Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V. Eszter

34 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hegyek, fák, füvek Költözés 2010.03.08 12:42:18
Átköltöztem a blogspotra!http://kaboca-blog.blogspot.com..
Ma itt járt apa és Melinda és elhozták a régi fotókat, amiket kértem. Szeretnék csinálni egy nagy tablót, amin egyedül Gergő képe színes és az ősei feket-fehérek. Íme néhány fotó: (anyai és apai nagyszüleim) ..
Tegnap este Tomi céges karácsonyi vacsira ment a Martosba sörözni. Hogy mi ebben a karácsonyi, az jó kérdés... Slusszpoén: a hidegtálhoz valót és a töményeket az Auchanban vették meg, majd számlát kértek a Tesconak... No comment:)))Tehát tegnap estére szalmaözvegy lettem,…..
Tegnap este Gergő születése óta először elmentünk társasozni Norbiékhoz. Egyszer már beugrottunk Jenőhöz, de csak rövid időre, mert Gergőre anya vigyázott. Most viszont ő is megismerhette a díszes társaságot.Szerintem nagyon jól érezte magát. Tetszett neki a sok új arc.…..
Hegyek, fák, füvek Gyerekorvos... 2010.03.05 14:52:00
Csütörtökön megjelentünk a szokásos havi tanácsadáson. Előzmény: Gergő 3 hétig nem hízott semmit, ezért felhívtuk a dokinénit, hogy akkor most mi van. Ő kedvesen elmondta, hogy teljesen jó a gyerek súlya, de figyelgessük és majd csütörtökön megnézi. Mi figyelgettük…..
Hegyek, fák, füvek Újrakezdés 2010.03.05 13:39:00
 A folytatással adós maradok. Már azt sem tudom, hol van az a füzet, amibe írtam a TRiglavos kalandot.Egy ideje fontolgatom, hogy blogolni kéne ismét. Ennek számtalan oka van:1. Itthon ülő(savanyodó/unatkozó/időmilliomos) kismama lettem.2. A kedvenc kicsi bőrkötésű…..
Vagány-blog Újra blog 2008.06.07 10:40:00
Hosszú szünet után újra indult a Vagány-blog: http://vagany.vilaga.hu..
Reggel 6kor keltünk, reggeliztünk, teáztunk, majd 7 után pár perccel nekivágtunk a hegynek. Egy rövid ideig szolídan emelkedtünk egy kavicsos úton, majd fel a sziklákra! az első láncos rész egy hasadékban vezetett, aholinkább csak megnyugtatásul volt jelen az acélsodrony(vagy…..
Reggel 9-re kerültünk olyan állapotba, hogy elindulhattunk. Eleinte viszonylag energikus voltam, de mire elértünk a következő tengerszemhez és az elágazáshoz a felső menedékház felé, már alig kaptam leevgőt. Útközben találkoztunk 2 mormotával, akik békésen bóklásztak a náluk…..
Nem vettek fel?Nehogy kétségbe ess! Én is így voltam pár évvel korábban. Szerencsére volt hova mennem: jelentkeztem a KOTK idegenvezető okj-s képzésére. Nem volt rossz döntés, hiszen iskolai képzés keretein belül tanulhattam, ami azt jelenti, hogy volt diákigazolványom, érdekes…..
Életem csúcspontja. Eddig. Jövő nyáron megpróbálkozunk a Mont-Blanc-nal. Az út során naplót írtam, úgyhogy nincs nehéz dolgom. Remélem sokaknak kedvet csinálok ehhez a lélegzetelállítóan gyönyörű tájhoz: Szerdán (2007.07.25.) este fél 6-kor indult a vonatunk a…..
A hugomnak is azt javasoltam, hogy menjen a KOTK-ba, mert még nem is tudja pontosan, hogy mi szeretne lenni. Egy, vagy két évig még középiskolás maradhat, annak minden előnyével, de már lényegesen szabadabban, mint érettségi előtt. Megszerezheti a nyelvvizsgát, és az idegenvezető…..
Vagány-blog Vizslarandi 2007.06.24 23:32:33
Szombaton a Hajógyári szigeten voltunk. Rengeteg kép készült, amelyek megtekinthetők a honlapon:vagany.vilaga.hu..
Vagány-blog !!:) 2007.06.11 12:54:00
Most írok ide utoljára (azt hiszem) Szóval, aki még nem tette (és persze érdekli), az szokjon át a honlapra:)VAGANY.VILAGA.HU..
Vagány-blog Kérés 2007.06.08 11:31:39
Írjátok meg a véleményt a honlapról, mert ha nem tetszik, maradok itt. Elvégre nem (csak) magamnak írok. És persze javaslatoknak is örülnék, hogy mivel tehetném jobbá az oldalt.Köszi: Eszterui. a honlapon is megírhatjátok a véleményeteket, mert már működik a kommentek (a mondj…..
Vagány-blog Ünnepélyes megnyitó 2007.06.07 15:16:00
Kedves Olvasók!    Itt az ideje, hogy hozzáadjátok a kedvencekhez az oldalt, mert többé kevésbé elkészült. Többé: a blog már használható, kevésbé: pl az infókhoz még elég kevés infó került fel. Szóval a következő blogbejegyzést már ide írjuk,…..
Vagány-blog Vizslás honlap 2007.06.06 18:37:00
Örömmel jelenthetem, hogy alakulóban van a honlapom. Lesz ott blog, galéria, egy csomó hasznos dolog. Egyszóval minden, ami a világ legédesebb kutyáiról szól!!! Éppen ezért felteszek pár képet Oszikáról is, aki ugyan nem vizsla, de a világ legédesebb kutyikái közé tartozik:DA…..
Üdv újra. A Vagány-híradó jelentkezik.Tegnap széttéptem a párnámat. Ez a legvicceseb dolog, amit valaha művelte. Képzeljétek mi van benne: egy csomó fehér szösz. Repked mindenfele és ráragad a kiskutyapofira. Puha és nagyon vicces. Ami azt illeti, nem sokan osztották a…..
Vagány-blog 10parancsolat:) 2007.06.05 14:19:07
Ezt most találtam!1./ A kutya nem jöhet be a házba.2./ OK. A kutya bejöhet a házba, de csak bizonyos szobákba.3./ A kutya minden szobába bejöhet, de nem mehet fel a bútorokra.4./ A kutya csak a régi bútorokra mehet fel.5./ Jó, a kutya felmehet minden bútorra, de nem aludhat az…..
Újra a fedélzeten. Kénytelen vagyok átvenni gazditól ismét az írás feladatát, mert neki egyszerűen nincs hozzá tehetsége. Hiába...írónak születni kell.Amint ő is írta, mostanság dögrováson vagyok. Valószínűleg becuppantottam valamit, amit nem kellett volna. Ez már csak…..
Vagány-blog Rémület a tetőfokon 2007.06.04 09:39:00
Vagánynak este hasmenése volt. Szegénykém. Én annyira bepánikoltam, hogy 5percenként rohantam le hozzá éjjel. Ma reggel elég kókadt volt és nem akart inni. Mostanra (9:35 - ebből látszik, hogy korán keltem :)) már először kézből ivott és az előbb végre a tálkájából is.…..
Mindig is tudtam, hogy a vizslák nem kimondottan házőrzésre születtek. Nem is volt célom, hogy egy ugatós fenevad gazdája legyek. Vagányom nem is ugat meg senkit. Az idegeneket boldogabban nyalja körbe, mint engem. Némi féltékenységgel betudtam ezt annak, hogy az újdonsága varázsa…..
Vagány-blog Harci eb 2007.05.31 19:43:00
Nem halt meg a blog csak pihen. Hétfőn vizsga, ezért most tanulunk. Kutya is:) Jókat durmol mellettem. Najó, írok egy picit.Az a legújabb, hogy reggelente egy szép kis csomag bűzölög a nappaliban és kutyó büszkén néz. Kérdem én: ugye nem azt gondolja, hogy mi ennek örülünk.…..
Vagány-blog Dilikutya 2007.06.02 14:03:29
Jelentem ebem megveszett (csak az eszperente miatt - amúgy semmi köze a szájhabzós veszettséghez!:)) Berohan. Rombol. Kikap egy régi újságot a kupac legaljáról. A kupac borül. Vagáyn lobog. Mármint a fülei. Ő robog:) Papírfecnik mindenhol.Anya az előbb jött haza. Kutyó rögtön…..
Kellékek: 1. kiskutya   Először vegyük sorra a klasszikus eszközöket! 2. színes rongyos bizbasz - használat: lobogtassuk kutyánk feje föltött, majd dobjuk el. Ha ebünk kellő vadászösztönnel van megáldva, vissza fogja hozni. Továbbfejlesztett verzió: álljunk…..