Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norris

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2:0. Megvertük Ausztriát. Megnyertük az EB első meccsét. Láttuk az Európa-bajnokság összes csapatát (na jó, a spanyol-izlandi még hátravan). Emlékeztek az eredményekre? Tudjátok, ki nyert eddig kettő nullra? Persze, hogy tudjátok: Németország és Olaszország. És Magyarország. Slussz-passz. Az…..
Norris 2016.06.14 21:50:33
Norris 2016.06.14 22:11:30
Norris 2016.06.14 21:25:11
Amikor a Kétfarkú Kutya Párt kitalálta, hogy ingyensört ígér a szavazóinak, még nem sejthettük, hogy lesznek majd, akik komolyan veszik a zseniális demagógia-paródiát. A magukat „újbaloldalinak” becéző kommunisták legújabb kattanása, hogy az állam osztogasson mindenkinek munkamentes alapfizetést,…..
Tavalyi szavazásunkon, ha csak egy hajszállal is, de az éppen 40 éves Apple zászlóshajója, az iPhone 6 végzett a dobogó csúcsán. Idén ismét nekifutunk és megpróbáljuk eldönteni, melyik okostelefon a csúcsok csúcsa és melyik készülékre vágynak legtöbben! Ne feledjétek, a döntés ezúttal is a Ti…..
Norris 2016.04.03 16:54:14
@bloglegelő:
Passz mire jók, de azért leírom Én mire használom:

Levelezés
Bankolás
Jegyzetek
Ébresztés (beszart a vekker)
GPS
Wi-Fi hotspot (ha beszarik a net nem kell a szomszédét lopni)
Busz/vonat jegyek ezen vannak
Unalmas pillanatokban ilyen balfaszok oltogatása

Egyébként pedig:

Cat S60 a királyság most, ugyanannyiba fáj mondjuk, mint az iPhone 6SE
 Bejutottunk. Hurrá!-ezt kellett volna éreznem, de ehelyett elöntött az aggodalom, hiszen az óvónőket egyáltalán nem ismertem.Hát... addig volt jobb.Mostanra kiismertem a rendszert is meg őket is és egyre kevésbé akarom, hogy a gyerek oda járjon, miközben végig…..
Szia!Remélem megérkezik ez a levél az illetékesnek!Most ebben a pillanatban ülünk a Bp.-Szeged járaton, vagyis inkább állunk. Hely az lenne az intercity kocsiban, de nem adtak ki rá jegyet. Ugyanis a pénztárnál nem tudtak róla, hogy két ilyen kocsi közlekedik. Még nem is lett…..
Norris 2010.06.03 10:11:17