Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pici_Livi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíméletlenül és értelmetlenül vágták ki egészséges fák sorát az észak-budapesti Duna-parton – köztük az egész pesti partszakasz egyik legnagyobb fáját – és az angyalföldi Dráva utcában. Ebben a történetben az a legborzasztóbb, hogy nemhogy még a minimális információmegosztás (plakát, látványterv,…..
Őrnaszád a Földközi-tengerre: 300 millió euró - Műholdas, repülőgépes és hajós megfigyelőrendszer a Földközi-tengerre: évi 4 milliárd euró - Amikor a csúcstechnikád mutatja az 1000 fős menekülthajót közeledni Olaszországhoz, és fogalmad sincs, mihez kezdj vele: az élmény…..
Pici_Livi 2015.07.25 22:19:58
@retrovírus: "Nem a mi felelősségünk, nem tartozunk nekik semmivel. Nem miattunk szar az életük, hanem saját maguk miatt"

Na ez azért mérhetetlen képmutatás!
Végül is miből él az Eu, vagy a fejlett országok, úgy általában? Ezeknek a népeknek a kizsákmányolásából. Elég régi sztori ez, és máig tart. Várható volt, hogy előbb utóbb elfajul. Csak azt nem értem, hogy ha a kizsákmányolás olyan módszeres és jól szervezett, akkor a következményekre miért nem voltak/voltunk felkészülve?
Amikor szerdán előjött a kormány a szerb-magyar határon felhúzandó kerítés (a továbbiakban hadd nevezzem az egyszerűség kedvéért Orbán-vonalnak) ötletével, kissé felpörgött az eddig sem alapjáraton menő menekültvita. És most először látszik úgy, hogy a számok, a…..
Pici_Livi 2015.06.20 17:28:59
@Éhbérkommentelő:
Nem azért nem jó a kerítés, mert Orbán találta ki, hanem mert rövid, és nem mellesleg kurva drága. Méterenként több, mint 125ezer forint azért szép summa (négyzetméterben számolva, hogy azért a 4 méteres magasság is kalkulálva legyen, az 31.5e). Ennyiért egyébként én is boldogan megépítem...
Simicska tegnapi napjából (köszönet SL-nek a megállapításért) a magyar népre következő vélhetően legfontosabb információ ez volt, idézem: "Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit (mármint Orbán). Ennek a részleteibe nem fogok belemenni,…..
Pici_Livi 2015.02.08 18:41:23
@apro_marosan_petergabor: Én mindig sírva röhögök, mikor meglátom ezt a x-szel nőtt a foglalkoztatás benyögést. Te közmunkából viszel haza pénzt? Meg asszony is? Barom állat...
Ha szeretnél csatlakozni az "Emeld ki a gyermeked a szmogból!" mozgalomhoz, tedd ki valamelyik bannert a blogodra, weboldaladra:Ha ez a banner tetszik, a következő kóddal illesztheted be:<a href="http://babahordozas.blog.hu/"><img…..