Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilab

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk belefutott abba a helyzetbe, amikor egy kereskedő más áron kínál valamit, mint amennyiért adni szeretné. A vásárló fizet és vár, az Extreme Digital szerint viszont elírás történt, ezért nem tehetnek semmit.  2019.07.05-én rendeltem egy Asus Lyra mini 3 darabos mesh routert online. Nagyon…..
ilab 2019.07.22 12:36:48
@szmoker (Homo Trollicus): bepróbálni persze hogy be lehet, még az is lehet hogy szándékosan alacsony az ár, viszont ha azt mondják hogy sorry hibáztunk, akkor tökre nem elegáns kiverni a balhét
ilab 2019.07.22 14:21:50
@Keen25: Valóban hibás teljesítés, azt viszont nem tudhatjuk hogy suttyomban vagy nem suttyomban.

Simán el tudom képzelni, hogy tényleg csak akkor derült ki a problem, amikor a poszter reklamált (például mittomén ugyanaz a termékkód került a három daraboshoz a rendszerben, ezért ugyanaz lett az ára és a rendelés feldolgozásnál is ugyanazt vették elő mert a termékkódot nézik, nem a nevét - ez csak egy vízió, lehet hogy tök máshogy működnek).

De igazából mindegy is, a lényeg, hogy ha nyilvánvalóan azért lenne irreálisan olcsó valami mert hibázott az eladó fél és ezt nem szeretné benyelni, akkor nem menőség hisztizni és homár posztokat írogatni.
A KFC legutóbb az új rizses csirkéjével került be hozzánk, akkor az derült ki, hogy azért teljesen más a képen a termék fotója, mert: "A termékfotók esetében szeretnénk jól megmutatni a terméket, hogy a menütáblánkról a sor végéről is jól látható legyen. Ezért emeljük ki a tartalmát." Tehát ők nem…..
A kézbesítési vélelem előnytelen helyzetbe hozza a hatóságokkal szemben az állampolgárt, ez számos esetben kiderült már. Ha komolyabban belegondolunk, tényleg érint néhány alkotmányos alapjogot. Szia Zugügyvéd,Keresem végre azt a „tökös” jogászt aki hajlandó…..
ilab 2010.06.15 21:26:32
Az utóbbi idők elharapódzó álrokkant parkolásai miatt a budapesti rendőrség augusztus első két hetében átfogó ellenőrzéseket végzett a fővárosban. Az eredmény meglepő, ám bíztató: 548-ból 439 esetben jogosan használták az ellenőrzött autósok a kártyát. Részletek az…..
autózz! Ki a hunyó? 2008.07.28 12:23:00
Ethan rengeteg kérdéssel bombáz minket miután felvázolja az esetet amit látott. A dolog egyik összetevője a szabályszegő állampolgár, aki valamilyen megfontolásból fityiszt mutat a többieknek és elhúz a búsba. Ezek után nem csoda, hogy a dugóban csücsülők vérszemet kapnak és…..
A béka marad A király meztelen 2008.07.27 14:48:00
Korábban úgy gondoltam, ez a blog nem lesz semmiféle személyes megjegyzések helye, de most mégis kivételt teszek. Az utóbbi időben ugyanis a természettudományok tanításának kérdése több szempontból is bekerült a közbeszédbe. Magam ebből élek. Középiskolábn tanítok…..
Nem, nem leszek nagyon feminista. Egy apró, ámde igen fontos dologra szeretném felhívni hímnemű embertársaim figyelmét, mégpedig arra, hogy egy dolog abszolút tiltott a számukra, ez pedig az ujjatlan felső viselése. Egyetlen pasast nem láttam, akinek jól állt volna! Bruce Willis…..
autózz! Alább az egóval! 2008.07.06 12:52:00
Amíg SilentSound képeket válogat a tegnapi eseményekről, addig íme egy kis olvasmány, hogy addig se unatkozzatok. Levélírónk, Balázs, alábbi irományát Dosztojevszkij és a magyar közlekedés témája: Bűn és bűnhődés címmel küldte el nekünk, de ez túl hosszúnak bizonyult,…..
w A gép forog 2008.07.03 16:30:00
Érdekes, roppant érdekes. Hogy mennyire személyes az érzékenység, és mennyire rideg az ember, amíg mást ér sérelem. Amíg a szcientológusokon röhögünk, fenekedünk ellenük, és nyilvánvaló nonszensznek nevezzük a világképüket, teljes a nemzeti egység, szent a béke. Az a…..
A Zugügyvédnek amúgy is nagy kedvence a BSA, ezért örömmel teszi közzé az alábbi levelet. A Zugügyvéd álláspontja természetesen az, hogy csak hatóságoknak köteles bárki megadni a jelszavát, de kizárólag akkor, ha a jogszabályoknak megfelelően kérik. Kedves Zugügyvéd! Egy…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.02.09 12:11:00
Méltán népszerű és permanens naabüdöskurvaanyjátennekis-mondatot kiváltó rovatunk a héten kissé el lett hanyagolva: részben nyersanyaghiány (lusták vagytok elővenni a telefont, megörökíteni és elküldeni a welovebp@gmail.com címre,) részben pedig csak. Na de most aztán!…..
A Zugügyvéd a tegnapi Népszabadságban fedezte fel ezt a cikket az éhes ügyvédekről, és nagyon kiváncsi lenne, hogy az önképzést milyen vizsgarendszerrel ellenőriznék. És az is kérdés, hogy a szakmai alkalmatlanság megállapítását nem a piac önszabályozó erejére…..
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a…..