Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xeon

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre egy őszinte képviselő, aki vagyonbevallásában nem hagyja üresen az ajándékozási rovatot. (A 386 országgyűlési képviselőből jó ha tíz követője van.) A bonyhádi fideszes Potápi Árpád bevallja, hogy kapott 5 üveg bort 10 ezer forint értékben, 3 üveg pálinkát 2 ezer…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
Xeon 2011.01.05 13:48:05
@Hoppázó Beléndek:
Tudod, nem az a baj, hogy traktorral jöttél off-olni egy posztba, hanem, hogy nem emelted fel az ekét az aszfalton. És ha már így berontottál, ne ismeretleneknek támadj, hanem vakard le a ganét magadról.
Xeon 2011.01.07 11:46:11
@Hoppázó Beléndek:
Nagyon félresikerült egy embrió lehettél. A troll-ság kb. annyira áll tőlem, mint tőled az űrhajó. És nagy ívben teszek, ezekre a nyomorult degenerált műsorokra. A szememben azok akik ilyen műsorokkal élik ki unalmukat, csak félig sorolhatók az emberi faj egyedei közé.
A következő történetben a Dezsoeke levelének vége felé feltett kérdés a legérdekesebb, miszerint mit tesz egy profi buszos cég, ha a járműve egyszer csak lerobban a főúton. Dezsoeke lányát és utastársait 6 órán át várakoztatták a hidegben, információk nélkül. Jöjjenek az…..
Kati eléggé meglepődött, amikor 3 héttel az idei éves elszámolás után levelet kapott az ÉMÁSZ-tól, amiben visszamenőlegesen 110 ezer forint tartozást szeretnének rajta behajtani karácsonyig. Tudjuk, mi jár annak, akinek visszamenőlegesen jár? A kurva anyja, az.Előzmény: 10 éve…..
Igen vicces lenne, ha közel hatvan átvert online vásárló jól beperelné a Galéria Savaria nevű online piacteret és nyernének tőle közel hatvan gyémántgyűrűt. A legviccesebb, hogy ez első blikkre nem is tűnik akkora képtelenségnek.A szájt most éppen igen szórakoztató…..
Mi látható a képen? Na jó, az Angélát még felismerjük, de mi lóg a vállán. Na az a valami a nyeremény. Az első tippünk hogy lombfúvó-tok. Ezzel többen is vitatkoztunk. A második tipp már nekem is szimpatikusabb: csónakmotor-tok. De minek vágna az ember a hóna alá egy…..
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Xeon 2010.11.22 01:26:06
@RÁMBÓGECI:
Nem kel ennyire hirdetned magad. A posztolók ismernek.
Xeon 2010.11.22 01:30:27
@hagyma: nem az én gyerekem mondta, hanem annak iskolatársa. És igaza volt, mert bármivel érveltem, rám tolta, hogy nincs igazam, mert látta, hogy szerepelt a tv-ben és mindenki tapsolt neki.
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi?…..
Két dolog jutott eszembe, miután végigolvastam Ildi hosszú, de a maga módján igen szórakoztató levelét. Az egyik az volt, hogy "ügyes", a másik, hogy egész hihetetlen, mit meg lehet csinálni emberekkel. Ildi a Dob+Basszus színházi verziójára vett jegyet a Bárkába. A…..
Xeon 2010.07.22 13:39:38
@belekotyogok:
Hát vazze...Erre a hozzáállásra én is lemerevedtem:)--megalol
Az OTP-nél hálistennek nincs válság, így nyugodtan elmehettek nyaralni. Dorisz azonban nem mehet nyaralni, mert elkövette az a hibát, hogy ebben az érzékeny időszakban, 3 hete átküldette Pestre lejárt bankkártyája cseréjét. Azóta hiába várja:update 07.23: jó hírek, megvan a…..
Xeon 2010.07.21 16:10:34
@Biziclope:
Én meg "emberségből" buktatnálak--de nagyon. És ugyebár ordít rólad, hogy nem a történet érdekel, hanem, hogy hogyan tudj belekötni a másik embertársadba. Az emberek panaszokkal jönnek a "Homárhoz" nem nyelvleckére.
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Xeon 2010.07.20 05:01:02
@Mileston3: Kezdem érteni, hogy senki se merjen írni a Homárba, mert leanyázzák azonnal?
Krisztina úgy bérelt autót a francia Avistől, hogy az adott modell az online rendeléskor nem volt azonnal lefoglalható. A kölcsönző azt vállalta, hogy 72 órán belül jelzi, a kért időpontban lesz-e olyan autójuk. Kiderült, hogy nem, de a Budapest Bank 15 napra zárolta olvasónk…..
A figyelmetlen vásárló hazavitte a pixelhibás laptopot, aztán meg alig bírta kicseréltetni. a szabványra, jogszabályokra és egyéb kifogásokra hivatkozó kereskedő szerint ugyanis reklamáció helyett inkább örülnie kéne, hogy a hiba nem a képernyő közepén van. Na a lényeg a…..
Xeon 2010.06.28 11:47:46
@Bakter:
Távközlés technikai fejlesztőmérnökként valamikor azt tanultam, hogy a fehér szín összeállításánál akár aktív akár passzív, optikában szükség van minden színösszetevőre. Jó pár tízezer összeszerelt gép/laptop után, merem állítani, hogy a teljes csúcsértéken futtatott LCD (fehér szín), minden pixelhibára felvonja a figyelmet szabad szemrevételezésnél is. Ami a grafikus vezérlést illeti, (általában csak teljesítménygrafika esetén, lásd játék, grafikus szerkesztőprogramok, 3D-s tervezőprogramok stb.)valóban csak egy tesztprogram képes kimutatni, amelynek feltétele egy akármilyen OP rendszer is. Egy ilyen hiba esetén egyértelműen cserélnek. A jelenlegi jogszabály sajnos a pixelek esetén a multisoknak kedvez. Ezért ezek 90%-ak felderítéséhez próbáltam segítséget adni. De igazad van, máskor nem teszem!
"Ha keresnek, mindg nyitott ajtót találnak felém" - nyilatkozta Vladimír Weiss szlovák szövetségi kapitány még Szlovákiában az afrikai világbajnokságra indulva. Egy héttel később egy újságírói kérdésre válaszolva már csak ennyi sikerült: "Ha még egyszer…..
comment:com Claudia visszatért 2010.05.27 16:00:00
Liptai Claudia Daróczi Dávid halála után majdnem két hónappal a szerdai esti Jóban Rosszban-ban tért vissza a képernyőre. Liptai április végén kezdett el forgatni a sorozatban. A visszatérés utáni első részben volt szeretője, Attila (akit volt férje, Gesztesi Károly alakít)…..
A Lost vasárnapi búcsúja után tegnap este elköszönt a tévétől az évtized kétségkívül legkeményebb karaktere, az Ember, Akinek Nem Árt az Atom, a Vírus és a Drog sem, véget ért Jack Bauer nyolcadik leghosszabb napja. A záró duplarészt még nem láttuk, így inkább a…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Xeon 2010.05.25 01:08:58
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja, valóban meghalt-e K. Balázs (alias Baja), a magyar warezkirály, aki az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia idején külföldre menekült, míg hat társát előzetes letartóztatásba helyezték. K. Balázs júniusban skype-on interjút adott P.…..
Elkészült a Samsung S8000 Jet, ami egyértelműen az otthoni riválisának a csúcsmodelljét, az LG Arenát veszi célba. A Samsung a TouchWiz 2.0 kezelőfelülettel veszi az célba az LG-féle S-class interfészt, de nehéz helyzetből indul, mert az LG Arena már rég kapható.A…..