Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérgező a fürdőszobád!

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekkoromtól rengeteg allergiát analizáltak nálam, és tinédzser koromra derült ki, hogy én nem a hagyományos dolgokra vagyok allergiás, mint virágpor, parlagfű, kutyaszőr, macskaszőr, satöbbi, hanem a szintetikus anyagokra, a színezékekre, a mesterséges anyagokra és a…..
       A Frei Dosszié - Kozmetika Völgy című műsora feltárta, hogy a kozmetikai ipar hogyan "vezet" meg minket!Nyilván egy kozmetikai cégnek sem azt diktálja az érdeke, hogy feltüntesse a termék hátoldalán: a termék kőolaj származékot…..
 1988-ban - több, mint 20 évvel ezelőtt -  az amerikai OSHA (Occupational Safety & Health Administration) egészségbiztonsági szempontból bevizsgálta a kozmetikumokban található 2983 leggyakrabban előforduló hatóanyagot, és megállapította, hogy közülük 884…..
 "A szépségipar titkainak felkutatását egy francia városkában kezdtük. Chartres, a francia fővárostól, Párizstól alig egy órányi autóútra található. Chatres a "kozmetika völgy" központja. A világ szépségiparának centruma ez, 100 multinacionális cég…..
 Dr. Samuel Epstein (az Illinoisi Egyetem alternatív Nobel-díjas Környezeti Egészség professzora) és az OSHA (Occupational Safety and Health Administration, USA) szerint a felületaktív anyagoknak a bőrön történő ismételt alkalmazása (mint például a rendszeres fürdés és…..
Miközben a reklámok egyre "jobb és hatásosabb" készítményekre hívják fel a figyelmet, folyamatosan nő a bőrük állapotára panaszkodó, elégedetlen vásárlók száma. A háttérben meghúzódó okok miatt  mindenkinek a megelőzésre kellene koncentrálnia , s nem az…..
Kozmetikai termékek vásárlásánál talán fokozottan igaz, hogy nehéz eldönteni, melyik termék jó, és melyiknek inkább csak a marketingje jó. A szakemberek szerint jóval kevesebb kozmetikumot kellene használnunk, ha mindig a megfelelőt választanánk. Dr. Móréné Horkai Edit, az…..