Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TyphoonX

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A 45%-os csomagveszteség miatt le kellett mondanom a Netflix szolgáltatást, napközben az internetes bankolás csak a jó isten segítségével működik, illetve az online játék/hangalapú csevegés egyáltalán nem, vagy kritikán alul működik." - és most mindenki küldjön egy erősen támogató gondolatot Márk…..
TyphoonX 2016.05.26 13:25:32
@atpijkamo100:

2016-to írunk. Nekem 1GBPs netem van. És ne nem csak a szolgáltató első routeréig. Stabilan hozza a 800-850-et. Jobb napokon felmegy 950ig is. 45%-os vesztés az nem egy kis hiba hanem az hogy a csomagok uszkve fele elveszik. Ez nem normális sőt felháborító mert az 56K-s modem net nem volt ilyen szr :D
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
TyphoonX 2015.11.10 16:01:56
@-creeper-:

Már linkeltem csak nem tudsz olvasni
http://www.nfh.hu/node/2709#Elállás esetén a 14 napos időtartamon belül meg is kell érkeznie a visszaküldött terméknek az eladóhoz?

Mi az az elállási jog?
Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten (távollevők között) megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére.

Olvasd el az utolsó mondatot. "nem volt lehetőségünk" Ha volt akkor téma lezárva.

Hozzak egy vödör jeget vagy még mebirkózol ezzel az égéssel.

Figyelj engem nem éredekel hogyha hülye vagy. Felőlem menjél fogyasztóvédelemhez meg mittomén hova csak elöbb olvasd el a szabályokat mert magadból csinálsz hülyét és fölöslegesen futsz kötöket
TyphoonX 2015.11.10 16:30:45
@vanek ur:

Hát már túl vagyok pár jogi vitán és ez így nagyon hézagos. Erre nem építenék a posztoló helyében mert ez annyi sebből vérzik hogy egy közepes ügyvéd is kivédi. Tekintve hogy a kiprobálás lehetősége benne van a jogszabályban ez magával vonza hogy amennyiben erre volt lehetőség akkor az elellás alapj nem biztos hogy jogszerű. Ebbne az esetben a posztoló nem megondolta magát hanem garanciális igényt nyujtott be és egy állítást hogy nem ő karcolta meg a monitort. De egy hét telte el a vásárlás és a visszavitel között. Ez már nem a 14 napos kategoriába tartozik. Ez jotállás érvényesítés ami már egy másik jogszabály. Ugye most nem általánosságban beszélünk hanem erről az adott egy esetről.
TyphoonX 2015.11.10 17:48:03
@-creeper-: Barátom. én nem akarlak bántani csak sajnállak. Látom te szíved ügyének veszed hogy elhordj engem mindennek és bebizonyítsd hogy igazad van valamiben amiben egyikünknek se lehet emrt nem tudjuk a teljes igazságot.

Amit elmondtam és leírtam azt azért tettem mert a józan ész is így diktálja+ tapasztalat mutatja. Mondhatsz bármita posztoló arrogáns volt. Ezt betudható anna khogy frusztrált volt de szerintem ez nem indok erre.

Továbbá mint említettem ha ilyen helyzetbe kerülsz (ne adj Isten) magadból csinálsz hülyét. Az hogy a PCLand visszadta apénzét az 1 a 1 000 000-ból. Valószínüleg csak meg akartak tőle szabadulni mert gondolom a balhét mások elött rendezte ami ugye rontja a boltot.

Végezetül téged nem minősítelek. Nem trolkodok, nem téged akarlak bosszantani csak próblok egy kis józan paraszti eszet vinni a dologba. Nehogymár a monitoron van egy karcolás és az üzlet vigye el a balhét úgy hogy még csak azt se lehet tudni ki karcolta meg. Ja az meg a másik... Egy karcolás... A fillérb@szó mindenit hogy ezen veri magát. Az első portalanítás után 15 000 karcolás lesz rajta. Akkpor is vissavinné?

A boltosok mocskok tudnak lenni de ebben az esetben amilyen a az adjon Isten olyan a fogadj Isten.. Ezzel én lezártnak is tekintem. Válaszod még elolvasom de nem ragálok.