Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danny89

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hanyag álláshirdetőként sokan egyszerűen letudják az elvárások listájának megírását: vagy azt kell tudni azonnal, belépéskor, amit a lelépő kolléga 10 év alatt szedett fel náluk, vagy azt, amit egy másik hirdetésből kimásoltak. Nem állítom, hogy minden álláshirdető így működik, de sokszor egyértelmű…..
Danny89 2018.03.27 09:46:44
@A biztos utas:
naná, mert egyetem mellett mindenki csak a lábát lógatja és teng-leng. Gratulálok a sablonos gondolkodásmódodhoz!
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
Danny89 2018.03.26 12:04:41
@Ildi Hernádi: még szép, hogy ilyen filmekről nem hallott, bár a hasonló néven futó két sorozat valóban kiemelkedő, messze nincsenek egy szinten a Mi kis falunkkal. Sokkal jobbak.
A sorozatok felfutása óta mindig van legalább egy, amit kifejezetten a férfi idegrendszerre hangolnak a készítők. Ilyen volt például a 3+1 évadot megélt Spartacus, aminek nem hiszem hogy túl sok női nézője volt, a folyamatos vér és mell áradat a tesztoszteron generátorokat…..
A reklámadó elfogadása miatt nehéz napokat élő csatorna bejelentette, hogy ezentúl az RTL Klubon is látható lesz az a Híradó, amit eddig az RTL II-n sugároztak esténként. A Rábai Balázs által vezetett hírműsort június 16-tól éjjel fél 12 körül az RTL Klub is leadja majd. A…..
1975. A Babylift művelet keretében Vietnamból repülőn Los Angelesbe menekített újszülöttek...
Danny89 2014.06.06 10:06:06
@Andrassy Gabor: már nem azért, de ebben mi a kurvás? Meg amúgyis - jobban állna neki a csador? Az aztán beindítja a fantáziát...itt egy redő, ott egy hullám, igazi kísértés.
Az elmúlt 25 évben a japán Tajdzsi (Taiji) lett az állatvédő aktivisták vesszőparipája, ha  delfinekről volt szó. Pedig nem az egyetlen hely, ahol a halászok delfint ölnek. Az Earth Focus hátborzongatóan mutatja be, ahogy Lima partjainál perui halászok szigonyokkal meglövik a…..
1944. Amerikai pilóták pihenőn egy japán katona koponyájával...
Porpáczy Richard alias Rollende Landstrasse megint egy vasúttal kapcsolatos írással jelentkezett. Ha azt mondom alföldi betyárvilág a XIX. században, vonatrablás és Rózsa Sándor, akkor abból csak valami jó sülhet ki nem igaz? Lássuk! A betyár nem kriminalisztikai, hanem néprajzi fogalom. Nevezték…..
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
Van egy sorozata az Animal Planetnek, a Call of the Wildman, amit idén januárban egy alapos oknyomozás után a Mother Jones nevű weboldal állított pellengérre. A műsor egy profi vadőrről szól, akinek az a dolga, hogy vadállatokat távolítson el olyan helyekről, ahol azoknak semmi…..
Nyílt titok volt, hogy Capone vagyonát a szesztilalom idejében szerezte és - az 1925-ben visszavonult John Torrio helyére állva - a szervezett bűnözést tökélyre fejlesztette a húszas-harmincas évek Chicagójában. Sokáig szinte lehetetlen volt a bűncselekményeket rábizonyítani és 1931-ben is "csak"…..
Azt kérdezi a bulvárlap ma a címlapon, hogy Saunders helyett Király Viktor megy az Eurovízióra? A leadben aztán a kérdéshez hozzácsapják, hogy alapos gyanú, rendőrség, nem jó ötlet Magyarországot képviselni, éppen csak a zenés-táncos slágerseregszemle maradt ki, de nem…..
1968. Vérbefojtott prágai tavasz. A halottak között egy férfi próbál meg segíteni a sebesülteknek...
A fenti videóval van tele az internet. Nem csak a magyar, hanem az egész világ teljesen felbolydult a magyar énekesnő, Boggie francia nyelvű, photoshop technikát imitáló videójától. A Gawkertől kezdve a Verge-ön át minden jelentős oldal írt róla, különös tekintettel a…..
Danny89 2014.01.23 07:57:33
1912. Atlantic City. A híres Boardwalk, vagyis korzó. (Photoshoppal színezett és feljavított kép. Stennesrc munkája)..
A Viasat3 hivatalosan is bejelentette, hogy náluk lesz látható a History Channel nagyszerű, Vikings című történelmi sorozata, amiben egy Ragnar Lothbrok nevű, halászemberből prominens viking vezérré váló férfi élettörténetének egy szegletébe tekinthetünk bele. (Nagyszerű…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
Nem felel meg az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés szabályainak a Bebe and The Change Fans will be Friends című száma, így az MTVA és a Magyar Televízió Zrt. kizárja a dalt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjéből - áll közleményükben. A versenyt szervező…..
David Attenborough, a BBC természetfilm-gyártó kisiparosa hétfőn még egy jegesmedvebocs miatt magyarázkodott, most egy pingvin miatt kénytelen mosakodni, úgy, hogy új filmjét a nagyközönség előtt még be sem mutatták. A Frozen Planet című, egyébként lenyűgöző képi világú…..