Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hentes pékné módra

0 bejegyzést írt és 534 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2005 óta követek vallásosan sorozatokat (a LOST első évadával kezdődött minden, igaz, akkor még magyar nyelven, az RTL Klubon bámultam tátott szájjal Lindelofék agymenését), bár akkoriban - 11 évesen -, még nem voltam tisztában például a "showrunner" vagy akár a "cliffhanger" fogalmak jelentésével,…..
Aki egy falunapon volt már életében, az volt az összesen, és el tudja dönteni, akarja-e az égen úszó héliumos rajzfilmfigurákat, a világ legextrémebb semmire se jó tárgyaival zsúvolt csuda bóvlisort, a bepöccintett gulyáságyút, a gyöngyöző homlokkal fröccsöző népet, a hömpölygő tömegben a lábak közt…..
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
Hentes pékné módra 2017.04.25 11:51:27
@István Zsolt: dubaji araboknak feher kendo van a fejen, a szaudi arabok hordjak a konyharuhat.. nem osszetevesztendo, mert bar egyik se szent nep, de a szaudiak igazi mocskok...
A hitelkátya nagyon nem mindenkinek való. Sőt, igazából a fix jövedelemmel rendelkező, precíz, pontos, fegyelmezett embereken kívül mindeki másnak egy gigantikus Veszély! Veszély! feliratnak kéne kétségbesett villogással bekapcsolnia az agyában, amint felmerül akár csak a gondolata is, mert rettentő…..
Subba Szexhirdetés ez, amúgy? 2017.01.04 09:47:55
Kell pénz? Hívjad Dopemant, gyors jelzálog, személyi és céghitelek akár előzetes költségek nélkül! A nemzet stricije egyre vadabb dolgokat vállal, hogy legyen mit az orrba a tejbe aprítania. A póthajdílerkedés mellett újabban már hitelügyintézget is. Beszarás.   Mégiscsak Dopeman a leghitelesebb…..
Hentes pékné módra 2017.01.08 16:41:45
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
Hentes pékné módra 2016.12.17 14:18:22
@Misha: Volt szerencsem oroszorszaghoz, amit irsz igaz lehet a varosias ovezetekre, de "videken" azert vannak vad dolgok. Nyilvan az is tulzas amit a kollega irt, egy ironikus megnyilvanulas volt humoros celzattal.
Kedves Olvasóink! Küzdelmes öt éven vagyunk túl, az emberi hülyeség nem csillapodik - az internet terjedésének köszönhetően pedig mára olyan emberek kerülhettek hatalomra, mint Donald Trump vagy Orbán Viktor.  Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok,…..
Nagyon mókás elképzelni a jelenetet, ahogy a Vas Megyei Kormányhivatal ellenőre kivonul a bepanaszolt céghez, és kirakaton való betekintés módszerével detektálja, hogy már nem működik - még akkor is, ha nyilván valami hivatali protokoll mentén jártak így el. Az viszont már egyáltalán nem vicces,…..
Hentes pékné módra 2016.11.22 13:57:29
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: megfenyegeted oket a homar komment szekciojaval
Rég olvastunk ilyen szomorú levelet. Persze az is rémes, ha egy könyves csomag benyomódik, és ultragáz, ha egy nagyértékű bútor vagy elektronikai eszköz érkezik sérülten, de, ha mindez egy hangszerrel történik, az nem zenészként is fáj. Krisztiánt ráadásul többször is…..
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Hentes pékné módra 2016.11.01 06:56:24
@Strawberry1232 (törölt): :DD valaki magára ismert... Ez a természetes reakció, semmi gond. Ez a blog érzéseket vált ki. Én pl rajtad röhögök :D
Vendégség, celofán, zöld, kála - ollóval megpödrött szalag - a ház urának pedig valami pia, gyerekeknek édesség. Kitárgyaltuk már ezt is jó párszor, nem nagyon szeretjük az ilyesmit átélni. De ha már muszáj, akkor élvezzük ki! Miért is ne? A dögunalmas kanapék, űrhajós ülőgarnitúrák, puffok,…..
Tibor vagyok, 38 éves, tisztes budai polgár. Fideszes, meggyőződéses. Szögezzük le az elején, sokadjára: bár hívő, gyakorló keresztyén vagyok, és a gyűlölet minden megjelenési formáját elutasítom, téged tiszta szívemből gyűlöllek. Illetve nem is: leginkább megvetlek, és kicsit sajnálom, hogy…..
Hentes pékné módra 2016.10.24 11:41:09
Kapott egy rendes, másfélperces előzetest Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May közös, új sorozata, a Grand Tour, amit az Amazon mutat majd be november 18-án. A Top Gear egykori műsorvezető triója a fenti videó alapján pontosan ugyanazt fogja csinálni, amit eddig, amivel semmi probléma…..
Hentes pékné módra 2016.10.08 11:25:26
@Bluemotion: ez lesz minden idok legtobbett torrentezett autos musora
Gratulálunk Vékony vásárló barátunknak! Valószínűleg hosszú békés élet vár rá, ha így folytatja, egészen elképesztően egészséges lélekre vall ugyanis, ahogy a további gyomorproblémák elkerülése érdekében levonva a tanulságokat, de fortyogó düh helyett szarkasztikus humorral bírt beszámolni a leírása…..
A papíralalpú becsekkolás annyira bosszantóan mozzanata volt évekig a repülővel utazásnak, hogy csoda, hogy nem söpört végig a földön egy eleme erejű sóhaj a megkönnyebüléstől, amikor az appok megjelenésének köszönhetően végre az enyészeté lehetett ez a végtelenül macerás és felesleges, papírpazarló…..
El kell tudnunk választani egymástól a válogatottnak való szurkolást és a stadionépítési őrületet. Nem hagyhatjuk, hogy Orbán a focit is lenyúlja, ahogy tette azt a kokárdával vagy a Moszkva térrel meg a Várkert Bazárral...
...és nem tetszett neki B)..
A  Spar sokáig példaértékű cégnek számított panaszkezelésből, erre most rövid időn belül ez a második eset, hogy az üzletben történtek mellett a kommunikációból sem vizsgáznak túl jól. Mi történhetett? Budapesten élünk, alkalmanként Tiszafüredre látogatunk. Március közepén a hosszú hétvégét is…..
Hentes pékné módra 2016.04.20 11:38:38
@Leone_510: harom labu kiskutya :D

egyebkent szar, hogy femforgacs van a kenyerben, de legalabb produkaltak volna valami szetvagdosott szajpadlast vagy endoszkopos mutetet.. hat hogy erezze igy at az egyszeri kommentelo a tragediat?
Valamikor a rendszerváltás után a gyógyszerreklámok végére kötelezően odabiggyesztett figyelmeztetések ráébresztették a magyarokat, hogy akár úgy is gondolhatnak a sarki patikusra, mitn a saját gyógyszerészükre, mert anélkül nem élet, az élet. Na, azóta érheti igazán csalódás ebben a bizalmi…..
Oké-oké, hogy vicces színház meg minden, de ez azért ez: "a jegyvásárlást követően e-mailben lehet jelezni az igényemet, miszerint látni is szeretném a színpadi előadást". Ennyi erővel a cipőboltban jelezhetném, ha hordani is akarom a lábbelit, vagy a könyvesboltban, hogy nem csak a borítót kérem,…..