Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszy001

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A népszerűségben a South Parkkal vetekedő rajzfilm legújabb részében a szereplők Moszkvába látogatnak. Itt letartóztatják őket, mert gyanúsak a kizárólag egykerekű biciklin közlekedő medvékkel benépesített utcákon. A katonák a kormányfő elé viszik a…..
Egyelőre úgy tűnik, nem indulhat el a 2037 óta tervezett ütemezés szerint, 2043. december 15-én a 4-es metró első kocsijainak próbaüzeme. A tervezett metróátadás újabb elcsúszását a beruházó főváros szerint több összetevő okozta, így a Duna váratlan tavaszi áradása, az…..
laszy001 2009.10.16 07:54:02
Mandiner blog Kié a mell? 2009.10.15 15:01:00
  A most futó Magyar Narancs-reklám kísértetiesen hasonlít egy McDonald's reklám poszterére. Rövid bejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy vajon mi az esélye annak, hogy az egyik a másiktól függetlenül ugyazt a viccesnek gondolt képi üzenetet dolgozta…..
Lehet, hogy a két kép, amit Gábor küldött egy mikrolevél kíséretében, csak nekem új. Kétfarkú kutyás tábla átmatricázásokat már láttam sokat, vajon ez is tőlük van? Parkolójegy osztogató automatán még nem láttam ilyesmit, de egyből beindult a fantáziám és egyszmbe…..
Mondjátok, hogy Photoshop! A videóban szereplő nőnek állítólag hat mellbimbója van. Ötöt számoltunk, de ez nem von el a hátborzongató faktorból. Ugye nem igazi? <félős kis arcocska>   ..
 Bár szorosan véve nem tartozik a pedagógusok alapfeladatai sorába az a közutálat, amit a tanártársadalom nagy része Magyar Bálint iránt érez, ez a jelenség mégis működik. Ő ugyan aligha tudhat erről, a mértékéről pedig valószínűleg lövése sincs: azokon az oktatással…..
A tehetősebb emberek egy szűk csoportja azzal tölti szabadidejét, hogy autókat tuningol fel és az így kapott szélsebes verdákkal eresztik teli nitrogőzzel az amúgy sem túl tiszta levegőt. Körülbelül fél évvel ezelőtt készítették el Batman hírhedt gépének replikáját,…..
laszy001 2009.10.16 07:40:13
 Amikor a fideszesek még zsengék voltak, utálták a kettős beszédet. A komcsik komcsik voltak, s akik együttműködtek velük, azok rossz emberek.   A Fidesz akkor azt mondta, üzente, hogy vannak dolgok, amelyekben nem lehet megalkudni.  Aztán persze kiderült, hogy sok…..
Az egy dolog, hogy mindannyian tudjuk, a magyar szuper- és hipermarketek és egyéb nagyáruházak MINDIG csalnak az árleszállításokkal, méghozzá úgy, hogy az "eredeti árnak" nem az akció előtti valós árat írják be, hanem a valaha volt legmagasabbat, vagy egyszerűen egy…..
Ami nem megy, nem kell erőltetni, gondolta az egyszeri hazai kereskedelmi csatorna és úgy döntött, hogy tovább keresi, hogy vajon melyik időpontban lehet a legnagyobb nézettséget elérni legújabb celebes műsorával. Igen, a Sztárral szembenről van szó, mely kivételesen nem reality,…..
Korunk mondása, hogy mindig van lejjebb. Erre gondoltam akkor is, amikor ezt a motivációs levelet olvastam:"In my carrier decisive, my personality for parameter, my gusto and my hobby. In my approach the of the word most big 4 men, Enzo Ferrari, Ferdinand Porsche, Claudia Schiffer and…..
Szomorú egybeesés, hogy épp az újabb magyar haláleset napján küldte ki a Google azt a sajtóközleményét, mely szerint már magyarul is elérhető a Google Flu Trends. Egyes keresési kifejezésekre sokkal gyakrabban keresünk az interneten influenzajárvány idején. Ezeket a kereséseket…..
Mi a közös a következő borokban, pezsgőkben: Gere Solus 2007, Thummerer Vili Papa Cuvée 2003, Szepsy Furmint 2007, Robert Mondavi Opus One 2004, Louis Roederer Cristal Champagne, Dom Perignon? A válasz némiképp meglepő, legalábbis nekem az: mindegyiket betehetjük a hétvégi…..
 Csúcsra járatva a Mont BlancLábunk előtt Európa - túra a kontinens tetejére 2009. szeptember 30. 15:20 | Utolsó módosítás:2009. október 05. 12:40  …..
Pár hete kaptunk egy levelet, ami szerint a magyar Samsung elhajtotta az egy mára megszűnt bolt garanciapapírjával nála próbálkozó naiv ügyfelet. Minthogy a nemzetközi oldal visszaigazolta, hogy garanciális a merevlemez, kipostázta Hollandiába, ahol szó nélkül cserélték: Úgy…..
Majd eltelt pár hét csöndben. Közben visszahozta a cuccaimat, amik nála maradtak. Ekkor beszélgettünk kicsit és közölte, hogy ő már nem szerelmes belém, de legyünk barátok. Biztosított, hogy nagyon tetszem neki, klassz velem lenni, de csak barátságot tud adni.A kép innenKedves…..
20 éves lett az MSZP ... talán ez az utolsó "boldog" születésnap. Nem tudjuk, hogy hogy jövőre lesz-e még valaki, aki majd ünnepelne, vagy hogy lesz-e pénz egyáltalán tortára. Komolyan, még az öreg Gál Zoli volt a korrekt: "Rólunk, akik öreg kommunisták voltunk,…..
Modorosblog A kommentelő 2009.10.08 08:39:00
Régóta és sokan kéritek, hát tessék. Nagyon nehéz rádöbbennünk, hogy a kommentelők csak egy kis hányadát teszik ki az állandó olvasóknak: ez a legutóbbi felmérésből is kiderült. Míg a legcsöndesebb, posztmentes szombatokon is közel ezren felnéznek ide, a posztonként…..
  Ez a horányi nyaraló lett az év háza 2009-ben. Az Építészfórumon (ahol egy csomó fotó is van róla), azt írják: A kétlakásos nyaraló épület tiszta alaprajzi szerkesztésével - melyben felfedezhetők a Szentendrei-sziget nyaralóinak hagyományai - reflektál környezetére.…..
Egyik olvasónk szerint botrányos, ahogy a Magyar Posta megkárosítja ügyfeleit. A posta maga is pénzügyi szolgáltató ennek ellenére külön díjat számít fel a bankkártyás fizetések esetén.„A postán nem lehet ingyen a bankkártyával fizetni, ez annyit jelent, hogy amennyiben…..
laszy001 2009.10.05 16:12:09
@kispista2: "Több olyan bank is van, ahol bármennyiszer vehetsz fel automatából és postáról pénzt ingyen." - A mondat első fele még oké, de a második... melyik bank az, ahonnan akár a postán is vehetsz fel pénzt?
addict Az igazi láthatatlan ember 2009.10.04 15:30:00
Bár kering a neten néhány hasonló fotó, és reklámban is láttam már hasonlót, egy fiatal művész, bizonyos Liu Bolin élő kompozíciói és az azokról készített fényképei hihetetlenül látványosak. A fickó rengeteg helyen festette be magát és ruháját úgy, hogy a lehető…..
Tojás Pedofília és Polanski 2009.10.03 15:58:00
Valahol a pszichológia fejlôdésében a gyermekkori traumák kihatása a felnôtkorra szépen lassan bizonyított tény lett, így a gyermekkor fokozott védelme egyre nagyobb hangsúlyt kapott a modern nyugati társadalmakban. Ettôl teljesen függetlenül a gyermekkori halandóság sikeres…..
laszy001 2009.10.05 10:53:48
@nyalógép: Nem tudom, te mit szólnál, ha a te 13 éves kislányod úgy vélekedne, hogy képzeld, mi történt..., és még jó is volt!? Lehet, hogy én lekevernék neki két nagy pofont és elmagyaráznám, hogy ez nem normális dolog.

Ha Polanski nem tudta felmérni cselekedetének súlyát, és megtette, amit tett, akkor a következményeket is vállalja!
Mert megérdemlitek!        Komment: "A fekete évfolyamtársam volt középiskolában. Az iskola egy műszaki szakközép, ahol 95% fiú és 5% lány volt, a csaj nyíltan vállalta, hogy azért jött oda, mert sok fasz közül válogathat."..