Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fig

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy végtelenbe tűnő grillkolbász- és pisiszünetben valahol Kungur és Ufa között feltettem magunknak a kérdést, hogy vajon csak megszoktuk már az új Mazda3 formáját, mert a 6-oson már bőven kiálmélkodtuk magunkat, vagy nem is néz ki olyan jól, mint a 6-os. Arra jutottunk, hogy…..
Köztudott, hogy újabban buzulásig rajongok a közúti motorversenyekért, legfőképp az Isle of Man TT-ért. Ennek örömére Árpád többször is megkínált az elmúlt hetekben, legújabb felfedezettje, a finn Juha Kallio videójával. Róla mindössze annyi információnk van, hogy a finn…..
Tekerjük fel a hangerőt, hallgattassuk el a kollégákat, majd indítsuk el a videót. Hunyjunk le szemünket, feledkezzünk el 2012-ről, a válságól, a benzinárról meg az emisszióról. Gyermeki örömmel képzeljük magunkat a múltba, lazítsuk el jobb lábfejünket a képzeletbeli…..
Motorosként lelkesen fogadnánk az új versenypályát, civilként csak aggódhatunk a Balatonring körüli, milliárdos nyerészkedésről szóló hírek miatt. Szakértői vélemények szerint akár kicsenget a magyar állam néhány milliót, akár nem, a szeptemberi átadás már…..
fig 2010.03.10 14:54:22
@baowah: Úgy tűnik ezt nem lehet elmondani a beruházás körüli ügyekről.

Nyálcsorgatva várunk minden beruházást, aztán jó magyar szokás szerint ott szúrjuk el, ahol csak lehet.

Lehet, a télvégi depresszió íratja velem, de tele a tököm azzal, hogy minden nagy projekt mögött van valami még nagyobb disznóság.
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
Az imént telefonált Bende Tibi. 9:48 perckor Linz környékén jártak, az Insignia csomagtérajtaja csak harmadik nekifutásra csukódik, annyira tele van. Csikós nagyon ideges és káromkodik, Karesz és Bende folyamatosan dohányoznának, Csik viszont hajt, kapkod és dühöng. Egyedül Sipos tűri sztoikus…..
Belsőség Kőkemény a tempó 2009.05.13 13:14:00
Ez a hét valahogy más, mint a többi. Eddig sem volt könnyű (nem is mondta senki, hogy az lesz), délelőttönként vérbe borult szemű zombikat láttam csak a szerkesztőségben, amerre néztem, de ez a hét valami ultra. Persze bírjuk még, remélhetőleg sok remek anyagot tálalunk majd a…..