Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TADAMM

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Pusztító Citroënek... 2010.07.14 13:57:00
...és Nissanok Kínában.A jobbkéz-szabály csak ajánlásnak tűnik. ..
TADAMM 2010.07.14 19:04:59
Nos, múltkori felhívásunkban arra kértünk benneteket, hogy küldjétek el nekünk emailben azt a magyar fejlesztésű webdizájnt, amit a legjobbnak, legszebbnek gondoltok. Sokan saját alkotásukat küldték be, de vannak, akik egyszerűen csak saját esztétikai érzékükre hagyatkozva…..
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
 Egy időben lenyűgözően szép volt, csúnya lett, most megint jól néz ki. Nem tudja azt, amit egy német luxusautó, mert puhább, szűkebb, igénytelenebb, de van egyfajta hangulata, kultúrája. Igaz, baj is akad vele.Mai tesztünk blogposztja...
Tardai történetek Hatvannyolc 2009.05.28 10:00:00
A Cicuka és a sörözős Peti között lehet valami. Különben a srác nem baszott volna pofán egy rókaképű arcot, akit általában sűrű kopterek kísérgetnek mindenhova. Akkor persze mindegy volt, a Krisztát ki kellett menteni. Most a Deutschnak erősen meg kell mozgatnia a pesti…..