Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kox

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krumplishal Mert locsolni jó 2013.03.31 21:43:10
Emlékeztek kuzinok? 2011-ben locsolóvers versenyt hirdettünk, amit akkor Hegedűs Tamás nevű kedves rajongónk nyert egy csodálatos alkotással, ami most a kettes számú versike! Elevenítsük most fel ezeket a költeményeket, hátha holnapra szükségetek lesz rájuk. Kérünk majd…..
Kox 2013.04.01 20:47:07
A tv2 műsorvezetője, Vujity Tvrtko a jelek szerint nagy hatással van a jogalkotókra. Rövid időn belül második ötletét emelhetik át egy frissen elfogadandó törvénymódosításba. Korábban egy, a tv2 reggeli műsorában feltett kérdése nyomán jelentette be a kormány, hogy a nem…..
Szabolcs nem sokáig örülhetett új iPhone-jának – hamar kiderült ugyanis, hogy készüléke telefonálásra nem alkalmas, viszont annál több lesz vele a gond, hogy a T-Mobile valami működőre cserélje ki. És bár fogyasztóvédelemből is jól felkészült, a T-seket egyelőre nem…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
IDDQD Heti retro: Duke Nukem 3D 2010.09.09 11:45:00
Oké, tudom, hogy a Boulder Dashnak kellene most jönnie, mert azt szavaztátok meg a Civilizationról szóló cikk alatt, de a múlt heti brékingnyúz után úgy döntöttem, beelőz a Duke Nukem 3D. Aki lemaradt volna róla: úgy tűnik, 13 év után végre elkészül a Duke Nukem Forever (bár…..
f1 Alonso kiborult a Ferrarira 2010.06.08 10:41:00
"A kocsi Kína óta nem változott, leszámítva az F-csatornát, ami viszont nem hozta, amit vártunk tőle, csak elterelte a mérnökeink figyelmét" - nyilatkozta a spanyol a Marcának. "Bahreint leszámítva csak védekeztünk, sosem támadtunk. Remélem, Valenciában sokat javul…..
Kox 2010.06.08 15:30:06
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
Kox 2010.04.21 17:01:48
@tschaffer: Nem. Illetve de, de majd csak miután feltöltik a fideSS pártkasszából hiányzó milliárdokat. Én még mindig nem értem, hogy a sok rájuk szavazó miért hiszi is el Orbán "Sohanemhazudtam" Viktortól és galerijétől, hogy ők különbek a Deákné vásznánál? Itt nagyon-nagyon sok éve nem a zemberek számítanak, hanem akik felettük hatalmaskodhatnak. Ébresztőő, halihóó!!!
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
Ha megnézitek az AppStore-ban a fizetős appok toplistáját, a negyedik helyen egy gombocis programot láthattok. Ez egy többszörös hungarikum, mivel a gombfocit ismereteink szerint itthon találták fel, az app készítője pedig Kovács Zoltán, az interjúsorozat következő részében vele…..
Reakció Bodoky Tamás jegyzetére. - Gyorsan, gyorsan, hozzátok a tömlőket, ott a tűzcsap, csatlakozzunk rá azonnal! - Álljunk csak meg egy szóra, tűzoltó urak! - Mit akar, hagyjon minket dolgozni! Nem látja, hogy ég az a ház? - De látom. Az enyém. Én hívtam magukat. De mielőtt…..
Kox 2009.12.02 14:56:42
@Serio: teljesen egyetértek. Respect.
Sírva fakadt Jamasina Tadasi csapatelnök, amikor szerdán bejelentette, a gyár kiszáll a Forma-1-ből.Bár Japánban megszokott az ilyesmi, szégyenérzete nem csoda: az istálló szűk tíz év alatt nagyjából hárommilliárd eurójába - 830 milliárd forintjába - került a…..
Kox 2009.11.05 17:35:38
@Seb: köszönjük, már vártuk :DDDDD
Az 1990 utáni magyar politikatörténetben eddig nem tapasztalt, szokatlan választás előtt állunk. Nem valami hungarikumról van persze szó, hiszen a világban számos példát láttunk már olyan parlamenti- vagy elnökválasztásra, ahol a főhatalom tekintetében a papírforma uralkodott.…..
Képek a Vanity Fairből. ..
Kox 2009.10.30 17:05:16
Meg akarja szerezni a finnt a japán csapat, de vezetője szerint a pilóta menedzserei túl sokat kérnek.”Nem tartunk sok vasat a tűzben, az asztalra tettük, amit adni tudunk, szerintem komoly ajánlat a jelenlegi piaci helyzetben” – nyilatkozta John Howett az…..
Kox 2009.10.20 16:40:30
@isti77: talán mert már nincs ott Ron Dennis. Lehet, hogy voltak gondjaik egymással, bár a közismerten faarcú Kimitől ezt nem fogjuk megtudni.
Ja, és köcsög Palik és szimulátorbajnok-rönő maszter kollégái mehetnének már a francba!
Lehet itt kipróbálás nélkül szidni az Apple telefonját, a barikádon túlról magyarázni, hogy az miért szar, miért túlárazott divatcsicsa, mindez azonban elveszti súlyát, ha megnézzük, hogy mennyire elégedettek a tulajdonosok az egyes mobilmárkákkal.A JD Power felmérése szerint…..
Ismét szemérmesen hallgatott az önkormányzati média. Azt már megszoktuk, hogy kínos ügyekben úgy tesz a közpénzem működő városi média, mintha nem történt volna semmi. Legyünk őszinték: ezért kapják a fizetésüket. Az azonban már érthetetlen, miért nem szóltak róla,…..
Kox 2009.09.24 12:58:46
@Zsoo: ja, mennyi is Debrecen adóssága? Persze Budapesté se kutya, csak azért almát körtével ne hasonlítgassunk már..

amúgy meg grat neki is, meg aki kiment, csak tartsák meg jó szokásukat akkor is, amikor hatalmon lesznek.
De hatalomtól és pártállástól függetlenül jó lenne több politikust látni (nem kampánycéllal persze).
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
Mi most akkor le is zárnánk a pályázatot "minden idők legjobb aktuálpolitikai témájú magyar slágere és videóklipje" témakörben. Magasan verve a Belga együttes nevezését bajnok a Tudósok új lemezéről a Dávid Ibolya for President. Természetesen amint a Flash…..