Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsics_aa

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 bírósági tudósítónktól – I.N. A polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény december 1-én hatályba lépett módosításának megfelelően már sms-ben is benyújthatjuk válókeresetünket a bíróságokon. Az ilyen úton beadott kereset a bíróság…..
BorBoy Somló illata – másodszor 2009.12.04 00:25:00
Amit manapság fontosnak gondolok Somlóról, az előző posztban összefoglaltam. Arról azonban nem beszéltem, hogy akár tetszettek egy borászat borai, akár nem, egyre inkább felfedezni véltem a legjobb somlói borokban egy olyan stílusjegyet, ami messziről jött embernek is elárulja a…..
ICA tovább gondolkodott a Geréb-jóslaton, miután a róla szóló cikkre számos komment érkezett.  A két szerkesztő fogalmazta meg a hozzászólások olvastán a gondolatait. Köszönjük az olvasók figyelmét és a kommenetket. Mondataik olykor egyeznek, máskor…..
December van, habár az idei ünnepekre lehet, hogy rámászik a gusztustalan vírus, de legyünk optimisták. A TV Paprika is ünnepi üzemmódra rendezkedett be, tematikus hétvégékkel jelentkezik, amíg el nem jön a karácsony.Hozzánk legközelebb időben is, meg tematikában is…..
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
Makaóból komppal mentem át Hong Kongba. Egy óra az út, negyedóránként mennek a TurboJet-nek nevezett kéttörzsű katamaránok. Cégen belül vagyok: a régi és új Lisboa szállodáknak és kaszinóknak ugyanaz a Stanley Ho a tulajdonosa, mint ennek a hajózási vállalatnak, nem hiába…..
borsics_aa 2009.12.08 18:42:52
Az a gyanúnk, hogy ennyire cool ikerpár nemcsak Magyarországon nincsen több, de bárhol a világon unikumnak számítana az ilyen, génekben megbúvó kúlság! Ali az ország legkúlabb stylistja és a legkúlabb magyar magazin főszerkesztője, András pedig a legkúlabb hazai divattervező.…..
Ezen a héten egy rövidebb válogatással jelentkezünk, amiben helyet kapott a Benkő Villában szereplő csaj és a volt pasija is. (És a többiek)  És meg is van a barát: János. Adatlapjain megtekinthető. A nézők kedvéért cimü albumba. Tünde és János kapcsolata. Én sajnálom…..
borsics_aa 2009.12.08 18:40:09
Az 1851-ben alapított, és a közelmúltban teljes felújításon átesett, torontói Trinity College belső udvarát a kanadai GH3 Architects tervezte újra. A közösségi tér burkolatát 20, egyenként 7X7 méteres négyzet alkotja, melyekben egy Krisztust szimbolizáló, görög levélmotívum…..
Már láthatóak a vízidisznó kölykök a Fővárosi Állat- és Növénykert dél-amerikai állatokat bemutató állatházában. A három malac december 12-én született. A hannoveri anyaállat, akit gondozói Fruzsinának neveztek el, még csak három esztendős, ennek ellenére már második…..
borsics_aa 2009.12.08 14:52:55
A "hogyan díszítsük fel karácsonyfánkat a lehető legízléstelenebbül" témához sok jó anyagot lehet találni, elég csak körülnézni. De várakozásaimmal ellentétben a legbizarrabb díszek nem a legocsmányabbak, sőt, egész jól ki vannak dolgozva, és ha nem akarnánk…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Sziasztok!   Diákmunkán dolgoztam egy cégnél. Mindenféle irodai munkákat kellett végezni, mint iratok rendezése és iktatása, kávéfőzés, szövegszerkesztés stb.   Pár nappal ezelőtt bent voltam a…..
Az arctornás nyakgyakorlatok két esetben tesznek hatalmas szolgálatot, ha kövér vagy, és duplatokád nő harminc körül vagy ha sovány, és pulykanyakad lesz, mint a képen látható Ulrika Jonssonnak. Sven Goran Eriksson nejében semmi érdekes nincs mostanában, hacsak az nem, hogy négy…..
M. lényegében csak egy idézetet küldött be:http://egeszseg.origo.hu/cikk/0931/522306/20090729_szolarium_borrak_melanoma_leeges_1.htm"Az angliai Napágy Szövetség (The Sunbed Association, TSA) ugyanakkor kijelentette, hogy nincsen bizonyított összefüggés a szoláriumok…..
borsics_aa 2009.12.08 14:42:08
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
Ezt már nehéz lenne túlszárnyalni. 2in1 darabot jó párat láttunk már, de ilyen univerzálisan variálható valamit... mert minek is nevezzük? Ahol meg lehetett venni (ugyanis már elfogyott!) ott Net top with leggings a meghatározás. Szerintem ez nem érzékelteti eléggé ennek a…..
115 £-ért már mindenkinek lehet Louboutin cipellője. A bibi csak az, hogy a lábára csak hozzá járó Barbie-nak megy fel. Kedves dobozkában bőrszerkós domina várja, hogy a karácsonyfa alá kerülhessen kis és nagylányok közös örömére. Aki még ezek után is bánatos…..
borsics_aa 2009.12.08 14:37:17
Az itt látható klipet előbb Katácska, majd Orgyen is ajánlotta. Ő egyébként megfejtést is küldött a helyszínekről, akinek nem menne, alant elolvashatja: Az Erzsébet tértől a Goldmann György térig az Erzsébet-hídon át vezet az út... ... avagy Anima Sound System : Switch me…..
borsics_aa 2009.12.08 14:36:24
Mától január 6-ig - Szenteste kivételével - minden este karácsonyi villamos közlekedik a budapesti 2-es vonalon. Eredetileg valamikor máskor akartam volna kimenni és megnézni, de Jazzcool barátom frissiben Youtube-ra pakolt videóját látva inkább mégis izibe' kirobogtam oda. Mert hát azért ez nem…..
 Voltaképpen az sem lenne meglepő, ha a cigányok körében megszerveződne valamiféle gárdautánzat: többször röppentek már fel hírek roma „önvédelmi szervezetekről”, de valahogy ezeket még nem nagyon látta senki masírozni. Talán mert nincsenek is ilyenek.Mindez…..
Megkezdődik Az emberek hülyék téli dömpingje! December hattól január hatig mindennap jön egy poszt, ami a téli hülyeségekre koncentrál!   Újra itt van december hatodika, Miklós-nap és mellette az ünnep, mely galádul kihasználja a Szent Miklós-történetkört és minden…..
Falus Ferenc tisztifőorvos megtiltaná a Mikulás ünnepségeket a potenciális fertőzésveszély miatt- olvashattuk-hallhattuk a médiában még november végén. Nem sokan gondoltuk komolyan, hogy ennek a furcsa bejelentésnek lesz valamilyen foganatja, de levélírónk arról számol be, hogy…..
Nem volt hiábavaló dolog arról írni, hogy valaki majdnem nővé operáltatta magát egy síbérlet miatt, máris elkezdtek szállingózni a remek sztorik a Hütte levelesládájába. Az első ugyan hosszúságával a Twitteren is megállná a helyét, de magvassága miatt mindenképpen…..
Kedves Olvasóink, reméljük, hogy mindenkinek sok ajándékkal kedveskedett a Mikulás. Mi azzal köszönjük meg egész éves lelkes kattintásukat, hogy egy - szerkesztőségünk birtokába jutott - képet közlünk az igazi Mikulásról: A képet Nórinak és Mukinak köszönjük!..