Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sansenoy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények: Az első elhatározás - fehérje diéta  [...] A diéta mellett mozogni is akartam. Néztem különféle torna videókat, főleg a szülés utáni nem túl megterhelő testmozgás érdekelt. Akárhogy néztem, utánoztam nem tudtam azonosulni vele. Többször próbálkoztam a…..
Aki most íratja be gyermekét általános iskolába, az felkészülhet, egyrészt nem biztos, hogy elsőre helyet talál gyermekének a köznevelés rendszerében, másrészt pedig színt kell vallania, milyen világnézetű oktatást kíván a gyermekének az állami iskolában - marad az…..
Sansenoy 2013.04.09 17:34:00
@forcello: ugye? Nagyon jo nekem... De bizony boldogok a tudatlanok:) Birkak vagytok, es az ilyen birkak miatt tart az emberiseg ahol tart. Magyarorszag csak egy kis szelet, a torta az egesz vilag.
Sansenoy 2013.04.09 17:40:54
@morgás joga mindenkit megillet: A sima mezei tanar is tud normat kozvetiteni, akinek van fule ra, meghallja.
A mai poszt aranyat ér. Nem vicc. Olyan módszer kerül közlésre most, ami életeket fog menteni egyszer, ebben biztos vagyok. Figyelmesebb olvasók észrevehették, hogy több bejegyzés is foglalkozott már a témával, és ez jövőben is várható. Azt már korábban tisztáztuk, hogy…..
Sansenoy 2013.03.27 08:07:21
@oramuves: akkor nem olvassza meg a koncentralt napocska a muanyagot? Az eleg elfogadhato szerintem, hogy az uv feny kinyiffantja a bacikat. Raadasul lezart palackban. Engem viszont az erdekelne, hogy uveggel is meglehet ezt csinalni? Mrthogy a cikk konkretan müa. palackot ir....
Sansenoy 2013.03.27 09:18:32
@numizmata: koszi:) viszont en azt tanultam biologia vagy kemia oran, hogy a pet palackbol karos anyagok szabadulnak fel, akar ha csak vizet ontunk is bele. Jo, tudom, elet-halal kerdesekor ez nem fog senkit izgatni:D viszont a photoproduct lehet hogy erre iranyul foleg, hogy a napfeny hatasara jobban felszabadul a karos anyag koncentracio?:o
A 19. század közepétől a 20. század elejéig az Egyesült Államokban több mint 250 intézményt építettek az elmebetegek számára, megbízható neurológia kezelés híján elszigeteljék őket a külvilágtól. A terv az volt, hogy ezek a „kórházak” nyugodt…..