Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dozen

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
Kedves Barátaim!Megint az van, hogy értek én mindent. Én már csak ilyen megértő vagyok. Sokaknak nem tetszik, hogy az állampolgárság mellé szavazati jog jár a külországba szakított magyaroknak. Az sem tetszik sokaknak, hogy miközben az anyagi következményeket nem, vagy csak nagyon…..
dozen 2012.01.23 20:18:23
@binoche: akkor vessünk fel egy egyszerű példát: van egy család, két testvér. az egyik testvért erőszakkal elszakítják a másik testvérétől. az elszakított testvér egy nevelőintézetbe kerül, míg a másik a család házában.
a családi háznál maradt testvér összeáll a szomszéddal, hogy dobjanak pénzt a kalapba és közösen fessék ki a házat és hozzanak házirendet.
az intézetben lévő testvérével nem tartja a kapcsolatot, el sem ismeri őt, meg sem vendégeli őt, ajándékot sem kap tőle... viszont a szomszéd a pénzért cserébe jogokat szerez magának a háznál. kérdésem: hány éves a kapitány?
Örülünk, Vincent? Woyzeck 2012.01.02 11:00:00
Hát igen. Ezért érdemes. Ez az én színházam, az én előadásmódom. Egyszerűen imádtam. Legelső gondolatom az volt, hogy nem írok a posztba semmit, csak annyit, hogy zseniális, gyerünk az Ascher Cafe-ba be oszt’ jónapot. De aztán ezt még magamhoz képest is szegényesnek…..
Ma délután egy értékes budapesti street art anyagra bukkantam a neten. Egy falfestményről készült fotó került elém, amelyen egy gyalogkakukk és egy medvekutya - de lehet, hogy kutyamedve - feje látható, a rajzokon és körülöttük tucatnyi tag és kisebb stencilek. Ismerősnek tűnt,…..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
A Való Világ5 szeptember 12-ei indulása miatt egy időre eltűnik az RTL Klub Reggeli című műsorából Lilu - írja az origo. A műsorvezetőnő ugyanis nem tudja vállalni, hogy este és kora reggel is dolgozzon.A VV5-öt Lilu mellett Sebestyén Balázs vezeti majd, utóbbit szintén két…..
[update 2012. január: sajnos azóta megnőtt az ár, jelentősen lecsökkentek az adagok és eltűnt a kenyér is a menüsorból. Kár érte...][update 2013. újra hasonlóan jó, csak az árak emelkedtek.] Miután a korábbi hasonló témájú írásom kapcsán barátságosan kioktattak a…..
dozen 2011.08.25 11:55:06
dozen 2011.08.25 12:16:12
@világevő: minden ember húsevő, és ne keverjük a jogot a marketingel
Amerikából érkezik a spagettizabálást megkönnyítő furfangos-furmányos villa. A repubblica írja, hogy 400 ezer már elkelt...
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..
dozen 2011.08.22 10:50:17
Hoppácsak, a Tv2 vagy betojt az RTL Klub Halálcsillagától, a Való világ 5- X-Faktor 2 duótól, vagy elfogyott a pénzük (pletykák szerint a török licenszből készülő ÖsszeEsküvők című anyósos reality igen drága mulatság), de azt a döntést hozták, hogy ősszel nem…..
Lehet azon vitatkozni, hogy Budapest jó hely-e, vagy sem, szubjektív érvek mentén töprengeni a kutyaszar szerepéről a menőség eseményhorizontján, de azért vannak objektív körülmények is. Ilyen például, hogy vannak jó éttermeink. Hogy vannak jó szórakozóhelyeink.…..
 Bodri 6 másodperc alatt gyorsul százra. És Te? Nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, nem térünk át semmilyen hitre. És ezt a kutyák is tudják. Csöpike sem vegetáriánus! Kutya : Betörő - 15 : 0 Nyugi, csak az eleje harap! Amputációt és alakformálást vállalok.…..
Vigyázni kell! Ezzel az elpuskázott, napi borzasztó szóviccet megszégyenítő fűzfapoétás kétsorossal indítjuk ezt a posztot, amely a Chrome böngészőben futó egyes alkalmazások napvilágot látott "érdekességeiről" fog szólni. Egy David Roger nevezetű úriember adta…..
Az a tény, hogy a legismertebb hazai underground dj májusban átlépi az ötödik ikszet, talán még az érintettet is meglepte. Hiszen az a Palotai Zsolt, akit mi a bulikból ismerünk és immár több mint húsz éve ugyanúgy szeretünk, egy percet sem öregszik. De hogyan lehetséges ez?…..
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
A 2008-ban elhunyt zongoraművész és a Szeszélyes Évszakok műsorvezetőjének sírját eddig csak egy fakereszt jelölte (holott az RTL Klub és az MTV is saját halottjának tekintette), ezért az Új Ász nemrégiben gyűjtést indított.A bulvárlap szerint pár nap alatt összegyűlt a…..
Tisztelt Praxis Blog!   Megosztanám a történetemet. Ismerősömnél tüdőrákot diagnosztizáltak.A hagyományos kemoterápiás kezelést kezdték meg nála alkalmazni. Az ebben az esetben szokásos protokoll szerint 6 fázisban kap CDDP+VP-t, és közben egy 20 alkalmas sugárkezelést.…..
Ma van az a nap, amikor a GDP zuhanni kezd, ugyanis A Szerelő egy hosszas levélben taglalja, hogy is járt egy BMW-sel. A sztori meg van fűszerezve némi rendőrséggel, és egy csipetnyi magánéleti szállal is. Vigyázat, a levél egész hangulatos, kellemes időtöltést…..
Kerekes Vica már szerepelt blogomban, de mivel az egyik nagy kedvencemről van szó és az olvasók is kedvelik, így következzen tőle egy újabb darab. Nem is akármilyen, hiszen a rendkívül csinos, emellett tehetséggel is jócskán megáldott színésznő a Szlovák Televízió Nesmrteľní…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A Viasat3 sem akar lemaradni a Való Világ 4 mögött, és ugyan az Éden hotelt szappanoperaként meg stratégiai játékként harangozzák be, mindenki tudja, hogy ez a műsor méginkább a csöcsökről és a kockahasakról fog szólni, mint az RTL Klub valóságshowja. Itt egy videó a tétel…..
  Bár fenntartom, hogy Elvis Presley nagyjából ugyanazt jelenti a zenében, mint Marilyn Monroe filmművészetben, megismerve 56-hoz fűződő viszonyát, el tudom fogadni, hogy közteret nevezzünk el róla. Szavazni ugye itt lehet, hogy melyiket. Bár az 56-osok tere nem szerepel a listán,…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..