Regisztráció Blogot indítok
Adatok
One Bad Habit

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már a dívány is arról posztol, hogy melyik mozgásformával "ég" a leghatékonyabban a zsír, akkor sejthetjük, hogy komoly baj van. Mi történt? Azt utóbbi években a mainstream fitnesz-köztudatba is betört az (előző években, sőt évtizedekben tényként elfogadott…..
Emelj! Fogyás kardióval? 2012.08.13 07:15:00
A tipikus konditermi vendég esetében a cél általában a plusz kilók leadása - ennek eléréséhez pedig a bevett fitnesz-dogmák szerint hosszú, alacsony-közepes intenzitású kardióedzések szükségesek. Nem véletlen, hogy szinte minden teremben a futógépek és biciklik a legtöbbet…..
A jóga nem az én sportom. Ezt minden mentális kudarcba fulladt jógaóra után megállapítom: egyszerűen nincs összhangban az agyhullámaimmal. A mozdulatokat ismerem, udvariasan kivitelezem, végigunatkozom, majd helló, megkönnyebbülten lelépek. Az érzés nem kizárólag a jóga…..
One Bad Habit 2011.10.17 21:43:59
@Szöszkeboszi: A csuklóddal már olyan régóta kínlódsz, hogy ha a töréskor levágták volna már rég kinőtt volna helyette egy új kéz. :)
Sorba jönnek a hihetetlen dolgok az Amazon eseményéről. Imént írtam a hihetetlen olcsó Kindle Fire tabletjéről, most még több érdekes hír érkezett. Frissítették a Kindle vonalat, 3 új ekönyv olvasó is érkezett. Az új Kindle Már az előző verziója is roppant sikeres és…..
Hallottunk már istenhívők gospelzenére történő rúdtáncáról, és most újabb ékes bizonyíték látott napvilágot, miszerint vannak keresztény közösségek, ahol komolyan veszik az intést, hogy testünk nem a miénk, hanem használatra kaptuk és vigyázzunk rá. Újfent az Államok…..
One Bad Habit 2011.08.15 15:36:53
A legszörnyűbb gyúrós sztereotípiák keltek életre a szemem láttára, amikor olyasvalakiről, akit másfél évtized gyúrás után ennel okosabbnak gondoltam, kiderült, hogy nem nyújt; és ugyanő, az un-troll-ish értelmiségi egzakt magyarázatként hozzátette, hogy mert az olyan buzis.…..
One Bad Habit 2011.04.22 19:43:41
@XJ8: Nem vagyok a téma szakértője, de elvileg lehet a cipő. Úgy hallottam hogy a boka esetleges ki/be dőléséhez kell futó cipőt választani.

Részletek itt:
www.futas.net/cikkek/futocipo/megfelelo-futocipo-valasztasa.html
One Bad Habit 2011.04.24 18:45:55
@Szöszkeboszi: A szívizom az egyetlen olyan izom amelyik el tudja "fogyasztani" a tejsavat.
Ha megcsinálnák egyszer a magyar Elnök embereit, nálunk nem dráma lenne, hanem sírvaröhögős sitcom, túl az angol abszurd humoron. Lassan 1 éves a kormány, szóval közeledünk az évadzáró epizódig, látszik, hogy a Nagy Átívelő Szál így az évad végén az alkotmányozás. No,…..
One Bad Habit 2011.04.02 07:57:24
@Spiritmonger: "vissza kell állítatani az általános hadkötelezettséget"

Persze, meg a keresztes hadjáratokat, a lovagi tornákat, a jobbágyságot meg a spanyol inkvizíciót.
A sorkatonai szolgálat anno köztudottan a melegágya volt a társadalmi szintű összefogásnak. :D
Varánusz Elég! 2010.05.31 08:00:00
Néha azt hinné az ember, hogy mi vagyunk a politikai csömör országa.De ez nem igaz. Bármennyire sokaknak van elegük az elmúlt nyolc évből Orbán Viktorral megspékelve, Izlandhoz képest csömörből kezdő ministránsok vagyunk a Politikától Behányók Európai…..
Szenzációsak ezek a szocik ... komolyan mondom, hiányozni fognak. Hétvégén kiadták az év egyik legszórakoztatóbb sajtóközleményt, miszerint ők felháborítónak és elítélendőnek tartanak minden korrupciós ügyet, és hogy Tarlós István a továbbiakban ne akadályozza a…..
killtheradical Fiatalság 2009.12.07 06:15:00
„A pártelnök [Lendvai Ildikó] a - Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölttel és Simon Gábor választmányi elnökkel közösen tartott - szombati sajtótájékoztatón kiemelte: ezt bizonyítja az is, hogy soha nem volt még ennyi fiatal a lista első húsz helyén, mint most.” Az első…..
Vastagbőr Egyszerű, mint a faék 2009.11.27 14:11:00
Rengeteg magas labdát lehet lecsapni a 7 év MSZP-SZDSZ és 1,5 év tisztán szoci kormányzásból, hiszen "ügy"  és "személy" volt bőségesen, a Fidesz öt hónappal a választások előtt kijött az első plakáttal. Első fecskének nem rossz, de lesz még jobb…..
Olvasói levél következik: "Olvastam a legutóbbi munkájukat, melyben a rendőrségi láthatósági mellény áráról írnak. Közbeszerzés, mi? Lenne egy kérdésem. Miért, az emberek mit gondoltak, mi van a rendőrségnél? Mivel a rendőrség állami cég, kinek a vezetői kissé más…..
killtheradical Írd fel a falra 2009.11.09 13:12:00
"Bazdmeg, abból, amit ennek az ossie-nak fizetünk, egy méterrel magasabbra építhettük volna a falat!"(nyugatnémetek egymás között, 2008.) Emlékezés és pátosz napja van: leomlott a berlini fal! Hurrá és hozsanna. Ünnepet rontani nem szabad, így ma is nembeszélünkróla-nap van.…..
Júniusban bezárt a kiskunhalasi Levi's gyár, 600 dolgozó veszítette el az állását. Szeptember elején a Levi Strauss Alapítvány rendkívüli közösségi alapot hozott létre a megsegítésükre, 215.000,-dollár értékben. Bács-Kiskun Megyei Civil Szolgáltató Központtal (CISZOK)…..
One Bad Habit 2009.11.09 12:34:54
@ermi50xn6j2: Elolvastam a Pásztorkodók pályázatát.
60 főnyi elbocsátott szülő gyerekének egyhetes kézműves tábort szerveznek 3 millióért.

Egyébként ez a pályázatosdi már egy külön iparág.
Megvan, mi köti össze a 40 centis kilátót a hülye kapuval. Ez a két remekmű más épületekkel együtt a Tokaj Világörökségért Projekt keretében készült. A Világörökségi címet elnyert tokaji borvidékhez tartozó 13 település térségi összefogáson alapuló…..
Bár a 40 centis kilátó meg a hülye kapu se semmi, a kutyafitnesz pedig a pofálanság netovábbja, azért mindig van új a Nap alatt. A pályázat: "Várgesztes Község Önkormányzata Szolgáltatóházhoz kapcsolódó pihenőhely építése…..
Lakos Imre az SZDSZ prominens tagja, országgyűlési képviselő, Újbuda alpolgármestere, a Főváros Városüzemeltetési bizottságának elnöke. Havi fizetése a következő összegekből tevődik össze: 522.000,-Ft (újbudai önkormányzat) + 302.000,-Ft (fővárosi önkormányzat) +…..
One Bad Habit 2009.10.20 16:22:00
@DArchAngel: Vajon mit csinált az első 20 éveében, '90 előtt?
Ellenált?
Öröm a szívnek, hogy valóra válik a nagy ÖTLET: laptopokkal tanulnak az iskolások. Remek, be lehet majd ezt is venni a "Nagy eredményeink" című műbe. Igaz, hogy az iskolaépületek rossz állapotban vannak, a felszereltségük általában botrányos, sok intézmény alig tudja…..
killtheradical Az a felső 2% 2009.10.06 06:46:00
Középosztály, főnév. Jelentése: The Economist: akinek a bevételéből az alapvető szükségletek – lakhatás, étkezés, oktatás, egészségügy – kielégítése után a harmada megmarad megtakarításokra, vagy rekreációs tevékenységekre. Arisztotelész: akik nem is gazdagok, de…..
Siker!!! Már megérte a sok cikket megírni. :-) Szeptember 14-én az Indexen megjelent a BKV-nál milliókat keresők listája, én pedig kaptam egy remek fülest, amit másnap meg is írtam:   "A listán van három ember, aki évek óta a nagy semmiért kapja a fizetését. Bársony…..
killtheradical Második blikkre 2009.09.30 06:51:00
Orbánt itt és ma kritizálni eretnekség, a kommunizmus kívánása, gyurcsányizmus, és egyebek. Jó dolog, hogy a zembereknek szánt (ti. a Blikkben megjelent) interjúban dolgos, nehéz éveket fest fel a nagyérdemű elé, nagy lépés ez a polkommunikációban, hátha rendszerré válik,…..
Az a jó abban, ha az ember egy hierarchia élén áll, hogy kioszthatja az alatta levőket, akár nyilvánosan is. Most éppen azt mondta a matriarcha, hogy: „Zéró toleranciát kell alkalmazni azokkal szemben, akik két marokkal vesznek a közpénzekből - jelentette ki Lendvai Ildikó, az…..
One Bad Habit 2009.09.30 13:08:28
@bs395: Persze hogy hüjének nézi a zembereket. Nagy részük sajnos az is.
Ennek ellenére szavazati joggal rendelkeznek...
Tegnap folytatódott a BKV-bohózat... Most a Parlamentben nyomták a rizsát a politikusok, a helyszín Országgyűlés Költségvetési Bizottságának BKV-végkielégítéseket vizsgáló albizottsága. Az Emberek, Akik Nem Tudtak Semmiről Íme a lista: 1. Tóthfalusi György Pál…..
Ismét eltelt egy év, megint öregedtünk egy picit. Ma van a V'bőr második születésnapja, a tortát már megkaptuk: Nem hittem volna 2007 őszén, hogy lesz egyáltalán születésnap, azt meg főleg nem, hogy lesz második is. Az első születésnapon írtuk, hogy tök happyk vagyunk, az…..