Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreambarker

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó: Rise Above Honlap: facebook.com/bloodceremonyrock Úgy látszik, korunkban legfeljebb a politikusok lesznek egyre dühösebbek, és mára a boszorkányok is beletörődtek, hogy mézeskaláccsal már nem tudják a facebookon a korlátlanul elérhető (virtuális) csemegékhez hozzájutó gyermeket a kemencébe…..
Ez az a hír, amiről nem maradhatsz le, enélkül nem tudsz nyugodtan aludni, enélkül üresebb lenne a napod! Ugye az mindenkinek megvan, hogy a Lamb Of God énekese, Randy Blythe nemrég magára öntött egy bögre forró kávét, amikor egy közlekedési szituációban hirtelen fékeznie…..
Kiadó: -Honlap: www.noctisband.huMortonos morcos kritikám hatására egyik állandó olvasónk – vannak vagy öten, bocs, most, hogy láttam Túrisas kolléga "metalindexes" melldöngetését, lehet, hogy számuk már a hatot is eléri – felhívta a figyelmemet a recenzió…..
Kiadó:Sensory RecordsHonlapok:www.creationsend.netmyspace.com/creationsendnycÉvek óta siránkozom, hogy az Egyesült Államokból manapság a progressive heavy metal stílusban semmi értékelhető sem érkezik. Az ún. "nagy generációval" leáldozott az amerikai bandák csillaga, ha…..
dreambarker 2010.11.11 15:51:07
@Dionysos: Igazad van. Vannak ezek a cégek. Csak az a gond, hogy ide Kárpátaljára nem hozzák a keményebb zenéket. Bár! Az ötlet alapján meg lehetne keresni akár a kiadót is. Csak az a para ezekkel szemben, hogy van a booklet és van a CD amire MP3-ról írják fel a zenét. Így viszont ott vagyok ahol a part szakad. Szóval, a bizalom nem igen van meg velük szemben.
Újabb - bár! Ezek néhány évvel ezelőtti tapasztalataim.
Viszont DVD-t már lehet merészebben venni, csak nincs választék. Legalábbis Beregszászban nincs.
Kiadó:Inner Wound RecordingsUlterium RecordsHonlapok:www.soulspell.commyspace.com/soulspellmetaloperaHeleno Vale megduplázta, és nyert!!! Ez a fölkiáltás nem a minap rendőri rajtaütést szenvedett Korda Pókerklubban hangzott el, hanem a saját szobámban, miután meghallgattam az…..
Ez a bejegyzés a webes szabványok tizennegyedik leírása. Az eredeti, angol nyelvű cikket Roger Johansson írta. Az előző cikk: A HTML <head> eleme A következő cikk: Szöveges részek megjelölése HTML-ben Tartalomjegyzék Bevezető A 13. leírásban a HTML dokumentum…..