Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LD_50

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csurtusblog mindeddig megtartóztatta magát minden, kizárólag felnőtteknek szóló tartalomtól (az amszterdami coffeeshopokról szóló posztsorozatunk kizárólag tudományos ismeretterjesztő jellegű volt!). Ezzel az alapelvvel tartósan nem is akarunk szakítani, mai posztunkban azonban…..
- Holnapra szervezz Deák Ferenc Emléknapot. El ne baszd, mert a minisztériumból is jönnek! A Kisfőnöknek ezt az SMS-t küldte a Nagyfőnök. Rögtön el is kapta a gyomorideg. A múltkori szerzői jogi ügyecske óta nagyon a Nagyfőnök bögyében volt. Villámgyorsan ráguglizott a…..
"Kurvázás kizárólag arra kijelölt helyen" jeligére.Minden tökéletes volt a kapcsolatunkban egészen addig a percig, amíg bekérdeztem valamit, amit nem kellett volna. Nem számítottam rá, hogy ezt váltja ki belőlem. Kíváncsi voltam, hogy fizetett-e már nőért.Szóval…..
urbánus menekülés Szily László 2009.05.21 15:28:54
Úgy lettem újságíró, hogy ültünk a Nagycsarnok melletti Csarnok étteremben, ahol a városban először adtak csapolt Kronenbourgot, és egyszer csak bejött egy kedves, golyófejű fiú hülye kalapban és bekötözött füllel, és megkérdezte, hogy lefotózhatna-e minket egy Magyar…..
LD_50 2009.05.21 22:29:17
@csati: csóri gyereket most lebuziztad?
A Munkáspárt EP listáját böngészve tömegével tolulnak a kérdések, amelyek nem fognak hagyni nyugodtan aludni: Ki lehet a munkáltatója a Munkáspárt elnökének? Mit dolgozik Thürmer Gyula? És mi lesz, ha Szent Vlagyimir Iljics meghallgatja a fohászukat, és mandátumot nyer? Elengedi…..
LD_50 2009.05.21 21:04:23
@Fedor: basszus, ezt csak a vakok nem látják :) /bocs srácok/
Bár a lelkem mélyén valahol kutyás vagyok, az élet úgy hozta eddig, hogy nem volt házipajtásom. Ezt most az eddigieknél is jobban sajnálom, mert akkor lenne alibim arra, miért szerzek be egy ilyen játékszert. Hajdú Péter is megnyalná a száját egy ilyen frizbi láttán, amit egy…..
[TKO] Dán érettségi 2.0 2009.05.17 20:31:00
Sokan a magyarországi érettségi nívótlanságát hangoztatják az utóbbi időkben, nos az MTI egyik híre szerint ez nem kizárólagosan magyar jelenség, Dániában is hasonló a helyzet. Ott az oktatási miniszter azt mérlegeli, hogy engedélyezni fogja az írásbeli érettséginél, hogy a…..
Inda gépház Avatarinvázió 2009.04.30 08:00:00
Hosszabb tesztüzem után ma várhatóan minden blogban élesednek az avatarok. Észrevételek, hibajelenetések. ötletek jöhetnek a support kukac blog.hu címre vagy a kommentekben.Tudnivalók az avatarokról kommentelőknekTudnivalók az avatarokról bloggereknek..
LD_50 2009.05.16 15:24:58
@sztahanov: kérnélek, hogy az én blogomra is varázsold ki az avatarokat. kösz mester.