Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boogieee

0 bejegyzést írt és 347 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánosságra került, hogy mely filmekért lesz érdemes a Golden Globe gálán, érdekes, hogy a dráma kategóriában ott található az Avatar is, James Cameron ex-felesége a Hurt Lockerrel képviselteti magát, Kathryn Bigelow filmje egyébként hozzánk úgy tűnik, hogy csak dvd-n fog…..
Szerencsére hamar kiderült, hogy a horpadt bádoglapok nem odakerültek, csak ottmaradtak a Petőfi híd budai hídfőjénél az aluljáróban - ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne igénytelen és sivár a "felújítás" utáni állapot. Ám nem csak a végeredmény, a történet…..
Ha már kapcsolatba kerültünk a FÉBÉSZ nevű fogyasztóvédelmi szervezettel, rögtön megpróbáltunk valami hasznosat is kihozni belőlük. Elküldtük nekik ParaSoniC levelét, aki a Metró áruházból távozott rosszkedvűen. Kávéfőzőt vett, ingyen csomag kávét ígértek bele, de nem…..
Úgy látszik, minden évszakra jut egy toszkán borbotrány. A régió eldivatosodásának szélhámos haszonélvezőit kezdik a hagyományaikat és/vagy megélhetésüket féltő gazdák földobni a hatóságoknál. Az aktuális bili 10 millió literes. A pénzügyőrök ennyi bort foglaltak le az…..
boogieee 2009.12.16 13:54:45
Subba A hónap képe: Kivéve BKV 2009.12.16 12:00:00
Azt a furfangos mindenit, ez mennyire frappáns. Csalogassunk egy kis mosolyt a felebarátaink arcára. Zseniális.    ..
Coco Sumner apukája nem más, mint Stingez lehetne akár rossz ómen is, de nem aznyilván tud segíteni Apu itt-ott, de Coco nem tűnik elveszett lánynakez itt az új I Blame Coco videó, örökös kedvencünk, Robyn közreműködésévela Caesar január 24-én jelenik meg Miike Snow és Diplo…..
boogieee 2009.12.16 13:00:46
Na a mandarinék meg most visszabasztak. A színvonal ugyanaz, a megvalósítás mintha már direkt lenne ugyanolyan primitív mint a szegfűs buziknál. Lehet jól szakállat, bajusztot, hajat, rasztát meg szemöldököt rakni a szocik D'Artagnan-ának:D A Hitler bajusz természetesen ül, ezért…..
boogieee 2009.12.16 12:54:26
A hírek szerint holnap kiderül, ki vezeti a Jobbik országos listáját, azaz ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje. A Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről korábban már írtam (még korábban második erős esélyeiről is), most kifejezetten csak a személyi kérdésre…..
boogieee 2009.12.16 12:53:16
Ian Fraser (UK) 2009. 09. 29-én megdöntötte az expert világcsúcsot. A tábla nagyon könnyű, mindössze 102 3BV-s, ugyanakkor profi módon oldotta meg a feladatot.   ..
Nem mondom, hogy az "azonnal akarom" kategória egy ilyen tömör gumibugyi, de azért egy lehelettel hasznosabb ajándék, mint mondjuk a görgős síléchordó. Például, ha tudjuk, hogy a gyerekünk sima nadrágban is lecsúszkálna a havas domboldalon, vagy ha biztosak vagyunk benne,…..
  Először örültünk, hogy lesz díszkivilágítás, aztán szomorkodtunk, hogy foghíjas lett, aztán örültünk, hogy befoltozták és most megint szomorkodhatunk, hogy foghíjas? Ahogy Zsolt írta tegnap a fenti képhez mellékelt levelében:   Alig pár hete tömték ki a Szabadság…..
boogieee 2009.12.16 12:47:25
Esélyes, hogy kevesebb lesz a "bankmentő csomag" jövőre, szerencsétlenek kénytelenek minden egyes nemfizető ügyfelük torkára lépni egyesével, naponta olyan ötször. Legalábbis Mara szerint a nagymúltú angol HSBC bank gyakorlata ez. Illetve ott van még a speciális…..
    Az előző századfordulón a Budapest-Kolozsvár utat a vonat 6 óra alatt tette meg. Ma ez a legjobb esetben is 6 óra 55 perc. Ha Székelyföldre megyünk, akkor nyugodtan számíthatunk 12-14 órát. Sajnos nem jobb a helyzet autóval sem. Eddig. Románia nemzeti ünnepén,…..
Sose gondoltuk volna, hogy Havas Henriknek még osztunk majd lapot, de ez itt simán az év interjúja. A puffogó párnaember valami hihetetlenül betalált! Végre valaki megkérdezi azt ami mindenki fejében megfordul amikor meglátja Szabó Patríciát, ezt a teljesen átlagos kinézetű nőt,…..
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Közeledik a karácsony, aminek alkalmából szeretnénk meglepni az olvasóinkat néhány cuki ajándékkal. A nyeremény a Forma dizájnbolt ajándékutalványa lesz. Az első helyezett 25 ezer, a második helyezett 15 ezer, a harmadik helyezett 10 ezer forintot vásárolhat le a Forma…..
boogieee 2009.12.11 12:57:28
B-oldal TOP25 karaoke dal EVÖR 2009.12.10 08:00:00
Karaoke... igazán csodás találmány. Egyetemi emlékem villan be, mikor a Közgáz Pincében, az egyetemi bulikban 23.00-ig sörakció volt és mi nyilván odamentünk nyitásra, természetesen így jól bekarmolva, mire az első "igazi" bulitársaság megérkezett. A klasszikus…..
Rettenetesen. Például Muccia  Prada saját szerelésében. Viszont a new yorki Metropolitan Opera új előadásában szereplő statisztákat külső alapján megszűrték. Az Attila című darab jelmezeit a Prada tervezte, és amikor a divatház dizájnere meglátta, hogy néznek ki az…..
boogieee 2009.12.11 12:39:06
  Néhány napja volt szó az Urbansitán a pusztulás szélén álló Várkert Bazárról, mely olvasóink szerint sajnos csak azért van felállványozva, mert egy filmforgatáson azon szökik majd egy szereplő. Most viszont a mellette álló gyönyörű villa hirdetésére lett figyelmes…..
boogieee 2009.12.11 12:38:00
Változtatás nélkül közöljük a Lelenc.hu hírét:"Teltház van az Illatos úton! Volt már ilyen, de most hetek óta - az állatvédő szervezetek minden erőfeszítése ellenére - folyamatosan teltház van. A Telep feladata Budapest közterületeiről begyűjteni a kóbor kutyákat, és…..
boogieee 2009.12.11 11:31:02
Varánusz Férfi virtus 2009.12.10 23:02:00
 A napokban voltam egy könnyűzenei koncerten. A műsor végeztével próbáltuk kipihenni a fáradalmakat, kicsit lehűteni magunkat mielőtt kimennénk a téli éjszakába, meg hát sokan is álltak sorban a kabátos fiúnál. Mikor végre rászántuk magunkat az indulásra egy 4 fős…..
Na mit talált a magányos faszverőknek a Subba? Egy egészen új dolgot a magyar neten: itt az első netes valóságshow! A kicsit szegényes és egyáltalán nem szexy névadás reméljük nem pecsételi meg a produkciót, adjunk azért kicsit a voyeur-nek. Kíváncsian várjuk várjátok, hogy…..
boogieee 2009.12.11 11:24:26
Az ügyintézésnél kevés dolgot utálok jobban, úgyhogy nagyon megörültem, amikor láttam, hogy élelmes és okos emberek kitalálták az Elintézzük.hu-t. Hiszen lehet-e annál szolgáltatóibb egy szolgáltatás, mint ami arra irányul, hogy levegye az ügyintézés terhét a vállunkról?…..
w Karácsonyi ének 2009.12.08 11:30:00
Bronzvasárnap után vagyunk, ami egy viszonylag újkeletű ünnep, a naptárak még alig jegyzik, de annál inkább a kereskedők és a shoppingriportokkal virító média. Ez a harmadik hétvége a karácsony előtt, amikor már mindenkinek illik elkezdeni a vásárolgatást, hiszen nemsokára…..