosszabb kispad, a kipihentség, Popovich... jah...és Wade árnyéka önmagának (sérülés).
Botrányosnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben azt a bírósági döntést, amely a rezsicsökkentés ügyében a kormánnyal szemben a gázszolgáltatóknak adott igazat. Részletek itt. Orbán Viktor természetesen hazudott a bírósági döntés interpretálásában -…..
Jégesőben így is óvhatod a fényezést. Csak nem érdemes. ..
A szakadó hó ellenére is ezerrel közeledik a tavasz, ezért mi is megpróbálkozunk egy kis megújulással. Na meg azért is, mert unalmas már a második Orbán-kormánynak "köszönhetően" gombamód elszaporodott politikai blogok között századikként, ezredszerre is elmondani, hogy "ejj,…..
Vigyázat, vizuálban brutál erős! ..
Az egykori kettéosztott Németország keleti felének, az NDK-nak a hivatalos megnevezésében szerepelt a "demokratikus" kifejezés, holott az országnak sokkal kevesebb köze volt a demokráciához mint a nyugati szomszédjának. Észak és Dél-Korea tekintetében még manapság is ez a helyzet.…..
Most komolyan; Kiss Dávid HÖK-elnök bezárja a Corvinust, a hallgatók elől, akik ennek láttán fújolnak egy haragosat, majd szúrós tekintetüket néha hátra-hátra vetve távoznak. Ezek után reggel beül a HÖOK egyik tyúkmellű elnökségi tagja a Mokkába, közli, hogy roppant…..
Ghostwriter Az ostromlott légvár 2012.12.03 20:07:31
Az írja az újság: az LMP-t mostanság folyton üldözik. Egyre arrogánsabban, egyre vadabbul. Sőt, liberális körök „direktben mondják”: ki is fogják őket nyiffantani, ha nem csatlakoznak az ellenzéki együttműködéshez. Pedig Magyarországnak inkább büszkének kellene ezekre a…..
ivan_the_terrible 2012.12.04 10:00:21
@nolto: egyetértek és egyetértek
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
ivan_the_terrible 2012.12.02 09:56:28
@Balibgeczyk: "de aki nem tanul, az örüljön a 47 ezernek, esetleg a 80-85 ezernek és ne bögjön!!! "
Ember, fogalmad nincs, mi folyik ebben az országban. Elkezdhetném neked magyarázni, hogy miért bicskanyitogató ez a kijelentés, mert hiszem, hogy a higgadt hangvételű, kölcsönös tiszteletre épülő párbeszéd nagyon hiányzik a magyar (netes) politikai kultúrából. De azt hiszem, ez esetben nem hagysz nekem más választást, ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni: a kurva anyád!

nyugodtan szűrhetsz engem is...úgyis a saját kis világotok létezik számotokra
Subba Lady Waks @A38 aftermovie 2012.11.30 13:32:24
ivan_the_terrible 2012.11.30 13:53:10
@R.G.I: youtube/description..Sherlock:D
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
ivan_the_terrible 2012.11.23 14:33:00
@fizetekmegegysort: +1
Bravo, teljesen egyetértek!
Proszektúra Gyurcsány HÜJE 2012.11.22 18:46:25
Százmilliókért kommunikál 2014-ig a Miniszterelnökség, fogalmazta meg már címében is nem minden malícia nélkül az index cikke. Eszerint az egyik vállalkozási keretszerződést a Miniszterelnökség következő két éves feladatainak - kreatív marketingkommunikációs stratégia és…..
ivan_the_terrible 2012.11.23 13:11:20
@vpepe: Nem is kell elfelejteni, Isten ments! Ám azt sem illenék elfelejteni, hogy a Fidesz szintén megszavazta Medgyesi 100 naposát... nem a 2/3-os szoci gőzhenger nyomta le az ország torkán. Abban a bizonyos elmúlt nyolc évben egy dolog számított: minél rosszabb az országnak, annál jobb a Fidesznek. Erre tettek fel mindet! Mert nehogy azt higyjük, hogy 2009-ben nem tudta a Fidesz, hogy hosszú távon finanszírozhatatlan a felsőoktatás és az egészségügy...

És mindazt, amiért utáltam/utálom a szocikat: a korrupció, hozzá nem értés, pártkatonák pozícióba hozása, részre hajló állami tv, kormánypropagandára elszórt 100 milliók, pártlapok támogatása adópénzekből... stb.. a Fidesz pont ugyanúgy folytatja, csak sokkal elképesztőbb mértékben, mivelhogy mindezt intézményesíti és állami keretek közé foglalja.

Mindehhez olyan szintű arrogancia és a kettős mércének olyan fokú alkalmazása társul, hogy attól kinyílik a bicska az ember zsebében... bár úgy látszik, hogy egyelőre még sok embernek jó ez így is. Amúgy nem is értem, hogy nem lehet ezt látni?
Azon a gyönyörű napon, amikor Matolcsy György a Heti Válaszban Amerika hanyatlását elemzi, beleszőve a magyar kormány világmegváltó álmait, csak hogy még jobban egy csehszlovák film statisztái közt érezzük magunkat, kiderült, hogy a Miniszterelnökség 2013-as kommunikációs…..
ivan_the_terrible 2012.11.23 10:16:12
@veracity: Annyira tipikus amit írsz. Aki szidja ezt a kormányt, az csakis MSZP vezetőségi tag lehet, esetleg zsidó, ahogy a másik kommentedben utalsz rá...

Igazából nem gondolom, h érdemes lenne leállni veled vitatkozni... Jól csinálod, így tovább!
Puzsér Róbert főállású idegbeteg, tényleg az a munkája, hogy vöröslő ütőérrel ordibáljon, de olyan intenzitással, hogy a nagymamák már ne is arra figyeljenek, hogy mit mond, hanem, hogy gyere már be Gézu, ez mindjárt itt kap nekem szívinfarktust. Ez egy tehetségkutatóban még…..
ivan_the_terrible 2012.11.22 15:54:46
@zotyesz11: ember a 2006-os eseményeket követően a TASZ ugyancsak hogy a tüntetők érdekeit képviselte és követelte a túlkapások felelőseinek számonkérését...elég látványosan ráadásul. Kár, hogy ez emlékezet szelektív! Nem baj, majd legközelebb!
Fizessenek a nyugdíjasok is egészségügyi járulékot - mondta Bodrogi József egészségügyi közgazdász, a Semmelweis Terv végrehajtásának koordinálásáért felelős egykori miniszteri biztos. Mert mi is ma a helyzet hazánkban, miért lenne erre oly égető szükség? Az…..
ivan_the_terrible 2012.11.21 15:13:25
@HomicideWatch: haha...én is pont ezt akartam írni:D Túl sok az éhes száj a tortára. Nyilván a legegyszerűbb kötekedni és felsorolni azt az (amúgy tök jogos) sok érvet, hogy miért aljas szemétség, amit csinálnak.

Lehet és kell is sajnálni a sok kisnyugdíjast, de amikor betegesen ragaszkodunk az érinthetetlenségükhöz, jusson már eszünkbe a sok gyermeket nevelő, albérletben lakó, 100 nettó alatt kereső melós is. Vajon mennyivel könnyebb nekik kifizetni a 10 rongyot BKV bérletért, mint a nyugdíjasoknak?

Nyilván mindenkinek megvan a maga igazsága, és érthető, hogy különösen rosszul érinti, ha már megint neki kell húznia a nadrágszíjon. Pont ezért kap az ember agyfaszt minden egyes alkalommal, amikor a presztízsberuházásokra, a hazugságkampányokra és holdudvarhoz tartozó tanácsadóknak osztogatott milliókról olvas. Mi ez, ha nem nettó gonoszság?
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
ivan_the_terrible 2012.11.13 16:10:44
@koolkat: nem a középkor nem volt sötét, maga volt a legtökéletesebb utópia, a földi paradicsom...csakhát..jött a felvilágosodás (csak tudnám miért hívják így) meg az a rohadt XVIII. század és az ősliberálisok megjelenésével az egész hóbelebanc elindult a lejtőn!

Az inkvizíció is tök jól működött évszázadokig, sőt a jobbágyrendszer is, aztán csak "megváltoztatták..azért néha kicsit visszasírom őket.
Örülünk, Vincent? Komcsi dominó 2012.11.12 22:16:24
A felszólalások sorát Harrach Péter (KDNP) kezdte, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy egy csütörtöki, Olaszországban megjelent cikk szerint az Európai Unió jól tenné, ha a választási törvény miatt felfüggesztené az ország tagságát. Mint mondta, másnap az MSZP elnöke is…..
Drága Miniszterelnök úr, kedves Viktor, nem is tudom, hogyan fogjak bele. Fájó szívvel, így a nyilvánosság előtt kell bejelentenem, hogy szakítok veled, hogy kilépek ebből a kapcsolatból, amiről eddig senkinek nem beszéltem, amiről eddig magam sem tudtam. Hála Istennek! OVI, ha…..
ivan_the_terrible 2012.11.10 15:41:16
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: de most komolyan...hogy jön ehhez a posthoz Gyurcsány meg Bajnai?

na nem mintha a nickedből arra lehetne következtetni, hogy képes vagy az értelmes vitára a szemellenződ nélkül.