Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Venom_

0 bejegyzést írt és 337 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anno már beszámoltunk a Smithsonian intézet készülő videojáték-történelmi kiállításáról, ahol a játékokat mint művészeti ágat mutatják be. A kiállítás ugyan csak 2012-ben nyit, de most megint van okunk írni róla, véget ért ugyanis a hatalmas szavazós kampány, amiben…..
_Venom_ 2011.05.09 20:09:42
Geekblog Hollywood megöli a mozit? 2011.05.04 06:00:00
Az utóbbi években egyre gyakrabban, egyre több helyről hangzanak el olyan kijelentések, hogy Hollywoodban nincsenek eredeti ötletek, hogy a stúdiók nem mernek kockázatot vállalni, hogy a filmek egy kaptafára készülnek, és hogy az egész mainstream amerikai filmkészítés lefelé robog…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
A TvSquad volt oly bűbáj, hogy összeszedje az amerikai tévévetélkedők legnagyobb égéseit, mi meg annyira megszerettük az összeállítást, hogy le is hozzuk legott, röhögjünk mások kínjain közösen! 1. Az első kérdés a legnehezebb Csóró játékos annyira magabiztosan vágja rá…..
_Venom_ 2011.01.28 21:24:19
@Son of UDT: elmondja, hogy nem érdekli a pénz, és könnyíteni akar a lelkén.
Mivel statisztikailag bizonyított, hogy a listákat mindenki szereti, a Geekz stáb úgy gondolta, hogy ezúttal az utóbbi évtized legjobb sorozatfőcímeit veszi számba, hogy megmutassuk nektek a szerintünk megkerülhetetlen, legemlékezetesebb, legjobban megkomponált, legmegragadóbb,…..
_Venom_ 2011.01.16 18:05:46
Ezúttal összeszedtem néhány általános tévhitet, amikkel találkozom jártamban-keltemben. Élőben, kommentben, magazinokban és okos weboldalakon... Söprögessünk, söprögessünk. "Ha jó sok hasizomgyakorlatot csinálok, lefogyok hasról." A testünk egy nagy…..
Üdv Despota!   Sokszor olvasom a blogodat, amihez gratulálni is szeretnék. Én magam nem keveredtem semmiféle munkajogi vitába, inkább az álláskeresőknek szeretnék 1-2 jó tanáccsal szolgálni.   Cégünknél nemrég bővítést hajtottunk végre, és kerestünk egy fő…..
_Venom_ 2011.01.08 14:06:58
@miriamele: Nem "szerinted arra jó", hanem konkrétan "arra jó".
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..
_Venom_ 2011.01.08 13:32:23
Susan Boyle a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor harmadik évadában tűnt fel. A korosodó, rosszul öltözött szociális munkástól senki nem várt semmit egészen addig, amíg meg nem hallották énekelni. A közönség általában felállva éljenezte produkcióját és a…..
Hétfő este költözött be a villába az utolsó két lakó, Kristóf és Gina, ma este 21:20-tól már kiválasztás lesz. A szereplők ilyenkor jelölik meg azt, akivel nem akarnak tovább együtt lakni. A frissen beköltözött házaspár valószínűleg megmenekül, de a többieknek van…..
Gyakran mondják azt, hogy a jog nem a valóságot tükrözi. Mégis érdemes a valóságot a jog szemüvegén keresztül nézni, különösen ha nagyon sok pénzről van szó.(Szükséges előismeret: a TV2 hétköznapi esti vetélkedőjében a játékosok kapnak negyvenmillió forintot, hogy azt…..
Egy kedves kollégánk hívta fel figyelmünket arra, hogy az 1960 (!!!) óta műsoron levő angol szappanopera, a Coronation Street 50. évfordulójának örömére a készítőkben megpattant valami, és olyan mayhemet rendeztek a sorozatban, amitől a Barátok köztet jegyző Kalamár Tamást…..
Nagyszerű téma, írjatok még ilyen, filmekhez kapcsolódó szakításokat!    Kedves Szakítósblog! Egy régi történetemet szeretném veletek megosztani, ami nem szakítás tekintve, hogy az ismerkedés korszakában elhalt a dolog. Ma adják az Üvegtigris című filmet erről…..
Orbánné Vica meglátogatta Szíj Melindát. Mondhat-e nemet Szíj Melinda?Strici-e a Megasztár?Engedjék szabadon Szíj Melindát! Szíj Melinda péntek este látványosan kiszállt a megasztárból, jelezte teljesítményével, dalválasztásával, jelmezével, szóban az élő adás…..
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
_Venom_ 2010.12.05 19:42:55
@VRbagoly: Akkor csak én értelmeztem félre a hobbi jelentését, és választottam el attól, hogy valaki szereti és érdeklődik a munkája iránt. Szorri.
_Venom_ 2010.12.05 19:48:17
@Savior: Nem volt az arcomba tolva, hogy ez egy retrocikk, hanem a főoldalról klikkoltam, hogyaszonja CoV(aki alatt boyt értem, csak webkettőben lusta vagyok írni) megmondja a tutkót.
_Venom_ 2010.12.05 20:37:14
@VRbagoly: Ilyen emberek közül csak befásult, besavanyodottakat ismerek. Mármnt akinek a szabadidős tevékenysége a munkájává is vált.
Egy adott kultúra jobb megismeréseként említették a fiatalok az italozást - derült ki egy felmérésből, ami persze mi más lenne, mint amerikai. Újat viszont nem tudtak mondani, hiszen nyilvánvaló, hogy egy külföldi tanulmány nemcsak a magolásról, de a buliról is szól. Amit persze…..
Subba Időutazó! 2010.10.28 12:23:00
Chaplin 1928-as Cirkusz című filmjében tűnik fel ez a mobilozó(!) asszonyság, 00:25-től érdemes figyelni! ..
_Venom_ 2010.10.29 03:52:39
@RobinH: Időturista.
Rengeteg olyan regény íródott itthon az évtizedek alatt, amely könnyedén képezhetné az alapját egy-két nagyobb költségvetésű hollywoodi filmnek. Jómagam inkább a ponyva-illetve szórakoztató regényeket (azon belül is sci-fi vagy fantasy) részesítem előnyben, úgy gondolom, hogy…..
A minap bedobták a kérdést, hogy vajon miért is vagyunk éhesebbek, ha nem alszunk eleget. Egyáltalán, éhesebbek vagyunk-e, vagy csak úgy tűnik?Remélem, a blogolvasók már tudnak annyit az emberi test csodálatos működéséről, hogy a választ nem hessentik el azzal, hogy ez csak urban…..
Mikor bementem ma reggel a közelebbről meg nem nevezett téglagyárba, ahol a napi nyolc órámat szoktam elüldögélni, már benn volt a postaládámban a céges hírlevél a kolontári ökológiai katasztrófáról. Na mondom fasza, megmondják a sok rabszolgának, hogyan lehet segíteni…..
Érdekes kérdés, az Egyesült Államokban kötött, Las Vegas mintájú, nem honosított poénházasság felbontását miként kell kezdeményezni a magyar jog szerint?Tisztelt Uram.Szeretném a segítségét kérni. 2001-ben Amerikában házasságot kötöttem az akkori barátommal. Ő szintén…..
_Venom_ 2010.09.25 01:30:46
...Britney Spears még nem volt popsztár. Ugye, megvan a The Duke Nukem Forever List című vicces weboldal, aminek alkotói azt szedték össze, hogy mi minden zajlott a világban, amióta a 3D Realms hivatalosan bejelentette, hogy dolgozik a Duke Nukem 3D folytatásán? Ez ugyanis baromi régen,…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
_Venom_ 2010.09.02 16:05:13
@hagyma: Amúgy meg ki a f.om bír három adag leves, előétel, három adag főétel után még 5-6 desszertet megenni?
_Venom_ 2010.09.02 16:11:41
_Venom_ 2010.09.02 16:24:31
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: Nem. Ki van rakva a nyers hús, amit te pakolsz ki magadnak a tányérra, megfordulsz, odaadod a szakácsoknak, azok kisütik, kirakják egy tányérra, és eheted is.
A NENYI kifüggesztése ügyében jött az alábbi kérdés: a közoktatási intézmény államigazgatási szerv-e? A Zugügyvéd várja a jogszabályt, mikor írják elő a honvédségnél, hogy tisztelegni kelljen előtte, mint a zalaegerszegi Lenin szobornál anno. Igaz, ott vigyázzt is kellett…..